Dobro veče
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Dobro veče
Posle ovoga kada vidim ocekivao sam sa Kalemegdana tpopovsku salvu od minimum 12 orudja 

Ja odavno govorim da je deda ljomber za sve pare. A ima ih.
Je*em ti vreme.
Je*em ti vreme.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Deda Đoković je malo urbanija verzija Damira Dokića. Mada mi je Damir bio često i simpatičan u svom neisfoliranom primitivizmu, SĐ je baš dno...
Da li neko ima neke empirijske podatke vezano za zastoje do kojih dođe čim padne kiša. Meni izgleda kao da se barem 3 puta poveća broj vozila na ulicama i zato dolazi do kolapsa.
Da li neko ima neke empirijske podatke vezano za zastoje do kojih dođe čim padne kiša. Meni izgleda kao da se barem 3 puta poveća broj vozila na ulicama i zato dolazi do kolapsa.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Pa kako ljudi voze kada je sve ok, mene cudi da uopste imaju muda i da sednu u auto kada je kisa...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kombinovano; em je vise kola jer je ruzno vreme, em svi uspore jer ne znaju da voze ako nisu idealni uslovi.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kod mene u dvorištu zgrade od 15ak vozila, nekih 50% se koriste za svakodnevni odlazak na posao a kad je kiša kao danas, nema ni jednog automobila u dvorištu što znači da se svi se aktiviraju.
Prvo, glupa je logika i ne znam otkud taj strah od kiše i činjenica je da se u ovakvim uslovima ako ne brže, podjednako brzo (ili sporo) stiže gradskim prevozom.
Prvo, glupa je logika i ne znam otkud taj strah od kiše i činjenica je da se u ovakvim uslovima ako ne brže, podjednako brzo (ili sporo) stiže gradskim prevozom.
Kad padne kisa sednu u kola i oni sto idu samo nedeljom do pijace, roditelji idu po decu koja se inace pesaka vracaju iz skole, muz skokne po zenu da ne pokvari frizuru, trapave zene koje ni po suvom ne znaju da voze sada ih ima jos vise i jos su trapavije... i eto ti guzve bar za 30-40 %, ali nije to samo u BG-u... isti djvo je i kod nasVladapetr napisao: Da li neko ima neke empirijske podatke vezano za zastoje do kojih dođe čim padne kiša. Meni izgleda kao da se barem 3 puta poveća broj vozila na ulicama i zato dolazi do kolapsa.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Tako sam i mislio, povećan intezitet + loša saobraćajna kultura i eto kolapsa.
There are 10 kinds of people in the world:
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Evo par glupavih, a tacnih razloga zasto se dosta njih blentavo i sporo voze po kisi.
Losi brisaci, ne umeju da podese ventilaciju za odmagljivanje soferke/neispravan neki element ventilacije.
Послато са GT-N7100
Losi brisaci, ne umeju da podese ventilaciju za odmagljivanje soferke/neispravan neki element ventilacije.
Послато са GT-N7100
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
I realno dosta se slabije vidi po kisi, nekad mi se cini kao da mi iskljceni farovi, plus vise smetaju farovi drugih.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
+ pesaci koji pretrcavaju ulicu gde stigne, a ne samo tamo gde je dozvoljeno. Nit cekaju semafor, niti im sisti sto je ulica jako prohodna, i sto mogu da izazovu cukanja.
Ruku na srce, kad god ih vidim da cekaju pokraj ulice, stanem i pustim ih... jbg, ja u suvom i toplom, oni na kisi. Treba biti covek...
Ruku na srce, kad god ih vidim da cekaju pokraj ulice, stanem i pustim ih... jbg, ja u suvom i toplom, oni na kisi. Treba biti covek...
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
postoje "realni" razlozi sporijeg tempa voznje po kisi, i meni licno mnogo smeta kisa zbog losije vidljivosti i manje predvidljivosti saobracaja... ovo je posebno veliki problem u gradu, recimo na otvorenom mi ne smeta jer tu drzim bezbedan tempo i uzivam ali u gradu je teze predvideti saobracaj i videti sve po kisi...
mada, razumem i ljude koji su ljuti zbog guzve i sporog saobracaja kada pada kisa, nije normalno da put do posla traje duplo duze samo zato sto pada kisa...
mada, razumem i ljude koji su ljuti zbog guzve i sporog saobracaja kada pada kisa, nije normalno da put do posla traje duplo duze samo zato sto pada kisa...
Da li još nekome smeta LED svetlo umesto klasičnog živinog, po ulicama BG kada pada kiša? Slabo se osvetli ulica, tako mi se čini.djiuliju napisao:I realno dosta se slabije vidi po kisi, nekad mi se cini kao da mi iskljceni farovi, plus vise smetaju farovi drugih.