Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od goblin »

Pa iskreno ovde je momak koji pravi probleme u daleko boljoj poziciji i nema bas mnogo porsotra za delovanje.
Posto u gajbi niko ne zivi i koristi se samo za orgijanju, u principu njemu niko ne moze da zagorca taj boravak sa slicnim delovanjem.
Zvanje komulane mu isto ne znaci mnogo posto verovatno imaju dovoljno love da odprilike ne postoji kazna koje ce ih uzrujavi vise od oblacnog dana. Uz sve to definitivno poseduju i razne veze pa je pitanje da li bi policija zbog takve prijave uopste i reagovala do kraja kako treba.
Upotreba sile se opet ne isplati jednoj zeni, jel opet se javlja situacije da pomenuti 99% ima i ekipu i veze da takvoj pretnji moze da se suprotstavi a po celoj situaciji cak bi zakljucio da mozda jedva i ceka takav zaplet.
Sto se tice akcije preko novina, snimanja... cak ni tu ne vidim prostora za neki znacajan rezultat. Svi znamo kako rade nasi mediji i koliko traje buka koji oni podizu, a ovo realno nije neki pompezan i veliki problem koji bi mogao podici znacajnu buru u javnosti.
Sve u svemu ne bas zavidna situacija za komsinicu.

Ja sam u svojoj zgradi imao jako slican problem i uspeo sam da ga resim cistom silom. Nisam ni jednom zvao policiju vec posle dva upozorenja napravio kurslus i stetu. Posto su podstanari bili u pitanju vlasnik stana je trazio da mu nadoknadim stetu ali nisam prihvatio.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Dobio sam jedan interesantan predlog od kolege sa foruma. Ideja je otprilike da se organizuje ekipa stanara (bar 5-6 stanova) i da svi zovemo komunalce dok ne popiz*e. Tu ima i bebaca pa cemo ih "zloupotrebiti". Cista solidarnost. Rekao sam joj da me zove kad krenu da prave picvajz da cujem kako to zvuci i da opet odem na vrata. Nije mi problem da odem i 6 puta i to opusteno bez pretnji, cisto da im dosadjujem. Ujutro zalepimo interfon, malo bravu i slicne opstrukcije. Tu ce on ili preci granicu primerenog ponasanja ili ce naci drugo gnezdo.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Iskreno, kao sto sam vec napisao. Tu je bahati komsija zbog specificne situacije (nije u svom stanju, to mu nije mesto stanovanja vec samo lokacija za orgije, dobre veze, lova koja ne predstavlja problem, bezobrazan po prirodi...) u prednosti i nije se bas lako izboriti sa time.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sila nikako jer to su sline koje ce isto tako poslati nekog. Malo ulja za kocnice po kolima, malo grebanja, cisto onako. Pa bih mu na ulazu pokvario dugme za interfon.
Kao sto si i sam napisao, sitnice i komunalna. Sve u okviru zakona jer opet, to je stoka.

Udruzenje gradjana. Dobra inicijativa ma kakav naziv imalo https://www.facebook.com/64679682874448 ... =1&theater
Poslednja izmena od branja u 22 Jun 2015, 18:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

branja napisao:Malo ulja za kocnice po kolima, malo grebanja, cisto onako. Pa bih mu na ulazu pokvario dugme za interfon.
Tradicionalni srpski sportovi. :glavomuzid:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Prvo se ti raspitaj kome prosipas ulje za kocnice po kolima i grebes lak (sto em nije po zakonu em ne opravdavam ni u jednoj varijanti).
Postenije je da ga sacekas i pljunes, udaris, opsujes... bilo sta od gore navedenog.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

branja napisao:Sila nikako jer to su sline koje ce isto tako poslati nekog. Malo ulja za kocnice po kolima, malo grebanja, cisto onako. Pa bih mu na ulazu pokvario dugme za interfon.
Kao sto si i sam napisao, sitnice i komunalna. Sve u okviru zakona jer opet, to je stoka.

