Mazda 3 2013/FL 2017

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Mazda 3 2013

Post od ftj »

Eno bmw u trojci nudi 2.0d od 116, 165 i 184 ks.

Doduše jest čudnije kad je atmo benzinac u pitanju.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Ja ga možda ne bih kupio na prvu, ali bih definitivno razmislio o istom (2.0 sa 120 ks).
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Danas sam je malo razgledao na sajmu. Nekako nisam odusevljen kao u slucaju CX-5 kada se pojavio. Izlozena je u beloj boji koja joj, bar po meni, najlosije stoji. Mesta (napred i nazad) ima slicno kao i u mojoj, s tim da je nova trojka mnogo nepreglednija, pogotovo pozadi. Unutrasnjost deluje ok uradjena, osim brzinomera :mrgreen: .Morao sam da zurim, pa nisam posvetio paznju detaljima. Nadam se da ce Sloba bolje izvestiti...

Edit: Ne vidim temu o sajmu u NS-u, pa cu ovde izneti kratak utisak, a modovi neka prebace ako nadju adekvatnije mesto. Ulaznica je 300 din. Dosta slabo to sve izgleda. Izlozbeni prostor se nalazi u samo dve hale, Masteru i onoj do njega. Mercedes nije izlagao. Ima po koji zanimljiv novitet, te dosta modela koji su vec zreli za penziju. Mene su konkretno zanimale Mazda 3, Opel Mokka (za zenu, da ne bude nesporazuma :mrgreen: ), Oktavija (odlicna za te pare), novi SX-4 koji me je u unutrasnjosti poprilicno razocarao, kao i novi Leon kog na kraju nisam ni pogledao posto sam pre njega hteo da udjem u Golfa, da bi mi hostesa na pitanje da li mogu da udjem rekla: "Inace ne, ali ajde". Tu mi je pao mrak na oci i izbojkotovao sam ceo taj stand. Jbt, kao da je Ferari izlozen (mada ni to ne bih razumeo, jer smo na sajmu, je l' te), a ne jebeni Golf. Prvi put sam sedeo i u BMW petici koja je bas ono sto sam i ocekivao, tako da bi je rado posedovao. U trojku se jako cudno ulazi na zadnju klupu. Kao da je bok povisen, pa se odjednom upadne u sediste (Floyd?)...

Sto se hostesa tice, ponuda je sasvim ok i ima bas solidnih slobodnoobucenih devojaka :cool!:

Sve u svemu, mislim da sajam ne vredi ni tih 300 kinti, ali se naravno ne propusta...
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Svratih i ja danas i meni se svidela bela boja a i mazda 3 mi je generalno ostavila dosta dobar utisak bar ovako dok sam sedeo. Morao bih da ga probam da dam krajnju ocenu al deluje mi da ja cena sveukupno dosta visoka a i 2.2 dizel ne doprinosi. Evo cene koga zanima

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Citljiviji cenovnik postoji na Mazda rs sajtu :)

Jedino, brosura sa paketima opreme jos uvek stoji za stari model :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Desni klik pa view image.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Video sam Mazdu 3 i zaista je pojava. Unutrašnjost je dobro urađena, mada je i paket opreme najviši tj. bezmalo najviši pošto postoji i Revolution Top koji podrazumeva kožu. U Srbiji definitivno neće biti hečbeka sa 165KS, a da nije Revolution ili Revolution Top oprema, niti sedan verzije sa 165KS u bilo kojoj varijanti opreme. Lepo se sedi u njoj, dobro je odmerena. Gepek je prosečan, auto generalno kvalitetno izrađen. Sedan stiže za oko mesec dana.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

A tebe hec ne zanima? Ili kombinacija motora?
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mazda 3 2013

Post od Floyd »

Odlicno izgleda ovaj hatch :)

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Meni bi bio zanimljiv Attraction paket opreme uparen sa jačim benzincem, a to je nešto čega neće biti. Sedan ili heč, tek kada vidim sedan uživo. U prevodu, ništa od onog što sam planirao nije izvodljivo.:D
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Sloba napisao:Meni bi bio zanimljiv Attraction paket opreme uparen sa jačim benzincem, a to je nešto čega neće biti.
:plusone:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Jedva čekam da mi dopadne ruku da je uporedim sa Giuliettom 1.4tb :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Uffff mnogo dobro izgleda. Bela joj fakat ne stoji baš, ali spreda gledano svejedno koja je. :doubleup:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Lepo izgleda i spolja i iznutra. Lepsa mi je i od CX-5 i od 6-ice. Displej na izvlacenje u odnosu na ono sto oni imaju bas pravi razliku. Nadam se da ce i kod njih to da se sredi nekim skorijim redizajnom.

Pozicija vozaca moze bas fino da se podesi, s tim da kad je podesim za sebe nazad jedva da neko uopste moze da sedne... Po meni veliki problem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

@Delija
Ajde uporedi položaj sedenja i ponudu prostora za vozača, kao i preglednost u odnosu na svoju Hondu?
Meni je Honda nekako prilično skučena, mada sam samo kratko sedeo na sajmu u BG-u, bez podešavanja bio čega, tako da nije kompletan utisak.
Stara Mazda 3 mi je bila katastrofa, tu sam se osećao kad sam seo kao u kavezu, udarao laktom u vrata, baš tesno , a iza mene nije ostalo ništa od prostora... Ovu novu hvale da su povećali i prostor za noge (stopala) putnika pozadi.
Inače sam 186/90, ne baš preterano glomazan.
U svom i30 imam neuporedivo više prostora.
Odgovori