Nov auto do 11.000 evra

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Nov auto do 11.000 evra

Post od Paja »

Hmmmmm vrlo interesantno. Definitivno treba sačekati malo i pratiti situaciju.
Može da se desi da bude neka damping prodaja lagera, a može i da se ne desi ništa spektakularno.
Slovenci mogu da prodaju firme u Srb i Hr novom uvozniku npr. Svakakvi scenariji su mogući.

Jedino nikako ne treba uplaćivati auto koji se čeka dok se ne vidi razvoj događaja.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Au bog te jebo, ako Grand i ovde preuzme Hjundai, al ce svi da se ubiju od muke u garanciji
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

starac vujadin napisao:Ne znam da li je onaj Slovenac još uvek gen. direktor, ali to sranje sa Hyundai servisima i odnosom prema kupcima datira od njega. Upoznao sma ga i ne čudi me otkud takva promena na gore. Taj mrzi sebe do podneva, a od podneva ceo svet. U početku su bili odlični.
Ako mislis na habica jos uvek je direktor iako je u jednom trenutku pre malo vise od godinu dana cela garnitura menadzera zajedno sa njim bila smenjena. A inace nas Hyundai ima ugovor do 31.03.
Saša napisao:Ogi, niko ne spori da Koreanci prave dobre i atraktivne automobile koji daju puno za taj novac,
Ja mislim da oni kostaju taman koliko treba, tj da pruzaju onoliko koliko si platio, nista iznad toga.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Recimo da su isplativi u nizim paketima opreme.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 22:24

Post od Гага »

Па све је почело пре нешто више од годину дана, када је словеначки тајкун Дарко Зупанц власник холдинг компаније ПСЗ (или већ шта значи !) упао у проблеме са банковним кредитима. Притисак банака је учинио своје тако да је империја почела да се дрма и увелико распада. Кад империја пропада повлачи са собом и недужне, а у овом случају су Хјундаји ауто Београд и Хјундаји ауто Загреб, а неки хотели у дежели су дужи низ година у колапсу и зврје празни и напуштени, а радници без посла и плата.

Ауто Цеље, које је у саставу холдинга ПСЗ, је генерлни увозник Хјундајиа за све бивше републике СФРЈугославије, а и у тој самој компанији је дошло до неких међусобних раскида уговора. Изгледа да се не зна ко кога....

Шта ће од свега бити и ко ће даље продавати и сервисирати Хјундаије у Србији, знаће се сигурно око сајма аутомобила у Београду. До тада, а ко је намеравао, би требало сачекати са куповином ових возила.

Кога не мрзи да чита, на дежелско језику ево чланка:

Zupanc popustil zahtevam bankirjev
Večinski lastnik Skupine PSZ Darko Zupanc je razdrl pogodbo o obvladovanju z družbo Avto Celje, razveljavil pa je tudi nekatere delniške posle, ki jih je sklenil, tik preden se je z bankami začel dogovarjati o reprogramiranju posojil.
http://www.skupaj.si/kliping/2014-01-06 ... -bankirjev

Подаци Хјундаји ауто Београд: http://www.rating.rs/sr/boniteta/HYUNDA ... VI-BEOGRAD
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 22:24

Post od Гага »

Woodoo napisao:
starac vujadin napisao:Ne znam da li je onaj Slovenac još uvek gen. direktor, ali to sranje sa Hyundai servisima i odnosom prema kupcima datira od njega. Upoznao sma ga i ne čudi me otkud takva promena na gore. Taj mrzi sebe do podneva, a od podneva ceo svet. U početku su bili odlični.
Ako mislis na habica jos uvek je direktor iako je u jednom trenutku pre malo vise od godinu dana cela garnitura menadzera zajedno sa njim bila smenjena. A inace nas Hyundai ima ugovor do 31.03.

Хабич је још увек директор и један је од изузетно препотентних људи (у негативном смислу), умислио је да је мали Бог. Новинари из ауто бранше га баш нешто пуно и не цене.
http://www.rating.rs/sr/boniteta/HYUNDA ... VI-BEOGRAD
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Post od RobiNS »

Da i ja nešto dodam (za Koreance) imao sam jako lepo iskustvo sa Hyundai Getz-om
stvarno sam uživao. Jeste - slušao sam priče o skupim delovima, servisu, prodaju kao polovnjaka - ali su preovladali utisci zadovoljnih korisnika, i nisam se pokajao.

Meni su isto bili favoriti Ceed i i30, otpisani su samo iz jednog razloga, mojoj lepšoj polovini nije odgovarala preglednost - nisako se sedi (za ix20 nisam imao novaca)
Jako mi je lep novi i20 - tu postoji samo rizik "novog modela" dobro je sačekati da malo zaživi. Rio Sport Sedan mi se isto dopada - al nisam sedeo u njemu.

Sve u svemu one priče da ćeš ga zavoleti vremenom, to je ko da si oženio "mirazdžiku"... :D

Samo ti isprobaj (i neko ko će ga pored tebe često voziti) kupi ono što ti se dopada i uživaj :thumbup: Srećno!
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Jack™
Reactions:
Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS

Post od Jack™ »

Hvala svima na informacijama, definitivno cu da pazim i pratim situaciju. Cale zna nekog iz Hyundaija pa cemo nesto od njega probati da iscupamo. Ako se bar malo ispostavi kao rizik onda necu da se zezam...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Woodoo napisao:Perfiko pobratime, jesi li ti probao nekog koreanca?
Jesam, meni uglavnom kod njih ne odgovara taj osećaj na upravljaču da auto vozi mene, a ne ja njega. Sam osećaj performansi nije mo ni približno toliko loš koliko ga predstavljate. Konkretno Rio nisam probao, i 20 jesam, pa pretpostavljam da nije baš tolika razlika. Ništa posebno, ali ni posebno loše.
Nego jesi li ti ikad merio performanse nekog koreanca? Ne pitam polemike radi, nego me zaista interesuje postoje li neki (pa i nezvanični ) podatci koji pobijaju linkove koje sam naveo, ili se radi isključivo o osećaju? Pri tome ne bežim od toga da je osećaj bitan.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Isto to i mene zanima.
Čini mi se da je Kia jednom u USA platila kaznu zbog navođenja lažne male potrošnje. Čudilo bi me da se niko nije setio da premeni snagu na valjcima ili tako nešto...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma imaju oni tu snagu na piku, samo verovatno razvoj tj kriva snage i momenta motora nije optimalna, tj moze biti bolja.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Da predlozim za tu cifru seat toleto. To je malo luksuznija i lepse upakovana skoda rapid. Mislim da se za te pare moze dobiti sa turbo benzincem.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Nista tu nije luksuznije, osim drugog pakovanja i mozda malo bolje opreme. Meni su ta dva automobila, onako, bas "low budget"...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Mnogo je redji od rapida pa mi se valjda zato ucinilo..

Mada uz dobru boju i dodatak lepih felni moze sasvim pristojno izgledati

Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Meni on jeste lepsi od Rapida, ali kad sednes unutra sve ti bude jasno. :)

Tapatalk Post
Zaključana tema