Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Zavisi kako gledas, al sustinski nebitna jer se svede na isto, al sto je to bitno?
Bitno je zato što su se potezale neke priče o statistici. Kad je Dušanu policija došla na vrata i napisala prijavu, to je negde i zvanično zavedeno. Ovaj hebe u mozak celu zgradu ali pošto "ima ljude" to se zvanično ne dešava.
- Grujic
- Moderator
Zavedeno je ovo, svaki poziv se evidentira i snima po automatizmu, a koliko shvatam on im je drugim putem rekao da ne talasaju vise.
Sto se problema tice, jeste jebeno al cenim da ce se ipak samoresiti u nekom trenutku, tj prestace taj da dolazi...
Sto se problema tice, jeste jebeno al cenim da ce se ipak samoresiti u nekom trenutku, tj prestace taj da dolazi...
Samoresice se? Po tebi stanari treba da trpe siledziju dok mu ne dosadi da ih maltretira? U normalnoj zemlji bi vlasnik dobio nalog da proda stan i iseli se iz zgrade za ovako maltretiranje ostalih stanara.
- Grujic
- Moderator
Ne, ne podjebavaj i ne stavljaj mi reci u usta, nisam to rekao.
Meni ovo tako zvuci. Jbg.Grujic napisao:
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Razmisljam da nekako skupim volje i vremena da organizujem stanare da se odvoji odredjeni fond koji bi sluzio sem saniranja kvarova i za angazovanje pravne pomoci. Cisto da razdvojim blefere od onih koji imaju debelu zaledjinu. Takvima je tesko stati na kraj, jer za takve vrste prekrsaja ne postoji dovoljno jaka kazna. Moze se pokusati zagorcati zivot zvanjem komunalaca iz vise staovai naterati ga da napravi neku glupost koja jeste izvan granice.
Nazalost borilacke vestine ne poznajem, niti imam rodbinu u policiji, tako da ne vidim drugi nacin sem ovog. Grebanje kola ce se zavrsiti grebanjem mojih i tako u krug.
Nazalost borilacke vestine ne poznajem, niti imam rodbinu u policiji, tako da ne vidim drugi nacin sem ovog. Grebanje kola ce se zavrsiti grebanjem mojih i tako u krug.
Jasno je da se svaki poziv i izlazak na teren evidentira ali ako "nema osnove" za prijavu, evidentira se kao lažna uzbuna.Grujic napisao:Zavedeno je ovo, svaki poziv se evidentira i snima po automatizmu, a koliko shvatam on im je drugim putem rekao da ne talasaju vise.
Ovakvim kompleksnim slučajevima se bavi i kućni savet. Podstanarima se posle par opomena daje otkaz a ukoliko je stanar i vlasnik, može da dobije veliku kaznu.
@Schonenk
A da probate sa nekom peticijom? Biće mu teže da se bori protiv svih...
Kapore pošalji ljudima električara da raskači uzemljenje i izazove kratak spoj za konkretan stan.
Naravno u večernjim satima, kad je tehnika pod naponom i aktivna.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zavisi koliko je neko uporan, posle par prijava obratiti se unutrasnjoj kontroli da se pritisnu oni koji ga stite, tada ce ga pustiti niz vodu 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pošaljite mu c/p ove diskusije...čovek će se smoriti i prestati 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A u čemu je razlika između ovog i grebanja auta?Stjepa napisao:Kapore pošalji ljudima električara da raskači uzemljenje i izazove kratak spoj za konkretan stan.
Svi su vam predlozi u fazonu istovari mu se ispred vrata, pozvoni i beži.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ima jos takvih u zgradi, ukljucujuci i jednog koji iznajmljuje stan na dan. Ne znaju se pravila igre. Zgrade su blizu pa znam da je i u okolini slicna situacija. Dosta novih zgrada sa praznim stanovima i podstanarima, slabim skupstinama stanara.
Cesto se ne radi o zurkama sa muzikom vec nocnom zivotu koji lomi pojedinca i onemogucava ga da se resetuje za naredni dan. Stan mu dodje kao poslednje utociste od svog sra*ja, a ni tu nema mira.
Zalosno je da komunalci zateknu u ponoc coveka koji nije vlasnik stana sa jos 5 ljudi, koji takodje nisu stanari, niti podstanari, niti su prijavljeni, imaju desetu prijavu nekoga ko je tu prijavljen kao stanar i da napisu da oni ne ometaju normalan odmor drugih. bar da su predlozili merenje buke, ispitali po kom osnovu oni borave u tudjem stanu bez vlasnika, nista.
Gadi mi se od okretanja glave na drugu stranu, tako da cu videti da nekako pomognem.
Cesto se ne radi o zurkama sa muzikom vec nocnom zivotu koji lomi pojedinca i onemogucava ga da se resetuje za naredni dan. Stan mu dodje kao poslednje utociste od svog sra*ja, a ni tu nema mira.
Zalosno je da komunalci zateknu u ponoc coveka koji nije vlasnik stana sa jos 5 ljudi, koji takodje nisu stanari, niti podstanari, niti su prijavljeni, imaju desetu prijavu nekoga ko je tu prijavljen kao stanar i da napisu da oni ne ometaju normalan odmor drugih. bar da su predlozili merenje buke, ispitali po kom osnovu oni borave u tudjem stanu bez vlasnika, nista.
Gadi mi se od okretanja glave na drugu stranu, tako da cu videti da nekako pomognem.
Mozda bolje da povadi malo licni iz osiguraca da cesce izbijaju.Stjepa napisao:Kapore pošalji ljudima električara da raskači uzemljenje i izazove kratak spoj za konkretan stan.