passenger napisao: 02 Jul 2018, 22:40
Ne razumem zasto nosis 15 gofina sa sobom ment ključ, osim ako ne ideš 2x nedeljno kod vulkanizera. Bolje mu odmah zahtevaj da zategne moment ključem ili mu ti daj svoj ili sam kod kuće odvrni šrafove, pa zategni momentom.
Sta jos imas kod sebe, alat za skidanje filtera ulja, autogeni aparat I radabciger?
Masis poentu price. Ovi sto imaju male kazu duzina nije bitna, bitna je tehnika

.
Ljubitelj je objasnio zasto. Drugo zasto bih ga drzao u kuci kada mi u kuci ne treba, a u gepeku staje tacno pored tocka , nema da zvecka niti zauzima neki extra prostor, ima kadicu kao da je pravljena za njega.
Prostim recima drzim ga tamo gde ce mi zatrebati, nebitno 1-2x godisnje ili kad, ali kad zatreba ima neprocenjivu vrednost u odnosu na one kilave fabricke alu kljuceve.
Ako probusim gumu na putu itekako znaci odgovarajuci kljuc koji ima snagu + duzinu (opet smo kod duzine

), pogotovu ako sam u nekoj vukojebini gde od pomoci na putu nema nista, bar ne u prihvatljivom vremenu cekanja.
Znaci ne radi se tu o tome da je moment kljuc neophodan , ali mi je neophodan jak kljuc sa solidnom duzinom.