Udruzenje gradjana. Dobra inicijativa ma kakav naziv imalo https://www.facebook.com/64679682874448 ... =1&theater
Unistavanje imovine ne dolazi u obzir. Da vidim da mi neko unistava imovinu iz bilo kog razloga, automatski skacem na njega.
Komunalna, itd. je ok!
Rekoh vec, Kurir resava stvar :) A posto se radi o sportisti koji igra u inostranstvu, predlozio bih da se napise jedan dobar email i posalje upravi tog kluba,ako igra negde u EU! Cisto onako :) (Ako taj sportista ne igra u Turskoj,Rusiji, Azerbejzanu i slicnim istocnim zemljama, e onda nista. Njih zabole za takve stvari)
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Ali ja ne vidim kako moze bilo sta znacajno uraditi i na taj nacin.
Znas koliko ti sportisti nekretnina u vlasnistvu imaju, to je retko ispod 40-50 nekretnina svuda po svetu (ne samo kod nas). I zmisli kada bi ga cimao komsiluk od svake nekretnine koju ima. Ili koliko tek paznju moze da obraca jedan veliki klub zbog toga sto se "u jednoj od nekretnina koja se nalazi u vlasnistvu njihovog clana klupa, ne postuje kucni red pa zbog toga problem pravi komsiluk...." - jel stvarno mislite da bi bilo koji klub zbog toga prstom mrdnuo?

Sto se tice kurira, slicna stvar. Ako taj fudbaler tu ne zivi vec je samo vlasnik nekretnine, u principu i nemaju mnogo materijala za pisanje.
Mozda u nedostatku materijala i iz cistog ocaja mogu objaviti neki clanak ali nista znacajno. Sagledajte cinjenice realno.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

branja napisao:Sila nikako jer to su sline koje ce isto tako poslati nekog. Malo ulja za kocnice po kolima, malo grebanja, cisto onako. Pa bih mu na ulazu pokvario dugme za interfon.

Ovo sa oštećenjem kola mi je nekako nisko. Ne deluješ mi kao čovek koji bi se tako nisko spustio, možda si to rekao u afektu, jer te je pogodila prica. Taj način osvete mi deluje mi nekako, ženski i pe..rski, ako mogu tako prostim jezikom da kažem, bez da mi iko zameri. A to da npr. ja pravim haos i ometam tebe koji si mi komsija, pa ti posle 5 upozorenja koje si mi uputio, a ja te nisam je..o ni za suvu sljivu, dodješ i prebiješ me, pa onda ja skupim 5 majmuna dodjemo i nas 5 bijemo tebe jednog...to mi je tek jada jadna, da neću da je komentarišem. Ali, što kažeš, ti su obično takvi...

Ovaj put, goblin je u pravu. Čovek priča suviše realno, ali stanje stvari je takvo.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Stvarno kakvo je to pedersko ponasanje. :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Citam i ne verujem koja logika, sljam te jebe u zdrav mozak ali je pederski da mu ogrebes auto, pa krstim se...
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Ivdžo,

:D

Šalu na stranu, ne bi se spustio na taj nivo da ti grebem kola nikada...Pre ne bi nikako reagovao, ako ne znam drugi način.

Rakhile,

Ako je on šljam, to je njegovo, ja neću da budem. A što se mene tiče ti se i zamonaši ako hoćeš, slobodno. Nemam ništa protiv...
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

+1
EDIT: za Rakhila
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 22 Jun 2015, 19:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao:Stvarno kakvo je to pedersko ponasanje. :D

Послато са GT-N7100
Kuzmanoviću, ponašaj se!

:kezo:
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Rakhil napisao:Citam i ne verujem koja logika, sljam te jebe u zdrav mozak ali je pederski da mu ogrebes auto, pa krstim se...
Ni ja ne verujem da iko moze opravdati a kamoli uraditi nesto slicno za bilo koji razlog.
Da imas slican problem sa komsilukom, da li bi posega za takvim merama kao sto je grebanje auta?

Pa pre mi otisao pred vrata stana i j.... mu sve po spisku, ako treba i fizicki se obracunao, ako vec ne bi delovale ostale metoda sa policijom i stanrima.
Ali da nekome pravim stetu na imovini iza ledja, ma bilo sta raditi iza ledja, meni je to fuj (blago receno)
Odgovori