Mobilne telekomunikacije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Mobilne telekomunikacije
Treba pročitati više testova...većinu uticajnih medija drži pod kontrolom uticaja Samsung, a u Americi i Apple.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Imaš na mobilnom svetu prevod njihovog rivjua, ozbiljna prozivka.
@starac: mislio sam na to da će cena Meizu proizvoda rasti kako se budu probijali, isto kao kod Huawei-a. Nisam ih poredio u smislu kvaliteta ili performansi. Jel se MX4 zvaše onaj prvi bitan Meizu, bio je džab džaba. A sad su već pristojnih cena.
@starac: mislio sam na to da će cena Meizu proizvoda rasti kako se budu probijali, isto kao kod Huawei-a. Nisam ih poredio u smislu kvaliteta ili performansi. Jel se MX4 zvaše onaj prvi bitan Meizu, bio je džab džaba. A sad su već pristojnih cena.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pročitah na brzinu najvažnije delove testa: prvo mi nije jasno da ga upoređuju sa LG G4 ???
Da skratimo priču, kod ovog telefona (OnePlus 2), cena je jedini faktor: ako ga može čovek naći po ceni koja je upola manja od vodećih modela, onda je on povoljan (bez obzira na neke mane). Ali ako se prodaje za neke smešno visoke iznose, koji su 100-tinak ili nešto više € manji od vrhunskih modela, onda je on najbesmislenija kupovina. Kinez se kupuje jer je jeftin a ne zato što se njime želimo hvaliti.
Da skratimo priču, kod ovog telefona (OnePlus 2), cena je jedini faktor: ako ga može čovek naći po ceni koja je upola manja od vodećih modela, onda je on povoljan (bez obzira na neke mane). Ali ako se prodaje za neke smešno visoke iznose, koji su 100-tinak ili nešto više € manji od vrhunskih modela, onda je on najbesmislenija kupovina. Kinez se kupuje jer je jeftin a ne zato što se njime želimo hvaliti.
- Vladapetr
Ne znam gde si video da ga porede sa G4, to je na samom kraju testa dato kao spisak modela na koje bi trebalo obratiti pažnju pre nego na OnePlus 2. Za OnePlus2 su glavne zamerke na loš kvalitet zvuka tokom razgovora (jako bitna stavka), neekonomičan čipset koji se previše greje, lošu kameru sa katastrofalnim pratećim softverom, uopšte loša softverska podrška samog proizvoda.
Uzimajući u obzir da nije baš jeftin artikal te da je samo nešto jeftiniji od npr gore spomenutog Meizu MX5, ja sam ga u potpunosti izbacio iz daljeg razmatranja.
Uzimajući u obzir da nije baš jeftin artikal te da je samo nešto jeftiniji od npr gore spomenutog Meizu MX5, ja sam ga u potpunosti izbacio iz daljeg razmatranja.
Ovo će biti kul za male pare
http://m.gsmarena.com/zte_blade_a1_gets ... -15328.php
Ja čekam xiaomi mi5, bedak je samo sto su povećali dimenzije da bi stao 5.2 ekran,
http://m.gsmarena.com/zte_blade_a1_gets ... -15328.php
Ja čekam xiaomi mi5, bedak je samo sto su povećali dimenzije da bi stao 5.2 ekran,
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Pa meni je to bas ok bolje 5.2 nego 5.0.
Odlican je xiaomi
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Odlican je xiaomi
A jbg, 5.2 ne mogu jednom rukom da koristim tako da mi je onda svejedno dal je 5.2 ili 5.5,zato sam se smorio. Al dobro, mozda bude ekran skroz do ivice pa ne poraste telefon
Imao sam ZTE neki telenor, meni je bio ocajan. Na kraju sam ga polupao 

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Za Mi 5 je najavljenjen tanak okvir tako da je moguce neko malo povecanje.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Zna li neko da li moze ovo gore interes da se skloni da ne smeta?

- Vladapetr
Neko je pre par dana spominjao Lumia 950 i 950XL kao jako dobre a povoljne telefone. Evo ih konačno i kod nas, a cena... prava sitnica
http://www.benchmark.rs/vesti/lumia_950 ... biji-61664

http://www.benchmark.rs/vesti/lumia_950 ... biji-61664
Evo ideje kako mozete da srediti polomljen touch screen sa minimalnim sredstvima, ako estetika nije preterano bitna....
Posto se na ovome LG igra mali rodjak, bilo je steta da ga ne napravimo, ali u servisu su trazili vise nego sto telefon kosta...

Potrebni delovi su bili zastitno staklo za ekran, koje je sad popularno, kosta oko 500din, i malo super lepka, moze i dvostrana traka, ali nisam imao crnu...
Bitno je reci, da je telefon radio iako mu je prvi sloj ekrana bio skrcan u komadice.
Pazljivo sa ziletom se oljusti skrcani sloj, koji je zalepljen lepkom, koga inace rastvara benzin.
Potom se lepo ukroji dvostrana traka, posto ja nisam imao crnu traku, koristio sam super lepak, nanese se na kuciste telefona, u tackicama, i potom se zastitno staklo nalepi, i ono glumi novi ekran na telefonu, sve se lepo osusi, i mali rodjak moze da uziva u igricama...
Ekran radi najnormalnije, i telefon moze da se koristi dalje....

Posto se na ovome LG igra mali rodjak, bilo je steta da ga ne napravimo, ali u servisu su trazili vise nego sto telefon kosta...

Potrebni delovi su bili zastitno staklo za ekran, koje je sad popularno, kosta oko 500din, i malo super lepka, moze i dvostrana traka, ali nisam imao crnu...
Bitno je reci, da je telefon radio iako mu je prvi sloj ekrana bio skrcan u komadice.
Pazljivo sa ziletom se oljusti skrcani sloj, koji je zalepljen lepkom, koga inace rastvara benzin.
Potom se lepo ukroji dvostrana traka, posto ja nisam imao crnu traku, koristio sam super lepak, nanese se na kuciste telefona, u tackicama, i potom se zastitno staklo nalepi, i ono glumi novi ekran na telefonu, sve se lepo osusi, i mali rodjak moze da uziva u igricama...
Ekran radi najnormalnije, i telefon moze da se koristi dalje....

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Mobile uploads :)
Samo.odstikliraj proizvodjace i sklonice se samo.
Sent from my Citizen calculator using Tapatalk
Sent from my Citizen calculator using Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Re: Mobile uploads :)
Ma probao prvo to. Nece vrati se opet