Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
BG MIŠA ... Audi A5 

To su tablice sa prikljucnog vozila odnosno prikolice. Sto dalje upucuje da Lada nije registrovana.
Covek dao pare za limariju, vidis kako je sredio krila. 

Majko mila kakvih skrnjavanja tablica sam se ovde nagledao....
Da mogu da biram tablicu, uzeo bih BG - 011 BG Ili BG - i svoj nadimak koji nije tipa mile, pile, Đole, meda, Dušan, Lepi itd
A ove gluposti, tipa četiri ista slova i to bolje kad su tako galantni i "kreativni" da su uplatili te pare u humanitarne svrhe ili tako nešto, bar neke koristi da neko ima....

Da mogu da biram tablicu, uzeo bih BG - 011 BG Ili BG - i svoj nadimak koji nije tipa mile, pile, Đole, meda, Dušan, Lepi itd

A ove gluposti, tipa četiri ista slova i to bolje kad su tako galantni i "kreativni" da su uplatili te pare u humanitarne svrhe ili tako nešto, bar neke koristi da neko ima....

Posto je tvoj nadimak(koji god da je) veoma kreativna umotvorina, kao i BG 011 BG, koja je pala svakome na pamet, ko je ikada razmisljao o tablicama.
I da, od tvog nadimka, ili 011 tablice bi neko imao koristi, maltene postanes humanitarac.
I da, od tvog nadimka, ili 011 tablice bi neko imao koristi, maltene postanes humanitarac.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nisi dobro spavao? 

BG-LIBERO 
T

T
Skroz je kul
Stim da to ne bi moglo ako sam dobro skontao pravilnik, ne može više od 5 karaktera da ima....

Ja već vidim decu u Africi kako proslavljaju Libera spasitelja.
Čemu to ironično podjebavanje?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
To su "moze mi se" tablice. Stvarno ne vidim da u Srbiji neko noseci ih na kolima nesto drugo zeli da poruci. Mozda je promil onih koji nose tablice kao reklamu svoje firme ili nesto slicno, nesto sto je sa boljom podlogom. Ostalo je klasicno proseravanje. Kao Versace natpis preko cele majice.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Ja to rekao vec par puta...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U 90% slucajeva je tako, ali to je deo stylinga automobila, svakako je lepsa tablica sa lepsim brojem nego sa ŠĐČĆŽ karakterima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
ŠĐČĆŽ karakteri mogu da se izbegnu bez ikakvih problema.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...