Slazem se. Stvari se nekako polako, ali ipak kako god bilo da bilo, menjaju. Na putevima je manje poginulih (konkretno ove godine je u poredjenju sa prethodnom oko 30% manje poginulih u saobracaju), suzena je mogucnost saobracajnoj policiji za primanje mita (licno sam se u to nedavno uverio, a i poznajem ljude koji su ostali bez dozvole zbog prekoracenja brzine sto je bilo nezamislivo pre par godina), iako to naravno nije u potpunosti iskorenjeno ...H4wkeye napisao:Pa u odnosu na prethodni period. 2010, 2005, 2006, nebitno koja godina tacno. A zakljucio sam po tome sto su kontrole mnogo vece i striktnije sada, plus iz prica od nekih ljudi koji su pre imali tendenciju da daju pare, da sada to ne prolazi. Saobracajne patrole sa stalno proveravaju od strane UKP kada su na terenu. Mislim, ne kazem ja sad da vise nema toga, nazalost ima i dalje ali ne u toj meri kao nekad.
Znaci efekti se zaista vide, zakon je dobar, ali treba imati u vidu nas problematican mentalitet koji se ne menja preko noci vec zahteva vreme.