Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Cale i stric bili zvanice u VIP lozi na vojnoj paradi. Da me jebes ako kontam zasto.
Hvala Bogu na novom mostu... Sad bi jos bio zaglavljen na autoputu
Da privole Djokovica da uplati porez u Srbiju?Rakhil napisao:Cale i stric bili zvanice u VIP lozi na vojnoj paradi. Da me jebes ako kontam zasto.
Mislis Djilasu?Neo napisao:Hvala Bogu na novom mostu... Sad bi jos bio zaglavljen na autoputu

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nadam se da bar kućni savet ima neku kintu od ovih bezveznih transparenata što kače...Markoni napisao:
Koji bedak kada imas dedu/caleta primitivca... :/
Tapatalk Post
Pa ja vidim samo slike tu i to uglavnom rendovane slike. Mrzelo me da kopiram slike zvanične, poenta je bila za motorizaciju, menjač i sl.Scuderia napisao:Kasnis skoro 2 mesecaLibero napisao:Pošto nisam našao adekvatnu temu, da natrpam ove informacije ovde, pa će možda nekom koristiti.
Naime, Audi je objavio Facelift A6 (C7), eksterijer je manje više isti, malo su promenjeni prednji farovi (drugačiji izgled LED),
male promene na branicima, isto tako zadnja svetlosna grupa je pretprela decentne promene.
Unutrašnjost je ostala skoro nepromenjena, sem nove ručice za menjač i dodatih novih materijala i boja.
Motorizacija:
Svi motori su sa Euro 6 normom, startni benzinac je 1.8 sa 190 ks. Početni dizel je 2.0 sa 150 ks ili 190 ks.
3.0 Dizel je pojačan na 272 ks.
Izbačen je multitronic menjač i ubačen je sedmostepeni automatski menjač sa duplim kvačilom.
Obećavaju da motori troše i do 20% manje goriva u pojedinim uslovima.
viewtopic.php?f=37&t=24&start=2535#p333283
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ali stvarno, čim padne 3 kapi kiše, Beogradski saobraćaj doživi kompletan haos. Jedva se oko pola 5 izvukoh iz grada...
Suvise je lako dobiti vozacku dozvolu
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Aferim
A joj seljacina majko mila 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A mislio sam da od Karića ne može gore.Markoni napisao: Koji bedak kada imas dedu/caleta primitivca... :/

Širim haos!
Hahaha, koji carevi seljacizma 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Re: Одг: Dobro veče
Ja jesam seljak ali ne ovoliki.