Mali problem bi bio nestasica gasa, a nije da je nije bilo u proslosti

nenad.fil napisao:
Zvao sam majstore za pvc, svi kažu da su okovi loši a cena za menjanje i "utezanje" prozora je 8000 po krilu. Pritom, nisu sigurni da bi to rešilo problem.
P.p.s stavili smo već tanke zaptivne trake na sve prozore ali to nije rešilo problem. I dalje duva jbg.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne diraj gume naprvices glupost.nenad.fil napisao:Zahvaljujem svima na pomoći. Probacu ovih dana mada mi je haos...
Pitanje:
Znači li ovo da treba da poskidam sve zaptivne gume? Pretpostavljam da je odgovor pozitivan ali ako se problem ne reši, ko će se ponovo zajebavati sa lepljenjem istih...?
9.15 kWh / m^2 u januaru ove godine, što je bio i najhladniji mesec. Temperatura unutra 20-21. Ukupno oko 27 kWh / m^2 za celu sezonu. Očekuje se da će ova zima biti hladnija, pa i potrošnja veća (ako ne sredim prozore)masaivan napisao:Vi sto imate kaloriometre, kolika vam je mesecna potrošnja i povrsina stanova.?
Delija, to je fantastična cena, pa još za tako visoku temperaturu u stanu. Lepo pokazuje koliko je bolje lokalno korišćenje gasa od daljinskog sistema. Inače, nama "Beogradske elektrane" naplaćuju "angažovanu snagu" svakog meseca, i kada ima i kada nema grejanja. To računaju po ukupnom broju rebara i snazi rebra (zavisi od dimenzija). Meni za 45 m^2 to trenutno izlazi oko 750 din mesečno. Ko npr. ima severno orijentisan stan, za istu kvadraturu ima i više rebara, pa mu je "angažovana snaga" još veća.Delija napisao:Grejanje na gas (radijatori + kotao na nivou zgrade) mi savrseno odgovara.
Svi prozori su otvoreni "na kip" sve vreme osim kad je napolju -15, vazduh je odlican, sve vreme sam u sorcu, spavam pokriven frotirom (cak se i otkrijem), a na 92 m2 me grejanje izadje 5-6k dinara u mesecima kada se greje - ostatak godine 200 din mesecno. U proseku max 3000 din mesecno na godisnjem nivou. To je sve bez koriscenja kalorimetra (ne koristi se njegovo merenje jos uvek) - od sledece godine ce biti sa njim. Trebalo bi da bude jos bolja situacija, posto su mi radijatori na max 4/6, a komsije greju kao blesavi.
Saša unapred zahvaljujem.sasa lbg napisao:Ne diraj gume naprvices glupost.nenad.fil napisao:Zahvaljujem svima na pomoći. Probacu ovih dana mada mi je haos...
Pitanje:
Znači li ovo da treba da poskidam sve zaptivne gume? Pretpostavljam da je odgovor pozitivan ali ako se problem ne reši, ko će se ponovo zajebavati sa lepljenjem istih...?
Uradi ovo sto ti kaže superbos mada verujem da nećeš mnogo postići.
Javi se sledece nedjelje ako ništa ne napraviš pa ću ti ih ja nastelovati.
Sent from my iPhone using Tapatalk