Sport
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Pratio sam malo vise NBA u poslednje vreme. Rekao bih da odavno nije bilo da igraci sa ovih prostora igraju tako dobro. Ne ocekuje se od njih da budu drugi Brajant ali imaju jako puno zrelosti u igri. Iako je delimicno nas, mislim da ako ga povrede mimoidju i ako ostane mirne glave, Doncic moze napraviti sjajnu karijeru.
Nole Sjajan, gledao sam skoro njegovog caleta u jutarnjem programu, gde je rekao "Nole zeli da obori rekorde, to mu je cilj", misleci na Rodzerove po broju titula i sl.
Posto Rodzu godine stizu definitivno, a Nadal opet vuce povrede, mislim da uz slabu konkurenciju ostalih to nije nerealno.
Nole Sjajan, gledao sam skoro njegovog caleta u jutarnjem programu, gde je rekao "Nole zeli da obori rekorde, to mu je cilj", misleci na Rodzerove po broju titula i sl.
Posto Rodzu godine stizu definitivno, a Nadal opet vuce povrede, mislim da uz slabu konkurenciju ostalih to nije nerealno.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odlično igra Đoković. Servis mu je bolji nego ikad, ostale stvari manje više tu negde. Nije fizički jak kao pre i sigurno da to nikad više neće biti, ali dobro...bolji je u tom delu nego što je doskora bio. Neka bude i 90-95% kao pre, i to je dovoljno za dominaciju, osim ako mu nešto opet ne kvcrne u glavi ili ako se ne povredi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja samo znam da je izgubio 2 mastersa za nedelju dana. Pri tome ovog je unistio pre 3 dana. A veceras je opet izgledao kao prosle I u prvoj polovini ove godine. Nesto je tu meni sumnjivo.
Da li neko ima podatak koliko je Novak finala izgubio ? Mislim da je neki jeziv broj u pitanju, tipa 20 majmanje..
Da li neko ima podatak koliko je Novak finala izgubio ? Mislim da je neki jeziv broj u pitanju, tipa 20 majmanje..
Он сад гађа гренд слемове. Јебе му се за мастерс.
Evo jeziv podatak, kada gledamo head to head statistiku novak je sa 62 igrača igrao 5 mečeva i više.Ogi napisao:Ja samo znam da je izgubio 2 mastersa za nedelju dana. Pri tome ovog je unistio pre 3 dana. A veceras je opet izgledao kao prosle I u prvoj polovini ove godine. Nesto je tu meni sumnjivo.
Od tih 62 sa jednim ima nerešen skor (neki Rochus) a jedan jedini sa kim ima negativan skor je Endi Rodik.
Ostalih 60 igrača a među njima su i Nadal i Federer i svi ostali, da svima njima ima pozitivan skor.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ok,to nije tema. Samo kazem da nije gubio, veoma cesto strasno glupo kao veceras I pre 10 dana, imao bi mnogo vise osvojenih turnira, medju njima I GS jer tu ima najmanje 5-6 poraza u finalima. Realno, previse je finala izgubio. 2 puta je samo izgubio od Wawrinke !? On mora da osvaja sve sto igra ako zeli da bude najbolji svih vremena a to je sada jedini cilj koji moze da ima. Medjutim, Novak prethodnih sedam dana I ovaj veceras nisu isti covek. Ovo je realno sagledavanje.
Ne smeta meni sto je izgubio veceras, vec sto sam shvatio da nece obici Federera po broju nedelja i sa ce osvajanje bilo cega biti mnogo teze dogodine.
Veceras smo videli Zvereva koji ce narednih 10 godina vladati tenisom.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nikome se ne jebe za turnire iz Masters 1000 serije, a pogotovu za Masters finale.
Ima dosta toga da osvoji u prvoj polovini sledeće sezone...a i Masters finale sledeće godine.Laki021 napisao: 18 Nov 2018, 22:51 Ne smeta meni sto je izgubio veceras, vec sto sam shvatio da nece obici Federera po broju nedelja i sa ce osvajanje bilo cega biti mnogo teze dogodine.
Pretpostavljam da si ovo rekao za Zvereva da bi ga urekao, pošto realno nema šanse da vlada tenisom sledećih 10 godina, sve i da nema Đokovića i Nadala.