Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Dobro veče

Post od Xepoj87 »

Mene je vise iznenadila.cinjenica da se cela administracija slozila sa takvim postupkom, koji u sebi ne sadrzi nista pozitivno, nasuprot, naizgled najboljim namerama uklanjaca teme.

@starac vujadin
:plusone: , veliki kao vrata.

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Dok je tema otključana, dobro jutro :kafa:

Starac objasnio :plusone:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ovu temu može samo next da zaključa! :)
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Treba pustiti coveka (ili klinca ..ne znam koliko ima god. ali zvuci klinacki) da zalivadi Alfu njegova stvar. Kad otvori sledeci put temu on ili neko slican nemojte se primati i davati savete na sve strane jer niti znate sta o tom autu niti uopste mnogo znate i na kraju nemojte brisati teme ako je to politika foruma.
Uzgred forum je postao dosadan iz mog ugla,treba uvesti ocenjivanje clanova ili kako se to vec zove. Smislite se dali prodavci auto opreme uopste trebaju davati savete i komentare kao obicni clanovi foruma .
Previse je na ovom forumu "sukoba" koji proisticu iz bezveznog pisanja ,kada bi se forum ogradio od nekih obicaja verovatno ni postao siri i dobio mnogo vise korisnih tema i za automobile kao i za neke druge teme.
Oglas za Alfu je komican ,najblaze receno kao i veci deo obrisane teme o tom Automobilu tako da je to siguran znak da temu niste trebali brisati ali sad je gotovo.

Послато са LG-D802
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Xepoj87 napisao:Mene je vise iznenadila.cinjenica da se cela administracija slozila sa takvim postupkom
Pogrešna pretpostavka.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

sasa lbg napisao:Treba pustiti coveka (ili klinca ..ne znam koliko ima god. ali zvuci klinacki) da zalivadi Alfu njegova stvar. Kad otvori sledeci put temu on ili neko slican nemojte se primati i davati savete na sve strane jer niti znate sta o tom autu niti uopste mnogo znate i na kraju nemojte brisati teme ako je to politika foruma.
Uzgred forum je postao dosadan iz mog ugla,treba uvesti ocenjivanje clanova ili kako se to vec zove. Smislite se dali prodavci auto opreme uopste trebaju davati savete i komentare kao obicni clanovi foruma .
Previse je na ovom forumu "sukoba" koji proisticu iz bezveznog pisanja ,kada bi se forum ogradio od nekih obicaja verovatno ni postao siri i dobio mnogo vise korisnih tema i za automobile kao i za neke druge teme.
Oglas za Alfu je komican ,najblaze receno kao i veci deo obrisane teme o tom Automobilu tako da je to siguran znak da temu niste trebali brisati ali sad je gotovo.

Послато са LG-D802
Iz mog ugla, forum je sve samo ne dosadan. Baxove majstorije, ljubiteljovo smaračko teoretisanje, onaj podvig sa poplavljenim Puntom, neXtovi izveštaji iz raznih vukojebina, podosta školovanih/stručnih forumaša - to odvaja Garažu od ostalih foruma. Meni su najdosadniji hvalospevi o nečijim kolima, poredjenje kojekakvih performansi u laboratorijskim uslovima ili pljuvanje po kvalitetu plastike u nekom modelu.
Meni je ovako super, a slažem se za ovo sa preporukama ljudi koji su u biznisu.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Eee plastiku nisi smeo pominjati, sad će spam da krene! :)
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Starac objasnio :bravo:

Sto se tice moderacije, bilo bi glupo da se makar na forumu ne slazu u odluci jednog clana mod tima, privatno je druga stvar.

Kontam da je mod tim znao da ce doci do "pobune" kad neko bude provalio da teme vise nema (Day Walker :doubleup:) i da ce biti nezadovoljnih clanova. Licno mislim da je bolje da je jedan clan nezadovoljan, u ovom slucaju Marko sa Alfom, nego 10ak clanova koji su vise dali ovom forumu nego doticni clan. Tako se ne bi narusila harmonija foruma, on bi 99% otisao (samo je Adrei lud da se naljuti i da ostane (sala)) i ne bi bilo 10 ispisanih stranica rasprave oko stvari koja je na pocetku bila benigna,

Mada ovo ima i pozitivnih stvari, vratio se i Sasa LBG. :mrgreen:

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Starac plus 1.

Šta je tu je, neka tema ostane sklonjena do prodaje auta, samo ovo nemojte više da radite i sve OK.

Prevare nema, auto je dobar, cena nerealna i neće se prodati za te pare nema teoretske šanse, u to sam stoprocentno siguran.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Ja sam mislio da te alfe ne koštaju više od 5,6 hiljada.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Pa kod Petrovića su oko 10k, a on važi za ponajboljeg za talijanska kola.
xxmarkoxx
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

Tek sam sad video ovu temu i prosto sam zapanjen koliko imate iskrivljene pogleda na sve to. Posebno mi je krivo sto napadate coveka koji se uredno dogovorio sa mnom. Sve je bilo iskreno i otvoreno sa Slobom kao i sa svim clanovima ovde. I sad dobijem i ja i Sloba ovakvo pljuvanje gde su neki cak i jako bezobrazni (da ne upotrebim neku jacu rec).

