Zanimljivi oglasi
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Zanimljivi oglasi
Pošto taj 280, ne merem naći cenu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Mislim da u pitanjima i odgovorima stoji 20 k maraka, ali piše i da je odustao od prodaje.
Da, 20 000 maraka sto je otprilike 10 000€.
Sent from my m2 using Tapatalk
- passenger
10k eura iskjučivo samo za drugi FL S500, ništa ispod toga ne hih gledao za te pare
Ma nesto sa vise opreme i jacim motorom, mada ti svakako mozes da biras.
Izbegavao bih generalno taj model, katastrofa je nepouzdan, kao i W220 prerestyle.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sta mu je nepouzdano? 300TD odlican motor, 500 i 320 nisam cuo da se neko zalio. 600 zahtjeva odrzavanje. 350TD ima nekih mana, bolje ga zaobici. Za ove ostale (280, 420) nisam nista cuo, mada rekao bih da su solidnk. Mjenjaci su mu 5G i onaj od 4 brzine, provjerni.
Elektronika bi mogla malo da zeza, ali nista strasno.
Elektronika bi mogla malo da zeza, ali nista strasno.
Elektronika ne da nije nista strasno, nego je horor.
Stalno imas neke probleme, a posebno sada posle 20+ godina.
Znam 3 bivsa vlasnika te S klase i svi su rekli da nikada nisu vozili nepouzdaniji auto, da je stalno zbog nekih gluposti visio u servisu.
E sada, kod nas vecina vlasnika za auto smatra da je u dobrom stanju ako ide i ne trese, a one lampice sto svetle su tu samo da bi ih nervirale bezveze, pa lagano auto kao sto je W140, koji je mehanicki dosta otporan, izadje kao pouzdan auto
To je Mercedesova prva ozbiljna igranka sa 500kg elektronike i logicno, tako se i ponasa.
Dodatno, s obzirom na cene odrzavanja, naci primerak koji je propisno odrzavan je misija za Izija, osim da naletis na neki ovakav sa ispod 50k km.
A opet, koliko se lako vraca kilometraza i koliko su robusni ti stari Mercedesi, 150k km ce lagano da ti podvuce kao 50.
Stalno imas neke probleme, a posebno sada posle 20+ godina.
Znam 3 bivsa vlasnika te S klase i svi su rekli da nikada nisu vozili nepouzdaniji auto, da je stalno zbog nekih gluposti visio u servisu.
E sada, kod nas vecina vlasnika za auto smatra da je u dobrom stanju ako ide i ne trese, a one lampice sto svetle su tu samo da bi ih nervirale bezveze, pa lagano auto kao sto je W140, koji je mehanicki dosta otporan, izadje kao pouzdan auto

To je Mercedesova prva ozbiljna igranka sa 500kg elektronike i logicno, tako se i ponasa.
Dodatno, s obzirom na cene odrzavanja, naci primerak koji je propisno odrzavan je misija za Izija, osim da naletis na neki ovakav sa ispod 50k km.
A opet, koliko se lako vraca kilometraza i koliko su robusni ti stari Mercedesi, 150k km ce lagano da ti podvuce kao 50.
Drug ima G klasu iz tog perioda i od elektronskih problema je bilo to da ne radi stop svijetlo. I nekada, fantomsko pojavljivanje ABS upozorenja.
Ali daleko je to od toga da svaki dan imas neke razlicite lampice pa da ti ispija mozak i strijepis od necega. Mada W140 ima jos nekih el igracaka tipa soft close i memorija sjedista, pa vece sanse za problem. Naravno, za ova auta treba pripremiti novac za odrzavanje, ko ne misli bolje da ne uzima.
Ali daleko je to od toga da svaki dan imas neke razlicite lampice pa da ti ispija mozak i strijepis od necega. Mada W140 ima jos nekih el igracaka tipa soft close i memorija sjedista, pa vece sanse za problem. Naravno, za ova auta treba pripremiti novac za odrzavanje, ko ne misli bolje da ne uzima.
- passenger
Najviše ga zezao motorkabelbaum , ssnop kablova. A propadala je izolacija kablova uglavnom
G i S klasa, pogotovo to godiste su kao baba i zabaHKS napisao:Drug ima G klasu iz tog perioda i od elektronskih problema je bilo to da ne radi stop svijetlo. I nekada, fantomsko pojavljivanje ABS upozorenja.

Lepp rekoh, w140, a ne sva vozola tog godista.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Lep primerak, baš mi se sviđa auto:
https://www.polovniautomobili.com/putni ... nz-slk-200
Oprostio bi mu i što je dizel:
https://www.polovniautomobili.com/putni ... nz-clk-220
Mislim da je cena korigovana na normalan nivo, tako da je ovo sada dobra kupovina.
https://www.polovniautomobili.com/putni ... nz-slk-200
Oprostio bi mu i što je dizel:
https://www.polovniautomobili.com/putni ... nz-clk-220
Mislim da je cena korigovana na normalan nivo, tako da je ovo sada dobra kupovina.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kako je taj CLK dobro dizajniran auto! Balavio sam na njega samo tako, a i danas se okrenem za dobrim primerkom na ulici.
Sa druge strane, a da se Risto ne uvredis, SLK mi je ultimativno zensko prevozno sredstvo...
Sa druge strane, a da se Risto ne uvredis, SLK mi je ultimativno zensko prevozno sredstvo...

Samo SL R129
SLK moze nazivati zenskim autom samo neko ko ga nikada nije provozao.
CLK je svakako jedan od najlepsih Mercedesa i danas bih rado vozio dobar cabrio restyle.
CLK je svakako jedan od najlepsih Mercedesa i danas bih rado vozio dobar cabrio restyle.