Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Hehe, opet veje. :-D
Tapatalk HD
Tapatalk HD
Cuti baksuze, nek ostane na ovih 3 cm snega...
Volim i ja da se vozikam po snegu, ali ne volim kad se napravi led na ulicama kao u decembru, pa razbijem trap. Sreca, ne vozim Alfu
http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... /meteogram

Volim i ja da se vozikam po snegu, ali ne volim kad se napravi led na ulicama kao u decembru, pa razbijem trap. Sreca, ne vozim Alfu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Одг: Stigla zima...
Tako je, ne morate ni da gasite automobile, čak je i preporučljivo.Saša napisao:Preselite se onda u Sibir pa peglajte po ceo dan. Dokonjaci...

Širim haos!
nekima je to neizvodljivo... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Tema odavno zaboravljena, ali možda će vas ove slike podsetiti da nas zima još nije napustila.

Čestitam svim prognozerima koji su stavili letnje gume.
Oprezno, sneg pada u gotovo celoj Srbiji
Beograd - Slab do umeren sneg pada na gotovo celom području Srbije, dok je povremeno jačeg intenziteta na području Vojvodine i u višim planinskim predelima centralne i zapadne Srbije, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).
Čišćenje, a samim tim i prohodnost puteva, otežava jak vetar koji smanjuje vidljivost i nanosi dodatne količine snega na kolovoz, posebno na području Vojvodine, kao i na prevojima timočke i negotinske krajine, centralne i zapadne Srbije.
Zbog niskih temperatura, pored novoformiranog snežnog pokrivača, opasnost u vožnji predstavlja i poledica, pa se vozačima savetuje krajnji oprez u vožnji i da brzinu vozila prilagode datim uslovima na putu.
Obilnije padavine predhodnih dana uslovile su učestalu pojavu odrona, a dežurne službe JP "Putevi Srbije" neprestano intervenišu na čišćenju i uklanjanju zemlje i kamena sa puta.
Vozačima se savetuje veća opreznost na putevima u planinskim predelima, kroz klisure i useke, kao i na ulazu i pri izlazu iz tunela.
Zbog obilnih padavina došlo je do izlivanja pojedinih reka na području Novog Pazara i Sjenice, gde je zabeležen i veliki broj odrona. Najkritičnije je na putu od Kraljeva do Novog Pazara, zatim na deonici Bijanovac - Jošanička Banja, kao i na putevima u regionu Sjenice.
Zbog obilnijih snežnih padavina, na području Hrvatske, hrvatske vlasti su zabranile saobracaj za sva teretna vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka, dok su na ostalim graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila oko 30 minuta.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 105 saobraćajnih nezgoda, a 36 lica je povređeno.
U Beogradu je zabeleženo 55 nezgoda, u kojima je 14 lica teže i lakše povređeno.
Izvor: Blic

Čestitam svim prognozerima koji su stavili letnje gume.

Oprezno, sneg pada u gotovo celoj Srbiji
Beograd - Slab do umeren sneg pada na gotovo celom području Srbije, dok je povremeno jačeg intenziteta na području Vojvodine i u višim planinskim predelima centralne i zapadne Srbije, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).
Čišćenje, a samim tim i prohodnost puteva, otežava jak vetar koji smanjuje vidljivost i nanosi dodatne količine snega na kolovoz, posebno na području Vojvodine, kao i na prevojima timočke i negotinske krajine, centralne i zapadne Srbije.
Zbog niskih temperatura, pored novoformiranog snežnog pokrivača, opasnost u vožnji predstavlja i poledica, pa se vozačima savetuje krajnji oprez u vožnji i da brzinu vozila prilagode datim uslovima na putu.
Obilnije padavine predhodnih dana uslovile su učestalu pojavu odrona, a dežurne službe JP "Putevi Srbije" neprestano intervenišu na čišćenju i uklanjanju zemlje i kamena sa puta.
Vozačima se savetuje veća opreznost na putevima u planinskim predelima, kroz klisure i useke, kao i na ulazu i pri izlazu iz tunela.
Zbog obilnih padavina došlo je do izlivanja pojedinih reka na području Novog Pazara i Sjenice, gde je zabeležen i veliki broj odrona. Najkritičnije je na putu od Kraljeva do Novog Pazara, zatim na deonici Bijanovac - Jošanička Banja, kao i na putevima u regionu Sjenice.
Zbog obilnijih snežnih padavina, na području Hrvatske, hrvatske vlasti su zabranile saobracaj za sva teretna vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka, dok su na ostalim graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila oko 30 minuta.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 105 saobraćajnih nezgoda, a 36 lica je povređeno.
U Beogradu je zabeleženo 55 nezgoda, u kojima je 14 lica teže i lakše povređeno.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Malopre sam došao iz BG, a otišao sam jutros u 6h. Autoput je već jutros bio u potpunosti očišćen, novosadski za četvorku, zagrebački za peticu. A, čuvena buduća naplatna rampa kod NS, kod koje su se pre par nedelja dogodila dva sudara, sada sija da se sa Marsa vidi. Moglo je odmah tako, a ne na teži način da se uradi.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Prvo je padala jaka kiša, pa je ta kiša prešla u susnežicu a zatim i u sneg sa sve neverovatnim padom temperature.
Kako nisam vozio auto od tog nevremena a da stvar bude gora parkiran je na severnoj strani jasno je da sam tek juče uspeo neke količine snega i leda da skinem sa auta.
Kako nisam vozio auto od tog nevremena a da stvar bude gora parkiran je na severnoj strani jasno je da sam tek juče uspeo neke količine snega i leda da skinem sa auta.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Haha
Sto pre to bolje
Da se priviknu na temp.
Salu na stranu moj buraz na a4 b8 je u okt nov kad sam bio kod njega u lj. bio je na letnjim gumama ali on je imao neke dobre nisam bas zagledao model. A na kisi i pri niskoj temperaturi ne mozes da verujes kako.je to se odlicno ponasalo. ja nisam mogao da verujem da su to letnje gume.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sto pre to bolje
Da se priviknu na temp.
Salu na stranu moj buraz na a4 b8 je u okt nov kad sam bio kod njega u lj. bio je na letnjim gumama ali on je imao neke dobre nisam bas zagledao model. A na kisi i pri niskoj temperaturi ne mozes da verujes kako.je to se odlicno ponasalo. ja nisam mogao da verujem da su to letnje gume.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Izgleda da nismo.BAJKER napisao:Mislim da smo sa ovim zadnjim padavinama snegu rekli zbogom

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da im nije bas najbolja prognoza, bar ne po pitanju temperature. Bice sigurno toplije od 1C u petak/subotu.
Evo, i sami sebe demantuju : http://www.weather2umbrella.com/sr/w2u- ... eta2/9/318
Evo, i sami sebe demantuju : http://www.weather2umbrella.com/sr/w2u- ... eta2/9/318

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ko je rekao proleće? Sneg u Zrenjaninu, Kikindi, Vranju, Novom Pazaru...
Slab do umeren sneg jutros pada na području Zrenjanina, Kikinde i Velikog Gradišta, a tokom dana se očekuje i u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/373446 ... vom-Pazaru
Evo pada i kod mene...
Slab do umeren sneg jutros pada na području Zrenjanina, Kikinde i Velikog Gradišta, a tokom dana se očekuje i u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/373446 ... vom-Pazaru
Evo pada i kod mene...
Posetite www.garaza.rs !
Zrenjanin, 10:25h , pogled kroz prozor - VEJE!! Krupne pahuljice, gust sneg, uz jak vetar.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!