Pre svega cu da odgovorim starcu oko pomoci/izvlacenja informacija. Neka malo pogleda moje postove do sad. Ima tema gde sam pomogao ljudima oko Kia vozila cak mu nudio i moje veze da dobiju popuste pri kupovini. Onda eno teme i cena za novi focus koju jos ni sam GM nije javno izbacio. Malo li je za pomoc? Znas, nisam nikada trazio nikakvo hvala za ovo, ali da neko tako otvoreno sere po meni to je vec jadno i pateticno. No to govori o njemu i ostalima koji su se slozili sa njim.

Ono sto je zapravo tema svega ovde je moja AR159. Pricate o nekoj prevari, a da ste pogledali oglas, lepo pise, ko odluci da je pogleda dobije i servisnu knjizicu (fiskalne racune za delove) i celu Desinu dijagnostiku i papire kako je taj auto izgledao pre nego je usao u Srbiju. Koga ja tu varam? Da cujem ko drugi ko prodaje polovnjaka daje sve te podatke? Ajde pametnjakovici? Svi ste dosli ovde da mracite, sta nezadovoljni ste vasim zivotima pa ste dosli ovde da se prepirete na 10 strana o potpuno nebitnoj temi i sto je najgore od svega MOJOJ temi. I jos napadate Slobu koji je jedini pravilno postupio ovde. Da li je ranije drugima uskratio to pravo ne znam, ali sazrevanje foruma i moderatora je potpuno normalna stvar.

Moj je predlog bio da se to privremeno ukloni, ne da bih ja nesto krio, jer NEMA sta da se krije, auto je stvarno perfektan. Oko potrosnje nije problem do auta vec do mene. I nisam nikoga slagao za potrosnju. Stavio sam sliku kao dokaz koliko taj auto moze da trosi kad se miluje. Ja ne umem da ga tako vozim i to je to. Ta slika sa potrosnjom nije fake niti bilo sta slicno, to je ono sto je realno moj auto ostvario i takodje tu nikoga ne lazem. Cak i ta slika pokazuje vecu potrosnju od fabricke. Mogao sam da se frljam i sa fabrickim ciframa, e to bi vec bila laz.

Razlog mog predloga je bio sto ne zelim da mi kojekakvi dolaze i da izvlacenjem iz konteksa pomenute teme kojekakve nebuloze (a bilo je i nebuloza) i da mi to koristi za prepucavanje. Vec sam naleteo na jednog koji mi je rekao da se seca "da je taj auto spominjan negativno po forumima". Sta bre negativno? Garantujem da je ovo najbolja AR159 trenutno u Srbiji (ovo moze i Desa da vam potvrdi). U najboljem stanju i ocuvanosti. Posebno sto je i mehanicki skockana max sad, i to sam ja ulozio pare i moje vreme da je dovodem do ovog stanja. I sad ce neko da spominje "negativan forum" da se prepucava?

Uostalom, bio sam iskren sa Slobom, kao i sa svim clanovima ovde a dobio sam da seru po meni, i po Slobi. Ako neko bruka forum i utice negativno to ste vi negativci. Ako ste imali neki problem sa mnom, mogli ste lepo meni da se obratite.

Postoje i drugi nacini da se postigne brisanje teme sa odredjenog foruma, ali ja sam odabrao jedini ljudski i normalan. Iskreno i otvoreno i naisao sam na razumevanje moderatora sto valjda i jeste poenta moderatora.

Jedino zbog Slobe se ovde i pravdam jer je totalno pateticno sta vecina vas ovde radi i pise.

Da rezimiram i stavim tacku na ovu spansku seriju.

- Niko nece biti prevaren kupovinom moje AR. Ja sam jedini prodavac koji daje kompletnu analizu stanja automobila od dva majstora. Cena je ona koju ja cenim. Da li ce se prodati i da li cu se udarati nogom u d..e. opet je moja stvar.
- Auto je u perfektnom stanju ali ja ne umem da je vozim racionalno. Niko nece biti prevaren, niti ce time biti ukaljan ugled foruma.
- Uklanjanje teme je samo moja molba da ne gubim vreme sa kojekakvim kojima ce svaka druga biti, video sam na forumu
- Moj doprinos forumu nikada nisam zeleo da isticem niti da trazim zahvalnicu, ali necu dozvoliti da serete po meni umesto toga.
- Ugled foruma, moderatori kao Sloba podizu, a vi negativci unistavate i sto je najgore jos pravite neke terije zavere i posle se pitate sto neko zeli da se ukloni tema kad je zatrpate takvim teorijama. Lepo vam je covek rekao, ko bude prodavao svoj auto ima pravo da trazi isto.

Izvinjavam se svim normalnima na ovolikom postu i broju psovki upotrebljenim a ostalima zelim da nesto urade od svog zivota pa nece negativnu energiju istresati na meni i ostalima...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Dobro vece...

Posle ovolikih stranica i diskusije mislim da moze da se na to stavi tacka. Mislim da je mod timu ocigledno da je iz dobrih namera napravljena greska i mislim da ce ovoliko pisanije biti dovoljno da shvate da to ne treba vise da se desi ovde na forumu. Sad, sta je tu je, vreme je da se krene dalje...
Inace, rs je poceo da trosi 6l kad ga cepam i plastika se vise ne cuje nikada :kezo:

Edit - sad vidim ovaj post gore. Mozda ipak lock na ovu temu nije losa ideja...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

A što baš sad :kokice:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36