Letnje gume
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
izgleda da je samo do Carat Progressa. Novi Ecocontrol HP u manjim i Sport Control u vecim dimenzijama su se odlicno pokazale.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jesu li sve Fulda gume "Made in Germany"?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Kontakt:
Ne, Fulda je u Goodyear, Dunlop, Sava Tires korporaciji i kao takva se radi u svim njihovim fabrikama. Gde oni smatraju da logisticki najbolj eodgovara.
Moje su iz Slovenije...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
A nosioci brenda gde se oni prave?
Mislim jel se GY isto pravi u SLO, ili Michelin u Pirotu, Continental u .... gde li vec?
Mislim jel se GY isto pravi u SLO, ili Michelin u Pirotu, Continental u .... gde li vec?
- ivancho
- Kontakt:
Michelin se ne pravi kod nas. Dok se kod ostalih proizvodjaca rada svi dezeni u svim fabrikama, jer su iste 

Znaci li to nesto u kvalitetu?
Npr. da li je isti Contintental iz nemacke i iz ceske? Ili u ceskoj prave za nas, ..., kao sto prica vec ide, za filtere, ulja, ....
Npr. da li je isti Contintental iz nemacke i iz ceske? Ili u ceskoj prave za nas, ..., kao sto prica vec ide, za filtere, ulja, ....
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
ivancho napisao:Ogi, ali koji je ovo put da ti posavljas isto pitanje i da ti isto odgovaramo. Vise ne postoje one Tigrove fore od pre dva veka, sa drugom, trecom klasom i sl. Sve gume se prave u fabrikama sa istom homologacijom i salju svima iste. Ono sto Dag nije naveo , je da se i dosta tih reklamacija desava, sto ljudi nece da priznaju sebi, a svakako ni drugima, da je do ostecenja, defekta, doslo njihovom greskom. Vec insistiraju na reklamaciji. Mene nerviraju slucajevi, gde ima nekog nedostatka (fabrickog) a da ovi mrse.....kao sto se recimo desilo Nextu sa Fuldom C. Progresso.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. korporacija, organizovala je 24.04.2014. prezentaciju 4 različita pneumatika iz svoje široke ponude. Učesnici su bili distributeri i serviseri iz cele Srbije, sa kojima ova korporacija sarađuje. Zahvaljujući našem partneru, auto servisu UNO, kao i predstavniku organizatora, gospodinu Brkiću, imali smo jedinstvenu priliku da prisustvujemo ovom događaju i sve to zabeležimo kao jedina medijska ekipa pored ekipe emisije SAT.
Detaljnije: http://blog.garaza.rs/index.php/test-go ... tru-navak/

Detaljnije: http://blog.garaza.rs/index.php/test-go ... tru-navak/

Posetite www.garaza.rs !
Nije mozda direktno vezano za letnje gume, ali za gume jeste, a posto temu posecuju redovno prodavci guma, verujem da znaju odgovor.
Trebaju mi dve celicne felne za mazdu 3 1.6HDI. Koje sve tu felne odgovaraju, mozda sa focusa? Posto su to prakticno isti automobili, zar ne?
Trebaju mi dve celicne felne za mazdu 3 1.6HDI. Koje sve tu felne odgovaraju, mozda sa focusa? Posto su to prakticno isti automobili, zar ne?
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
evo ti komplet spisak
http://www.wheelfitment.eu/car/Mazda/3%20(2009%20-%202013" onclick="window.open(this.href);return false;)/
http://www.wheelfitment.eu/car/Mazda/3%20(2009%20-%202013" onclick="window.open(this.href);return false;)/
Da, 5x108
Sad kad to rece, i ja ubedjen da je 5x114.3