Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Moguce, sta mislis, da im iskace tamo na kompu automatski, bez ikakvog papira?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da,preko IMEI koda.
Cim ga je neko prvi put upalio,tad je pocela garancija.
Nego zar nisi ti staklo polomio letos u Meku vece pred neki ispit ? Pa menjao isto ?
Cim ga je neko prvi put upalio,tad je pocela garancija.
Nego zar nisi ti staklo polomio letos u Meku vece pred neki ispit ? Pa menjao isto ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Nema sony to 
Usralo te, ili te slagala devojka da ti je baterija zamenjena

Usralo te, ili te slagala devojka da ti je baterija zamenjena

Ima za telefone kupljene u Evropi koliko ja znam.A ovi su im zvanican partner,pa ima prava da ostvari garanciju kod autorizovanog servisera.
A mozda ga i loze samo
A mozda ga i loze samo

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Baterija je sigurno zamenjena, jer je bila na 70%, a posle 15 minuta kod njih na 0%, to jest druga baterija 
Koc e ga znati da li je garancija ili puka sreca, ja sam mislio da me je usralo, samo sam cekao da riba potrci za mnom da mi kaze da su pogresili i da mi naplati
Sent from my Sony

Koc e ga znati da li je garancija ili puka sreca, ja sam mislio da me je usralo, samo sam cekao da riba potrci za mnom da mi kaze da su pogresili i da mi naplati

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mislim da je i Apple imao to. Ukucas IMEI i vidis da li jos ima garanciju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Xepoj87 napisao:samo sam cekao da riba potrci za mnom da mi kaze da su pogresili i da mi naplati
Sent from my Sony

Ima Apple to,samo sto mozes u Apple store da ti zamene u garanciji nesto,a ne kod resellera,ja isao Budimpesta - Geteborg ( koji ima najveci nezvanicni Apple Store na svetu valjda) i tek su mi u Minhenu u staklenoj kutiji zamenili telefon.
Ma imao si garanciju na to. Njima ni u džep ni iz džepa, refundiraće im Sony.
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
He, i meni se isto desilo, a zapamtio sam ovu Džonijevu anegdotu. Morao sam da idem još jednom da mi "uključe" 4g..tj, da pritisnu taster. One click awayDzoni_m napisao:Avantura sa debilima iz MTS-a. Juce odem da promenim paket jer sise stede na netu. Jedini paket koji bi me minimalno zadovoljio XL plus. Taman i da aktiviram LTE posto sam probao kod kolege gde jako lepo radi. Cekao sam u poslovnici na Terazijama sat vremena. Retardi. Po smrt da ih posaljes. Zamenim karticu, odaberem paket i probam LTE ne radi. Uz put zakljucim da prokleti LG ima bug u najsvezijem ROM-u i da LTE mora da se aktivira preko skrivenog menija. I opet ne radi. Jutros probam kod kolege kome radi sigurno 4g sa mojom karticom kad oces nista od toga. Zovem korisnicki centar kazu sve je ok verovatno SIM neispravan, morate u poslovnicu. O jbt. Odem tamo opet cekam sar vremena da bih saznao da oni uopste nisu aktivirali LTE. Zaboravili. Jaoooo majku vam lopovsku. Prosta stvar a toliko maltretiranje.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Hocu sestri da uzmem telefon, sta uzeti S3 ili S3 neo.. Znam da neo ima bolji ram ali negde sam citao je da obican S3 bolje izradjen ili ima bolji ekran?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mobilne telekomunikacije
S3 neo uzmi.
Imam oba u kuci i neo duplo bolje radi.
Ostalo bi trebalo da je sve isto osim ram memorije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam oba u kuci i neo duplo bolje radi.
Ostalo bi trebalo da je sve isto osim ram memorije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Kompanija Google predstavila je novu Android verziju popularnih mapa koja sada nudi i offline navigaciju.
http://mondo.rs/a846873/Mob-IT/Vesti/Go ... cijom.html
http://mondo.rs/a846873/Mob-IT/Vesti/Go ... cijom.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ovo je bas lepo ali beskorisno za duza putovanja, ako moze samo da se preuzme grad ili neki region neke zemlje. Osim ako nemas jeftin roaming.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni je naprotiv ovo super. U kolima imam nešto drugo za navigaciju, ili sam putovao avionom, ali kad stignem u grad i krenem u šetnju jedino prirodno je da mi telefon služi za te potrebe. Tad mi retko kad treba nešto više od tog grada i najbliže okoline. Radile su mape i ranije offline, ali navigacija i search nisu. Pri tom navigacija obuhvata i gradski prevoz, znači veoma korisno kad si kao pešak nepoznatom gradu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Uzeo danas sestri S3 neo kakav sam isti imao ja ranije.
Originalno pakovanje, ima sve one nalepnice sa strane koje treba da pokidas da bi otvorio kutiju, sve deluje full
Ono sto me kopka, kako je moguce da je na jednom telefonu bila folija na ekranu a na drugom nije, inace za isto su trziste..
Originalno pakovanje, ima sve one nalepnice sa strane koje treba da pokidas da bi otvorio kutiju, sve deluje full
Ono sto me kopka, kako je moguce da je na jednom telefonu bila folija na ekranu a na drugom nije, inace za isto su trziste..