Suzuki SX4 - generalna tema
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Meni je ovaj 500L Nacionale vrh za te pare, tj subv kredit...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ok, da ne idemo van teme. Ovde o SX4, a ako tresnjica želi da otvori novu temu u vezi kupovine, neka to i učini, pa ćemo tamo diskutovati o konkurentnim modelima i ponudama.
Posetite www.garaza.rs !
Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema
Mozda bi mu bilo dobro da otvori novu temu kad je vec neodlucan
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Radi se o zajedničkom modelu Fiata i Suzukija. Konstrukcija je mahom Suzukijeva, dizajn je radio Giugiaro, dizeli su Fiatovi, benzinci Suzukijevi. Čak se i prave u istoj fabrici, u Estergomu u Mađarskoj. Na početku proizvodnje, na dva SX4 pravio se jedan Sedici, međutim, zbog stanja na tržištu, udeo Sedici-ja se dodatno smanjio.
Smanjio se i zato sto italijani nisu bas zainteresovani za ovaj model koji je, iskreno, prikladniji trecim trzistima
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Da se Sedici češće nudio sa 2WD pogonom, u svim paketima opreme i po istoj ceni kao SX4, verujem da bi se mnogi odlučili za kola sa Fiatovom značkom. Ovako jednostavno nije bio konkurentan.
Zar nije kao dizel isao i 1,6 HDI?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Koliko ja znam, išao je 2.0 dizel, fiatov. Možda se kasnije ubacio 1.6 isto multijet, ne znam da li se preklapaju godine proizvodnje tog motora i modela auta.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
1.6 DDIS je u stvari 1.6 HDI 66kw. Pored njega ugradjivao se 1.9 DDIS 88kw (1.9 Mjet) i 2.0 DDIS 100kw (2.0 Mjet).Bax napisao:Zar nije kao dizel isao i 1,6 HDI?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Linebacker#58
- Pridružio se: 22 Maj 2013, 23:07
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 2WD, Fiat Punto 55s
Re: SUZUKI SX4 1.6 GS 4WD by misha
Pozdrav svima!
Ja sam nov ovde, a nađoh vas slučajno, tražeći fotke i komentare o SX4
Da vas pohvalim na fotkama i opširnoj diskusiji, sad sam još više nestrpljiv da konačno sednem i provozam SX4
Imam u planu da u nekom skorijem periodu nabavim jedan u paketu GLX... dakleN nije full oprema ali je veliki apgrejd u odnosu na moj trenutni autić

Ja sam nov ovde, a nađoh vas slučajno, tražeći fotke i komentare o SX4

Imam u planu da u nekom skorijem periodu nabavim jedan u paketu GLX... dakleN nije full oprema ali je veliki apgrejd u odnosu na moj trenutni autić

- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Re: SUZUKI SX4 1.6 GS 4WD by misha
Ja samu se u decembru ponovio (u toj GLX varijanti) - samo napred
viewtopic.php?f=2&t=1704&p=121222#p121222
viewtopic.php?f=2&t=1704&p=121222#p121222
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Da li neko zna neki posten servis za SX4 u Srbiji. Ovi u Beogradu su sramotno losi. U stvari sramota je da tako kvalitetni automobili imaju tako katastrofalno los servis.
Naime od pocetka sa Eurosumarovim servisom imam problem. Naime, na obaveznim servisima oni ne rade nikakvu dijagnostiku. Znaju samo da zamene ulje, i to ne ono originalno Shell Helix koje proizvodjac preporucuje, neko neke njihove kombinacije sa pretakanjem iz bureta od 200 L. Ne mogu da verujem da posle predjenih 50.000 km i redovnih poseta servisu, ja imam samo zamene motornog ulja. Zamenu plocica kocnice na jednom tocku sam odbio, jer to najveci diletanti ne rade samo za jedan tocak i to materijalom koji nisu ni hteli da pokazu. Klimu nisu pregledali, mada im je to obaveza, kazu nemaju opremu. Uostalom, najvise me nervira sto je njihov servis daleko gori nego servis za VW ili Opel, i sto se ja kao vlasnik odlicnog automobila uvek osecam prevarenim sto je sramota za moj novac. Ne placaju oni mene nego ja njih, i to je moj a ne njihov auto.
Posle rekoh daj da probam kod Muse na Autoputu kod Dusanovca, pre Eurosumara. Musa racing je nesto kao prirucna radionica, koja se ne moze zvati servis. Posle zamene ulja u menjacu, (koja je obavezna po servisnoj knjizici) imam problem sa prebacivanjem iz druge brzine u prvu, a u Musi se prave ludi.
Dakle sta da radim, gde da idem? Auto je jos u garanciji, mada poslednji servis nije bio u Eurosumaru. Zelim da me i dalje lepo sluzi, sto sigurno nije zasluga prevaranata iz Eurosumara i Muse vec kvalitetno uradjenog automobila.
Naime od pocetka sa Eurosumarovim servisom imam problem. Naime, na obaveznim servisima oni ne rade nikakvu dijagnostiku. Znaju samo da zamene ulje, i to ne ono originalno Shell Helix koje proizvodjac preporucuje, neko neke njihove kombinacije sa pretakanjem iz bureta od 200 L. Ne mogu da verujem da posle predjenih 50.000 km i redovnih poseta servisu, ja imam samo zamene motornog ulja. Zamenu plocica kocnice na jednom tocku sam odbio, jer to najveci diletanti ne rade samo za jedan tocak i to materijalom koji nisu ni hteli da pokazu. Klimu nisu pregledali, mada im je to obaveza, kazu nemaju opremu. Uostalom, najvise me nervira sto je njihov servis daleko gori nego servis za VW ili Opel, i sto se ja kao vlasnik odlicnog automobila uvek osecam prevarenim sto je sramota za moj novac. Ne placaju oni mene nego ja njih, i to je moj a ne njihov auto.
Posle rekoh daj da probam kod Muse na Autoputu kod Dusanovca, pre Eurosumara. Musa racing je nesto kao prirucna radionica, koja se ne moze zvati servis. Posle zamene ulja u menjacu, (koja je obavezna po servisnoj knjizici) imam problem sa prebacivanjem iz druge brzine u prvu, a u Musi se prave ludi.
Dakle sta da radim, gde da idem? Auto je jos u garanciji, mada poslednji servis nije bio u Eurosumaru. Zelim da me i dalje lepo sluzi, sto sigurno nije zasluga prevaranata iz Eurosumara i Muse vec kvalitetno uradjenog automobila.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Probaj kod Culeta u Sr. Kamenici. Oni japanska vozila rade jako dugo, usput su i ovlašćeni serviseri Suzukija tako da pokrivaju garantni rok.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Zamena plocica na jednom tocku?
Prosto neverovatno

Prosto neverovatno
Prvi susret sa ljudima iz servisa je bio kad sam narucivao srafove za tockove i tada sam shvatio da sam najebao i da ce biti problema.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-