Dobro veče
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Kad može Paja da tezgari po Madridu, što ne bi mogao Tuta taksista po Beogradu? 

Sad ozbiljno - gledao sam koliko bi koštalo avionom, a koliko kolima za nas dvojcu i kolima je sam put duplo skuplji. Troškove hrane, pića, eventualnog spavanja i sl. nisam uzimao u razmatranje.
Daleko bre taj Madrid, skupe putarine, a avio karte nikad jeftinije.
Ko jos razmatra hranu i pice kad ide kolima, lepo pile zamotas u alu foliju i imas za ceo dan 

A putuješ dva dana.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Prosta matematika.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To je kompleksan proracun. U sustini se svodi na sledecu zakonitost: "Ako je dosta pile po coveku, tako cemo; ako treba vise, ponesi prase oma, kuj ce se zajebava sa tolku zivinu"
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
I ja to pomislihstarac vujadin napisao:Navozali se u Giulietti...blago njima.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sta ce on u Beogradu. Da li je neko toliko lud da uzme taksi od Bugarske to BG-a?profesorPROST napisao:Bugarski taksista u Beogradu sa sve ТАКСИ tablom.

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Khm..... Kada sam se bavio tim poslom, imali smo vožnje od Kraljeva do Skoplja, Sarajevo, leti do Budve a jedan kolega je vozio za Beč
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hvala kolega. Upravo sam se vodio ovakvom emirijiskom formulom kada sam zaključio gorepomenuto.Rakhil napisao:To je kompleksan proracun. U sustini se svodi na sledecu zakonitost: "Ako je dosta pile po coveku, tako cemo; ako treba vise, ponesi prase oma, kuj ce se zajebava sa tolku zivinu"

Uđeš, a on te pita "Bratko kde otivaš?"H4wkeye napisao: Sta ce on u Beogradu. Da li je neko toliko lud da uzme taksi od Bugarske to BG-a?

Širim haos!
Pošto nisam našao adekvatnu temu, da natrpam ove informacije ovde, pa će možda nekom koristiti.
Naime, Audi je objavio Facelift A6 (C7), eksterijer je manje više isti, malo su promenjeni prednji farovi (drugačiji izgled LED),
male promene na branicima, isto tako zadnja svetlosna grupa je pretprela decentne promene.
Unutrašnjost je ostala skoro nepromenjena, sem nove ručice za menjač i dodatih novih materijala i boja.
Motorizacija:
Svi motori su sa Euro 6 normom, startni benzinac je 1.8 sa 190 ks. Početni dizel je 2.0 sa 150 ks ili 190 ks.
3.0 Dizel je pojačan na 272 ks.
Izbačen je multitronic menjač i ubačen je sedmostepeni automatski menjač sa duplim kvačilom.
Obećavaju da motori troše i do 20% manje goriva u pojedinim uslovima.
Naime, Audi je objavio Facelift A6 (C7), eksterijer je manje više isti, malo su promenjeni prednji farovi (drugačiji izgled LED),
male promene na branicima, isto tako zadnja svetlosna grupa je pretprela decentne promene.
Unutrašnjost je ostala skoro nepromenjena, sem nove ručice za menjač i dodatih novih materijala i boja.
Motorizacija:
Svi motori su sa Euro 6 normom, startni benzinac je 1.8 sa 190 ks. Početni dizel je 2.0 sa 150 ks ili 190 ks.
3.0 Dizel je pojačan na 272 ks.
Izbačen je multitronic menjač i ubačen je sedmostepeni automatski menjač sa duplim kvačilom.
Obećavaju da motori troše i do 20% manje goriva u pojedinim uslovima.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro jutro 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk