In Memoriam
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: In Memoriam
Trebao da bude u Aleji velikana al njegova zelja bila drugacija
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jel to ozbiljno?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Grujic
- Moderator
Novine tako pisale, sad istinitost ne znam, al je ta Aleja odavno izgubila smisao, tako da je sasvim ok i da on ide tu
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bio je poznat, bio je uticajan, bio je radoholik, ali nije bio nenormalan. Voleo je žene, muziku i dobre automobile. Od prilike kao i svi mi ovde na forumu. A što se tiče muzike i muzičkog ukusa, apsolutno je iluzorno pisati da je negativno uticao na "formiranje muzičkog ukusa" jednog naroda. Nije on terao nikoga da gleda Pink, Treći Kanal RTS-a. Ő pokojniku sve najlepše. Ne sudi da ti ne sude.
Tako jednostavno.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Tako jednostavno.
Žale ga uglavnom oni koji su profitirali od te njegove propagande. A što se tiče Aleje, meni je poslednji slučaj za koji sam čuo ujedno i vrhunac zaprepašćenja, kad je Miodrag Kostić umro pre koji mesec.
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne teraju obicno ljude ni da se drogiraju.srdjanyo napisao: 03 Mar 2025, 12:48 Nije on terao nikoga da gleda Pink,

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ah, da. Ni u diletantske auto servise u kojima promene hidropodizače, bez da te pitaju, uzmu 150 € i kažu da nisu otklonili kvar jer ne znaju odakle potiče kvar. Da, da...
Bio je podkast sa njim koji sam jednom prilikom odslusao(jbg kad negde putujem kolima cesto imam prilike da slusam razne opskurne podkaste, brze prodje vreme).
Pricao je kako su oni sa brenom prvo pokusali sa kulturnijom muzikom pa kad su im jedne noci kada su prvi put pevali cacak cacak sumadijski rokenrol 7 puta trazili da je ponove, onda je shvatio kolko ima sati i tada je krenuo maksimalno u to ludilo
Pricao je kako su oni sa brenom prvo pokusali sa kulturnijom muzikom pa kad su im jedne noci kada su prvi put pevali cacak cacak sumadijski rokenrol 7 puta trazili da je ponove, onda je shvatio kolko ima sati i tada je krenuo maksimalno u to ludilo

Pink, Studio B, Politika i 90te, da nije možda pozitivno uticalo. Nije, negativno u beskonačno.srdjanyo napisao: 03 Mar 2025, 12:48 A što se tiče muzike i muzičkog ukusa, apsolutno je iluzorno pisati da je negativno uticao na "formiranje muzičkog ukusa" jednog naroda. Nije on terao nikoga da gleda Pink, Treći Kanal RTS-a.
Da li je oblikovao stanje on i njegova udružena bratija?
Da li je proterivano ono što je drugačije i normalno svuda u širem okruženju ?
Rezultati govore sami za sebe., olovno doba "muzičkog neukusa koje je dokusurilo jedan narod.
I sve ono što je pratilo.
Da je sreće što bre zaboraviti takve, a ima ih i danas sličnih.
Ja sam njega gledao kao biznismena i to što je radio je radio jako dobro (na stranu što mi se njegov proizvod nije dopadao).
U tom kontekstu saglasan.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ali za aleju velikana ne bi ni trebalo da se gleda da li je bio dobar biznismen, već šta je učinio za zemlju. DSS je bio biznismen koji je ovde doneo ne znam ti šta, onda bi mogao biti i zaslužan. Ovako, ideš ga, bio je dobar sebi, i nije doprineo dobru društva niti nečem kvalitetnom.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Sramotno je šta su predlozi za aleju velikana, a i realizacije...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
Pa to, obesmisljeno

Radisa Ilic
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .