Ma ne kazem da domaci to ne rade, sta od njih bolje i ocekivati.Laki021 napisao:Pa kod nekolicine ces to bilo gde primetitinikaragva napisao:Primetio sam prilicnu navalu BMWova sa svajcarskim tablama. Jel ljudi tamo znaju ista drugo kupitiLaki021 napisao:Svaki, ali svaki put kada se vracam uvece iz BG za NS je uzasna magla, ni veceras me nije izneverilo![]()
Inace kod nekolicine sam primetio prilican bezobrazluk na putu. Npr. preticanje kolone na semaforu, kroz traku za levo ili desno i onda uletanje ispred svih. Jel tako rade i u svici?
Osim sto su uglavnom bolja kola pa vise upadaju u oci ne bih se usudio da kazem da voze gore od domacih, naprotiv. Obrati paznju kad vidis kola sa Ch tablama u Srb koliko ce cesce stati pesacima, bas sam juce gledao ML-a kako koci sa 100m, onda sam video tablice pa mi bilo jasno
Sad sam pre 5min poludeo od divljaka, ja stao pesacima, prvi pored morao da stane al cim je mogao krenuo da razgrce pesake da prodje, ljudi gledaju u neverici jel lud, prvi sto je stao iza mene se vec namestio da me obidje jer nije mogao da izdrzi to silno stajanje na pesackom da prodje 5 pesaka.
Ali sam mislio da je neko ko zivi u uredjenoj zamlji za razliku od nase, sa kamerama na svakom cosku nesto naucio.
Npr. ja sam jednom popasao kaznu sto sam skrenuo levo iz trake za pravo. Cak sam i imao neko poluopravdanje da su radovi bili u toku, a zaista i jesu, pravio se somborski bulevar ... Ali jbg, popasao sam kaznu, pre 3-4g, i od tada nikad vise nisam tako nesto uradio

Nego htedoh da pitam: da li ta zuta svetla bolje rade posao u magli? I zasto su zabranjena?