Koji internet koristite?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Koji internet koristite?

Post od sebekkg »

Tako treba. Nikad nije kasno da se uvidi istina.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ne verujem da iko ovde kupi informacije sa informera, ali kurir, blic... iako su i dalje tablodi vlasti moze da se pokupi neka informacija. Kad su pre nekoliko godina migranti pravili probleme u pogranicnim oblastima, mestani se zalili, nigde na N1 nisi to mogao da procitas. Jedino si mogao da cujes da su ljudi koji se bune fasisti, Kesic je prosipao price kako ih u Srbiji ima tipa 10 000 i da su svi u prihvatnim centrima, da ne lutaju ulicama.
Isto tako za njih je Oluja vojno policijska akcija, a Srebrenica genocid.
Da ne pocinjem kako su oni poceli sa skrbavljenjem srpskog jezika - metereoloskinja i slicno i kako koriste svaku priliku za napad na SPC i kada zasluzuju i i kada ne.
Tako da ja prelistam uglavnom kurir online, bacim pogled N1 i neke na tviteru i moze se otprilike shvatiti gde smo.

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Zanimljivo kako se lako dođe do Srebrenice u temi za internet.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Ja sam odabrao sbb zbog Sportkluba, više mi odgovara od Arene. Sve ostalo ni ne gledam.
lami
Reactions:

Post od lami »

Pa nije lako, poslo se od N1.
P.S.
Kad sam u inostranstvu, EON mogu samo preko roming interneta koji mi pojede smo tako - Real Partizan me kostao 30 evra. Iris tv mogu bez problema preko wifi u inostranstvu.

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Činjenica je da i jedni i drugi guraju svoju propagandu, i koliko god voleo da gledam Kesića, ne sviđa mi se što i N1 gura svoju agendu. Sa druge strane, baš zato što i drugi guraju svoju priču, zato i treba jednostavno imati sve kanale, pa da možeš čuti i jedne i druge. Meni je baš zato u nekom momentu dosadilo da čitam tekstove na N1, jer oni sve opisuju kroz prizmu zašto je neki potez ili rezultat vlasti isključivo loš - iako to većinom zaista i bude slučaj.😅

Ali ima i drugo objašnjenje što N1 ne bi objavljivao tekstove na temu problema s migrantima. Možda grešim, ali evo. Blic i slični jednostavno popaljuju mase, i da li će svojim tekstovima pozivati na linč nekoga, baš ih briga. Sa druge strane, N1 predstavlja baš medij građanske opcije, a to baš i podrazumeva veće promovisanje tolerancije. U tom svetlu, urednici mogu biti svesni da ne treba previše potencirati tekstove tipa "migrant napao devojku", "Hrvat opsovao majku Srbinu", i slično. Možda nije u pitanju (samo) to, ali stoji ipak da tim migrantima nije do j*ja u životu.

Meni je krivo što u mojoj ulici nema kablovskog operatera preko kojeg bi imao dostupne te dodatne kanale. Ja se informišem pre svega s interneta, pa mi je i nebitno, čak i Kesića na YouTube-u gledam, al mom matorom bi sigurno značilo da ima tih nekoliko kanala za koje skoro da ne zna ni da postoje. Keva čita novine s neta, al ćakle zna da ima tamo neki N1, NovaS, i šta ti ja znam...🙄
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Gazu napisao: 07 Jul 2023, 18:40 Meni je krivo što u mojoj ulici nema kablovskog operatera preko kojeg bi imao dostupne te dodatne kanale. Ja se informišem pre svega s interneta, pa mi je i nebitno, čak i Kesića na YouTube-u gledam, al mom matorom bi sigurno značilo da ima tih nekoliko kanala za koje skoro da ne zna ni da postoje. Keva čita novine s neta, al ćakle zna da ima tamo neki N1, NovaS, i šta ti ja znam...🙄
Pa nije to slučajno. Sam si objasnio zašto.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Slažem se. Kod mene je kablovsku Supernova postavila pre nego što ih je MTS kupio. Zato su ih i kupili.

Ranije sam kevu smarao kad krenem sa pričom "a pročitaj šta piše i u ovom novinama", al sad već čita i "ove novine" i sama.😄 Misija uspela.😎 A ona sve što pročita prenosi ćalcu.👌 A razumem što ju je to moje smaralo, "donedavno" su ti te drugačije informacije bile dostupne i same po sebi, sad čovek treba oko toga ipak malkice da se potrudi, neće svako doći do drugačijeg mišljenja ili izveštavanja sam po sebi.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ja iris ne mogu u inostranstvu.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

lami
Reactions:

Post od lami »

Jesi li probao na mobilnom?

Послато са SM-S918B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

lami napisao:Pa nije lako, poslo se od N1.
P.S.
Kad sam u inostranstvu, EON mogu samo preko roming interneta koji mi pojede smo tako - Real Partizan me kostao 30 evra. Iris tv mogu bez problema preko wifi u inostranstvu.

Evo ja bio u Grčkoj pre nedelju dana i uredno gledao EON na telefonu preko wifi mreže u smeštaju.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
lami
Reactions:

Post od lami »

Eon TV probao i u Madjarskoj i u Grckoj, samo na mobile data ide. Iris TV se ne secam da li sam imao u Madjarskoj, ali u Grckoj radio bez problema na hotelskom WiFi.
Mozda je razlika u pretplati, ovo moje je neki paket TotalTV-a.

Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

lami napisao:Jesi li probao na mobilnom?

Na mobilnom tel probao a wifi mreza

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

lami
Reactions:

Post od lami »

Bmlg, cudno, izgleda da nema pravila

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Radi eon iz inostranstva al ne rade kanali poput n1, nova s i jos dosta drugih.

Ako ga pokrenes uz mobilni internet iz srbije, ponasace se isto kao da iz srbije pokreces, sto za sbb znaci da ce svi kanali biti dostupni samo ako si na a1 posto sad i jetel i mts seku.
Odgovori