a realnija opcija od C je CLA

A najrealnije nesto ovako

tema glasi koji je vaš sledeći auto (realne varijante) a ne o čemu sada maštateLaki021 napisao:Joj ljudi aj da ne smaramo vise, previse se forum pretvorio u filozofiju i sve i svasta. Dajte svoje ideje.
Evo ja sada mastam:
M5
Cayenne GTS
Macan Turbo (ako mogu da stanem)
X5 M50D
Sve planiram da ih probam.
Ivan napisao:Ako hoces u zvuku da uzivas tu je gts za klasu ispred m5 i turba, kada otvori leptire u sport modu grmi da mu amg pozavidi
Послато са GT-N7100
Hmmmm Prodam ti bus, a sebi uzumem neki mid suv.bozza1979 napisao:Moj plan je za neke 2 godine da se Clio zameni Fiatom 500L 1.6 multijet.
Ako zelis HH, a jedini nacin da to ostvaris, jeste plin, samo napred.Kuzmanovic napisao:Kako se blizi zavrsetak studija, polako i ja razmisljam sta bih to kupio kada se zaposlim i kada se steknu uslovi za svoj prvi automobil. Dva automobila o kojima najvise razmisljam i koja obozavam su:
Ta dva automobila su, svi znamo, dve krajnosti kao i ta kupovina prvog automobila. Posto bi se verovatno dizao kredit za automobil, ne bi bilo pametno odmah voziti nesto sto trosi 10-12 litara benzina (a i plin u takav auto bas i ne ide) i koji moze imati vece troskove eventualnih popravki. Ali sa druge strane kad bi trebalo kupiti i voziti HH ako ne u ovim godinama.
Postoje i druge alternative tipa Alfa GT, Astra G Bertone ili nesto tako slicno ali Clio i 156 su automobili o kojima najvise razmisljam.