To ti kazem.Grujic napisao:Ali ameri jesu sami srusili WTC
Beograd
Re: Beograd
Pa to je dovoljno da ljudi sumnjaju u celu priču.Day Walker napisao:To je snimano naknadno 99%.
Kao i sto seru da je Alvirko sa slinom ucestvovao u poteri.. Dosli su jer su bili u blizini.
Neverovatno mi je da oni dovode oca umesto da dete stave u auto i pravac Beograd i Institut za majku i dete. Morao je Slina da se slika, a dete ko jebe.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vidi, poenta je da to lako MOZE da se iscenira ako se hoce, ne trebaju ni bolesni umovi ni ludi roditelji. Da li ovde jeste ili nije ne moze niko da tvrdi, al je cinjenica da za sada sve deluje cudno + onaj cirkus na kraju sa snimanjemDay Walker napisao:Zanimljivo je kako ljudi koji ismevaju teorije zavere, zapravo prave istu kada im to odgovara.
Ocekujem u toku dana i zavere o padu Mi-17.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jedan post je sasvim dovoljnan 
Imam odgovor na sva pitanja, petak 13. :O
Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam odgovor na sva pitanja, petak 13. :O
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Jedva čekam sutrašnji SAT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na snimku hapšenja se vidi da nema deteta u kolima, posle se na snimku sa Slinom vidi da dete sedi mirno u sedištu i čeka tatu. Zloupotreba u najmanju ruku.
TT
TT
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ispiracina mozgova i to najprimitivnija je u punom jeku, kad zelim malo da se resetujem svratim na forum. Ovako se osecam kao poslednji mohikanac.
Citam u frizerskom go*no od novina koje najavljuje izbore i razmisljam stvarno jeste tako. Sad ce jos jedan mandat do dobiju, jer je neko odlucio da dobijemo ono sto zelimo. Sto bi investirali u nekog ko lici na normalno ljudsko bice, kad cemo da ga ubijemo ko pseto kad tad.
Da, bas to mislim. Nema opozicije bez para, a nece da daju jer im ne treba. Dobri smo im ovako.
Ej, pa jel ima neko normalan da poveruje u ovu pricu? Ja jedino ako hoce da ih upisu u onu knjigu najglupljih kriminalaca, ali da ih stave odmah na vrh liste.
Citam u frizerskom go*no od novina koje najavljuje izbore i razmisljam stvarno jeste tako. Sad ce jos jedan mandat do dobiju, jer je neko odlucio da dobijemo ono sto zelimo. Sto bi investirali u nekog ko lici na normalno ljudsko bice, kad cemo da ga ubijemo ko pseto kad tad.
Da, bas to mislim. Nema opozicije bez para, a nece da daju jer im ne treba. Dobri smo im ovako.
Ej, pa jel ima neko normalan da poveruje u ovu pricu? Ja jedino ako hoce da ih upisu u onu knjigu najglupljih kriminalaca, ali da ih stave odmah na vrh liste.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Jok, celavim i to rapidno 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
U startu mi je delovalo kao namestaljka, realno. Sad, nakon vise detalja mi ne ide na tu stranu, ali smem potpisati da je situacija iskoriscena za promociju.
Sto se helikoptera tice, ne vidim neku teoriju zavere tipa helikoptera nije ni bilo, ali kad sam procitao vest da su se Loncar i Gasic dogovorili da posalju helikopter - kao da za to ne postoji procedura nego ministri moraju da se cuju telefonom - uhvatila me je muka. To novorodjence nije bilo upuceno u startu za Beograd koliko znam, a helikopter je prvo upucen u Kragujevac. Ne vidim zasto bi ga poslali za Beograd, ali cu se bas raspitati oko detalja pre nego sto formiram neko misljenje.
Sto se helikoptera tice, ne vidim neku teoriju zavere tipa helikoptera nije ni bilo, ali kad sam procitao vest da su se Loncar i Gasic dogovorili da posalju helikopter - kao da za to ne postoji procedura nego ministri moraju da se cuju telefonom - uhvatila me je muka. To novorodjence nije bilo upuceno u startu za Beograd koliko znam, a helikopter je prvo upucen u Kragujevac. Ne vidim zasto bi ga poslali za Beograd, ali cu se bas raspitati oko detalja pre nego sto formiram neko misljenje.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Situacija je iskoriscena za promociju? To bih rekao da jeste, kao i uvek kod nasih politicara. Ali da su iscenirali celu otmicu, nema sanse.