2014 Mercedes CLA
Re: 2014 Mercedes CLA
Odvratan je.
Ceo koncept CLA je odvratan. Sto ih vise gledam na ulici, manje mi se svidja. Suvise je on kratak da bi imao i pribliznu eleganciju CLS-a.
A CLS i CLS SB su dva najlepsa mercedesa kako god okrenes.
Mada realno, Merc je sa svim novim modelima napravio vrhunska kola.
Trenutak kada bih u svakoj klasi mogao da izaberem Mercedes pre svih ostalih.
Ceo koncept CLA je odvratan. Sto ih vise gledam na ulici, manje mi se svidja. Suvise je on kratak da bi imao i pribliznu eleganciju CLS-a.
A CLS i CLS SB su dva najlepsa mercedesa kako god okrenes.
Mada realno, Merc je sa svim novim modelima napravio vrhunska kola.
Trenutak kada bih u svakoj klasi mogao da izaberem Mercedes pre svih ostalih.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Baš vala, posle onog prvog wow gledajući ga na slikama, čim sam ga video uživo nije mi se svideo, sad već postaje odbojan, da l' zbog tog nesklada ili zbog vizuelnog poređenja sa cls-om, bem li ga
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ni ja ne volim limo verziju CLA, SB mi se svidja sa ovih slika, videcemo uzivo.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
CLA je zanimljiv auto, istina, nije CLS i mislim da je to glavni problem tog auta... moj glavni problem sa tim modelom je FWD, kao i kod A klase, to mi je glavna mana auta a ostalo bi preziveo.
mislim da auto nije losa kupovina, uporedite ga sa A3 sedan, oba auta su lepa i izbor je stvar ukusa (naklonjnosti brendu). SB verzija nije moj fazon, ne volim karavane, ali mislim da je taj model pravi pogodak. SB izgleda bas dobro za jednog malog karavana i verujem da ce se dobro prodavati...
mislim da auto nije losa kupovina, uporedite ga sa A3 sedan, oba auta su lepa i izbor je stvar ukusa (naklonjnosti brendu). SB verzija nije moj fazon, ne volim karavane, ali mislim da je taj model pravi pogodak. SB izgleda bas dobro za jednog malog karavana i verujem da ce se dobro prodavati...
A3 sedan ima mesta u unutrašnjosti za razliku od CLA.
- Risto
ja vozim "keca" i imam drugacije standarde za osecaj prostora u C segmentu
a uz to i mojih 170 cm visine ne zahtevaju previse prostora
salu na stranu, i meni se cini da A3 ima vise mesta ali iskreno da kupujem jedan od ta dva auta sigurno da ne bi mislio o tome, prednost A3 je cena. na sajmu sam video solidno opremljen A3 sedan sa 1,6 tdi za oko 25000 evra, Mecka tu ne moze da parira ni priblizno...
eh da, kod Merca ne bi podneo ni Renault motor, morao bi ici na jacu verziju

a uz to i mojih 170 cm visine ne zahtevaju previse prostora

salu na stranu, i meni se cini da A3 ima vise mesta ali iskreno da kupujem jedan od ta dva auta sigurno da ne bi mislio o tome, prednost A3 je cena. na sajmu sam video solidno opremljen A3 sedan sa 1,6 tdi za oko 25000 evra, Mecka tu ne moze da parira ni priblizno...
eh da, kod Merca ne bi podneo ni Renault motor, morao bi ici na jacu verziju

FL

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

FL

Meni je karavan toliko ruzan da nemam reci. Jos ona amg grehota dati pare i staviti 360hp u to "cudo". A cena veca od limuzine. Bas me zanima na koju grupu kupaca ciljaju? Mlade parove sa decom? Ili ljude srednjih godina?
To mi je najlepsi karavan C segmenta ubedljivo.
Koji je tebi lepsi?
Ima 380ks, a prodaju ga recimo mladom tati koji hoce da vozi mali i brz auto, a da moze nesto glomaznije da stane
Sent from my Sony
Koji je tebi lepsi?
Ima 380ks, a prodaju ga recimo mladom tati koji hoce da vozi mali i brz auto, a da moze nesto glomaznije da stane

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U C segmentu nemas neki izbor karavana. Ali za te pare ce uzeti C-400 karavan, ili s4, 340i karavan. Svi su svakako lepsi i funcionalniji od cla karavana
- Risto
Dobar posao Mercedesa, uradjeno baš blago zatezanje bora koje mu daje dozu agresivnosti (taman koliko je falilo standardnoj verziji)...
Slazem se, felne sa 45ice su odlicne 

Prvo, CLA nije napravljen za nekoga ko trazi karavan D segmenta, kao sto sam rekao, za nekoga ko trazi prvenstveno mali auto, jer ne kupuju svi kola na metar.ROCK napisao:U C segmentu nemas neki izbor karavana. Ali za te pare ce uzeti C-400 karavan, ili s4, 340i karavan. Svi su svakako lepsi i funcionalniji od cla karavana
Taj C400 koji uzmes za te pare je jad i cemer, ili ti klotara, s4 i 450 amg ni ne mozes da kupis za te novce, treba ti 20% vise para. Pri tom, ne secam se da li uopste ima s4 karavan.
Taj C 400 je skuplji za eksploataciju, a dosta je sporiji.
Na kraju, porediti bilo kakav amg model sa bilo kakvom obicnom verzijom je smesno i bespoentno.
Na kraju, tom logikom mozes kupiti i E220D karavan za te pare, ali se nadam da kapiras koliko to nema nikakve veze sa covekom koji gleda da kupi cla 45 amg sb.
U C segmentu imas dobar izbor karavana, a jedini koji mi pada na pamet da nije ruzan, jeste Megane karavan.
Meni je ovaj cla sb lep.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.