Moja preporuka je http://www.armenistis.com.gr/ proveli smo tamo 2 dana a plaza je vrhunska,meni je pored Paradise beach-a na Tasosu jedna od najlepsih.

Не верујем ти! Сликееееее!!!!!misha napisao:Odlican izbor Grujo !Bio sam prosle godine i moram ti reci,vise zena u toplesu u zivotu nisam video.
![]()
Пајо, имаш ти деце?!?! Моје је дете претпрошле године спавало целу ноћ - ми смо возили. Кад смо стигли били смо мртви уморни а детету се више нијеmisha napisao:Mc ako putuješ noću ne vidim potrebu za spavanjem usput, ali ako putuješ danju onda je sigurno potrebno jer će dete da poludi.
Isto... Prija mi nocna voznja i volim da vozim nocu ali neke krace deonice, sat-dva voznje... Posle toga pocinje da pada koncentracija, oci se umore od farova koji dolaze u susret i svetala pored puta i na kraju sve postane kao jedan mracni tunel kroz koji idem i jedva cekam da izadjem na svetlost.McGruja napisao: Noćna vožnja mi ne prija, i nikada je nisam praktikovao
Med samo za tvoje oci !Med napisao:Не верујем ти! Сликееееее!!!!!
Mislio si na GRDELIČKU klisuruMed napisao:Из НС смо кренули у подне а били тамо у 9 увече.
Рачунај да ми са дететом баш правимо паузе...осим тога, кроз Сићеваћку клисуру тешко да ћеш тако брзо
И на пар места кроз Македонију треба бити опрезан, ограничења...
А де ти се жури, кад дођеш-дошао си! Прошеташ мало и спаваш ко човек а ујутру кафица и за час си у Солуну!