Mobilne telekomunikacije
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Mobilne telekomunikacije
Tesko da ce on u ovoj prici dobiti znatno bolji telefon od P8 Lite ako bude isao na neki polovan telefon. Realno znatno jaci polovan telefon bi trebao da ima 3 gb rama a takav telefon vise kosta i kao polovan. Sa druge strane ja uvek preporucujem nov telefon jer nikada ne znas zasto neko prodaje taj stari. Ljudima danas lako padne telefon, ode ekran, stavljaju se svakakvi zamenski ekrani a telefoni ponekad idu i na dobos. Naravno, nije kod svakog taj slucaj, ali ja za 30-40 evra ne bi razmisljao (gledam primer cena za P7).
Pa i P7 je nov u slucaju da bi dao 30e vise. Ako mislis polovan P7 vs nov P8L, to je drugo, zavisi da li nekom smeta polovno ili ne.
Lenovo A6000.nuk napisao:Koji telefon?
t
- Risto
Ne, hteo sam da kazem da ne bi uzeo polovan P7 za tih pomenutih 200 evra ako imam nov za 240 evra.
P8 Lite je sada vec i ispod 200 evra, ja ne vidim sta bi drugo nekom preporucio osim "egzotike" tipa Xiaomi. Ja ne bi bezao od Xiaomi-ja u nekoj kombinaciji ali cenim da vecina ljudi ne bi kupila tako neku egzotiku.
P8 Lite je sada vec i ispod 200 evra, ja ne vidim sta bi drugo nekom preporucio osim "egzotike" tipa Xiaomi. Ja ne bi bezao od Xiaomi-ja u nekoj kombinaciji ali cenim da vecina ljudi ne bi kupila tako neku egzotiku.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da ne objašnjavam sad, Tapatalk se neko vreme finansira tako što preusmerava linkove preko sumnjivih click servisa koje adblokeri, antivirusi i slično blokiraju, ovaj viglink je jedan od njih. Nešto od toga imaš instalirano ili sam browser zeza, ako dobro vidim, Chrome je pitanju, do njega nije. Šta je ona ikonica u status baru levo?dunx81 napisao:Lenovo A6000.nuk napisao:Koji telefon?
t
Meni je bitno da imam neke smernice, odnosno modele na koje da obratim paznju u tom cenovnom rangu.
Nesto ce vec izleteti od telefona na oglasu. Ima Huawei P8 Lite za 205 eur., ali samo za VIP karticu.
Mozda bi mogao i neki IP5 da se pojavi za te novce
Jedino sto mi je mali ? to je baterija kod Huawei, cini mi se da nije previse izdrzljiva
Nesto ce vec izleteti od telefona na oglasu. Ima Huawei P8 Lite za 205 eur., ali samo za VIP karticu.
Mozda bi mogao i neki IP5 da se pojavi za te novce

Jedino sto mi je mali ? to je baterija kod Huawei, cini mi se da nije previse izdrzljiva
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Burazer je uzeo P8 Lite u Vipu na ugovor i nije bio zakljucan. Ubacio je u njega mts karticu.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Dekodiranje mozes sam da odradis preko neta, ili kod nekog za 500 dinara... sve ostaje isto.
- Risto
Ima nov i M4 Aqua za cca 200evra, pogledaj i njega, po meni to isto nije los izbor (smetnuo sam ga sa uma).
- nuk
- Kontakt:
E da, odličan predlog, meni je to baš gotivan telefon
To je neki fabricki antivirus,procackao sam po opcijama bez nekog resenja. Inace to mi se i na proslom tel.desavalo poslednjih meseci a pocelo je tako nevezano,jednog dana. Mislio sam da ce promenom telefona prestati al eto vraga.nuk napisao:Da ne objašnjavam sad, Tapatalk se neko vreme finansira tako što preusmerava linkove preko sumnjivih click servisa koje adblokeri, antivirusi i slično blokiraju, ovaj viglink je jedan od njih. Nešto od toga imaš instalirano ili sam browser zeza, ako dobro vidim, Chrome je pitanju, do njega nije. Šta je ona ikonica u status baru levo?dunx81 napisao:Lenovo A6000.nuk napisao:Koji telefon?
t
t
- nuk
- Kontakt:
Mora da postoji neka opcija exceptions ili white list gde bi u AV-u postavio izuzetke za skeniranje ako već ne možeš da deinstaliraš tu aplikaciju koja ničemu ne služi
Uradio disable aplikacije i proradilo. Hvala
ivo:
Edit:malo sutra,otvorio jedan linkni opet jebava. Drndacu da sutra,verovatno se taj av opet pokrenuo.
t

Edit:malo sutra,otvorio jedan linkni opet jebava. Drndacu da sutra,verovatno se taj av opet pokrenuo.
t
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Xiaomi Redmi Note 3 se pojavio pre neki dan, specifikacije zvuče ozbiljno dobro a cena je više nego povoljna. Već treći dan me svrbi prst, ne znam da li ću i koliko izdržati
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-R ... 59151.html

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-R ... 59151.html
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Što ne gledaš Meizu?