Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od methane.master »

^^ Ovde za te pare teško da ima bolje, isti košta 75k din. U vezi ekrana... samo pazi da posle ne poželiš manji. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Nisam mislio sad nesto ogromno :)

Posto cu najverovatnije ici u DE kod druga, mislio sam tamo da pazarim SGS3, proverio je cenu 450e sim free. - tax free, izadje oko 360e.
NAravno, nisam ogranicen na taj model, ali ne znam sta jos da pogledam :zbunjen:
Note 2 je preveliki, iP5 je preskup..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

@DW

Dobices veci ekran i malo jeftinije aplikacije ali ces izgubiti sve sto imas na iPhone-u ;)
Ako ti ne smeta da ti s telefon s vremena na vreme zaglupi, ako ucitava imenik po nekoliko sekundi, ako ti ne smetaju "force close" prozori i autonomija koja jedva sastavi ceo dan onda uzmi S3.

Sto se mene tice veliki ekran je super za zezanje, gledanje filmova, surf i igranje ali racunaj da kupovinom takvog uredjaja gubis mobilni telefon onakav kakav treba da bude.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Pratim tvoje postove, i pokolebao sam se u vezi izbora..
Meni u principu ne treba drugi telefon, jedini razlog za promenu koji sam ja nasao je zapravo velicina ekrana..

Ne znam, bas se dvoumim :zbunjen:
Uostalom nigde ne zurim..

Sto se tice Telenora, drpicu im onaj Telenor HD za 3k dinara, posto cu menjati paket, pa cu da vidim ima li smisla veci ekran.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Mozda HTC One X? Ima ga drugar, mnogo dobar telefon.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Imam odbojnost od HTC-a.. Koristio sam wildfire i toliko me je ubio u pojam da vise ne zelim ni jedan HTC. Inace mi se ne svidja sto su ih pravili da lice jedni na druge, pa me i to malo asocira na divlju vatru.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Sve zavisi zasta koristis telefon.
Ako je igranje u pitanju onda je bolji veci ekran ali ako ti treba za klasiku...pozive, SMS, prelistavanje mailova, vesti i neki surf na brzinu, onda je sve preko 4.3 preveliko...
Kada sam uzeo Note, mislio sam da sam dobio mini racunar i telefon u jednom pakovanju...ali nije bas tako.
Zasto kazem da nije...pa zato sto cim mi je komp ili tablet pri ruci, note odlazem po strani a kao telefon je bzv.
Da ne pominjem sto mi puno baguje ovih dana...

Ja sam Apple izbegavao zbog nekih glupih stavova / principa ali otkad sam uzeo iPad, vidim da to radi posao najbolje moguce.
Testirao sam u vise navrata kolegin iPhone 5 i meni se svidja te ozbiljno razmisljam da ga uzmem kao prelazno resenje dok WP8 ne "stane na noge".

Hebe mi se sto je android open source, sto uredjaje mogu da ga flesujem, optimizujem, menjam pozadine, menjam romove...necu bre da budem niciji beta tester free i da jos to i platim.
Ponovicu se...android telefoni imaju smisla dok kostaju do 300e dok je preko toga sve bacanje para, posebno za Samsung kod kog posle par meseci ispusis za update jer smatraju da je 500-600e sto si dao, malo...zato njihovim telefonima cena i padne upola posle par meseci.

Inace ako si resio android, pogledaj LG nexus ili neki od aktuelnih Sony-a.
Kod Nexus-a imas stock rom i update cim se pojavi a Sony ima lep dizajn, odlicnu kameru i sto je najbitnije bolje optimizovani sistem i UI te i ako je slabiji od S3, radi tecnije...bar mi se tako cini kad sam probao a Milos moze da potvrdi ili demantuje.
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od Cherokee »

Floyd potpis.

Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

nikaragva napisao:Jel ima screenshot na ajfonu? :)

Koji android dual SIM preporučujete?
Pogledaj 95. stranu ove teme ;)
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Naravno Floyd se samo sali i ne shvatajte ga ozbiljno :-)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Jok bre, ozbiljan sam :mangup:

Ako neko misli drugacije...nemam nista protiv.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ako nekom bude trebala, nasao sam tapatalk 2.4.1 final.
Slika
Floyd
Reactions:

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Danas na poslu sam spremao Note za servis...uradio sam factory reset da bi obrisao moje podatke i posle toga se popravio :D
Dacu mu jos jednu sansu...pre svega sto ne kontam sta bi moglo da bude bolje kao zamena :pardon:
Zapravo znam ali glupo da dajem 750 chf za iPhone.

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

upravo. a kada bi npr uzeo neki minimalisticki ali i te kako funkcionalan rom video bih da ne bi zabagovao a radio za sve pare.
Slika
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Sebek, da li ti smatras da jedan od najboljih telefona na trzistu treba da se budzi sa nekim custom, minimalistickim rom-ovima da bi radio kako treba?
To bi isto bilo kao da kupis Mercedes S klase i onda dobijes savet da mu ugradis neke delove koje pravi majstor Zile u svojoj improvizovanoj radionici u MM Lugu.

Necu da ubacujem nista sto nije fabricko, posebno ne to sto rade zaludni klinci na XDA...svakako je vecina korisnka na netu generalno nezadovoljna custom rom-ovima na duze staze...bude super mesec dana, sve radi glatko i onda posle shvatis bug...msm, bzv.

To su neki principi... :pardon:
Neka radi ovako jos neko vreme, dok ne izadje ofocijelna JB verzija za njega (trebalo bi do kraja godine) pa cu videti sta da radim.
Odgovori