Mnogi bi uzeli, sve super, ali kada na kraju uzmu, to ne bude Alfa.
Sent from my Sony
Pogledah da proverim ovo što si napisao za Jaguara i, istina, vidim da ne može Jaguar XE u verzijama od 200 i 240ks sa manuelnim menjačem...baš šteta.milospinkfloyd napisao: Zasto bih kupio giuliu? zato sto zelim auto na zadnji pogon sa manuelnim menjacem koji ima oko 200 konja. A to nema ni XE jaguar ni lexus IS ni audi a4 ni mercedes vec samo bmw i alfa. E zasto ne bmw nego alfa? pa eto alfa je alfa a bmw je bmw, nemam nista lose na racun bmw da kazem
milospinkfloyd napisao:Upravo sam to hteo da kazem. Ne vidim razlog za osudu nekog auta koji jos nista nije pokazao. E sad, cekati da se neko dokaze i da povrati ugled...Ne znam da li svi tako razmisljaju. Ne znam za vozace bmw-a ali ja sam vozac mercedesa (c klasa w203 FL, takodje kupljen nov kad je izasao) i kada bih imao para za nov auto u tom segmetnu bi pored a4, bmw3, c klase bez trunke razmisljanja kupio giuliu. Dakle eto potencijalno su vec oteli jednog vozaca mercedesa. Protiv argument samome sebi cu navesti u tom smislu da samo oni sa realnim parama mogu da pricaju sta bi kupili jer jedno sta bi kupio kada imas pare a drugo je kada "mastas" (ja trenutno)Laki021 napisao:Ti ko da si sa kruske pao.
Da li je los auto, otkud znamo, verovatno nije.
Da li se kvari, kako to mozemo znati?
Jel ruzan, nije ali nije ni mis sveta.
Zasto neko ko vozi BMW ne bi kupio Alfu? Jednostavno ko vozi BMW nece ni pogledati ni razmatrati Alfu pri kupovini, uopste ga nece zanimati. Alfa prvo mora da povrati ugled i brend koji je izgubila (a to se ne desava preko noci) pa tek onda mozemo da pricamo o tome.
Zasto bih kupio giuliu? zato sto zelim auto na zadnji pogon sa manuelnim menjacem koji ima oko 200 konja. A to nema ni XE jaguar ni lexus IS ni audi a4 ni mercedes vec samo bmw i alfa. E zasto ne bmw nego alfa? pa eto alfa je alfa a bmw je bmw, nemam nista lose na racun bmw da kazem
Hahahaha.Delija napisao:Nidzo, sad si ti na potezu