Citam ovih dana malo intenzivnije recenzije kao i forume posvecene mobilnim telefonima...starac vujadin napisao:Nadam se da će u dogledno vreme doći kraj glupavom korporativnom rivalitetu Samsunga i Apple potpomgnut armijom zaslepljenih fanova (nije upućeno nikome ovde, već uopšteno) i plaćenih medija. Eh, kad su rivali bili Motorola, Nokia i Ericsson...a ne ovo tužakanje, vređanje i međusobno kopiranje na svakom koraku.
Znao sam da su apple fanovi "sektasi" ali su mala deca u odnosu na android fanove.
Apple fanovi kazu "iPhone je najbolji" a onda krecu pljuvacine, cak se ide i do toga da se iOS-om "zadovoljavaju nepismeni debili" dok je android za ultra obrazovane i pametne geekove, koji znaju da root-uju, budze custom rom-ove, optimiziju, cackaju i sve, samo ne i da koriste te telefone.
IPhone radi posao za koji je napravljen odlicno i to mu niko ne moze osporiti...sa relativno slabijim hardverom od S3 postize iste ili malo bolje rezultate...nema pucanja, nema bagovanja, nema budzenja, nema iskcekivanja najnovijeg (za malo najboljeg...ali bice sledeci) custom rom-a, nema iscekivanja update itd.
Kvalitetno uradjen telefon koji donekle i opravdava svoju cenu za razliku od plasticnih kineza...
Mozda zvucim kao Apple fan ali zaista nisam...samo iznosim cinjenicu da mi je prijatnije da radim na iOS-u nego na androidu...zapravo od ICS-a sam dobio averziju prema istom.