Obuća i odeća
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Obuća i odeća
Hmmmm basket......ja sam se pre godinu dana aktivirao u Belorusiji i imali smo zakupljeni termin u sali. Majko mila. Ja sam tada skidao kilazu i prvih mesec dana sam UMIRAO na terenu. Sad sam opet tropa treba mi vremena da opet krenem. Rotore koliko ima kad si batalio basket? Kad i Uros odprilike? I moj teren ispred kuce u KV je nacisto propao. Kos samo sto se ne srusi. Niko ga ne koristi.
Ma igrao sam do 2011.
Kada sam krenuo na faks trenirao sam sa FMP-om tog leta i onda su počeli da me smaraju sa nekim ugovorom i batalio sam jer nisam hteo da propuštam predavanja, a i smorila me tri treninga dnevno.
Onda sam igrao prvu srpsku sa par ekipa ali čisto rekreativno.
Kada sam krenuo na faks trenirao sam sa FMP-om tog leta i onda su počeli da me smaraju sa nekim ugovorom i batalio sam jer nisam hteo da propuštam predavanja, a i smorila me tri treninga dnevno.
Onda sam igrao prvu srpsku sa par ekipa ali čisto rekreativno.
A pa ti onda znas da igras 
Ja planiram malo sa kolegom na jesen da se aktiviram u nekom rekreativnom klubu. Malo sam igrao i zimus, ali sam batalio jer mi nije bilo zanimljivo da dajem po 50-100 poena za vece posto su svi koji znaju da igraju bili niski, a oni visoki veze nisu imali...

Ja planiram malo sa kolegom na jesen da se aktiviram u nekom rekreativnom klubu. Malo sam igrao i zimus, ali sam batalio jer mi nije bilo zanimljivo da dajem po 50-100 poena za vece posto su svi koji znaju da igraju bili niski, a oni visoki veze nisu imali...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Basket uvek, samo Rotor spominje koleno 
Ja igram 2 do 3x nedeljno. Bez basketa moj zivot nema smisla
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja igram 2 do 3x nedeljno. Bez basketa moj zivot nema smisla

Brzine idu u H-a !!!

Ma ja pominjem koleno da bih imao alibi. 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Racunajte i mene za taj basket 

Ja se prijavljujem za prasence. Sa betonom sam završio dok mi se koleno ne resetuje. Ne verujem da se igra basket na šljaci?
Tapatalk

Tapatalk
- Day Walker
Pa Rotor ima tartan a mozemo i na parket 

Brzine idu u H-a !!!

Ja bih rado dosao, al ebaj ga..
Nije tartan. Impregnirani beton. Možda stavim preko tartan za koju godinu.
- Day Walker
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Već četvoro ima problem s kolenom...
...barem može "amerikanac" da se igra 

Dok dodjeds dole do terena, mene bi prosla volja za basketomMr.Rotor napisao:Da da.

starac vujadin napisao:Jbg, nisi referentan da određuješ ko je autoritet u diskusiji, a ko nije. Sticanje autoriteta je proces, pa ili ga stekneš ili ga ne stekneš. To oko starosti sam spomenuo u malo drugačijem kontekstu, a ne u smislu nametanja autoriteta, ali pošto si dosta mlađi to ti je zasmetalo na prvu loptu. Ako se malo napneš moći ćeš da shvatiš šta sam hteo da kažem.Starče, samim tim što si kao argument naveo da si stariji si potpuno izgubio autoritet u diskusiji.
Nevezano za ovu priču iskustvo, koje između ostalog ono može doći i s godinama (kako kad, kako kod koga...) jeste argument, a to što ga neko nema ne znači da ne može da se ono upotrebi u priči ako ima smisla.
Samo sam se iz zezanja malo spustio na tvoj nivo. Čekam tvoj post, pa da nastavimo...Iskreno, nisam ocekivao toliko deciji post od tebe i toliko povrsnih gluposti.
Ne znam sta volis kod mene i sta ja to radim, ali si ti opet poznat po tome da skreces argumentovanu temu, na licno podjebavanje.
Niciji identitet nisam uzeo i nicije teze. Iskreno, bas ne znam o cemu pricas.
Na ostatak cu odgovoriti kada budem na kompu, pa mozda prosiris svoje veoma malo i ograniceno licnim primerom, znanje u tom polju.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.