308 vs civic
Re: 308 vs civic
Pa zanimaju me detalji te ponude, kolika je rata, koliko na kraju izadje taj nov kod njih, posto si rekao da kosta 19k?
Sta dobijas kod polovnjaka, da li dobijas besplatan kasko i servise, kao kod novog i kako si njega planirao da finansiras, odjednom ili neki deo ucesca i ostalo na rate, i kolike, koliko te on kosta na kraju?
Sent from my Sony
Sta dobijas kod polovnjaka, da li dobijas besplatan kasko i servise, kao kod novog i kako si njega planirao da finansiras, odjednom ili neki deo ucesca i ostalo na rate, i kolike, koliko te on kosta na kraju?
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Jun 2016, 20:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nisi razmisljao u giulieti? Jeste takodje malo stariji model ali je dinamican za voznju i verovatno ti se uklapa u budzet sa 1.4 turbo 120/170ks. Plus je sad u ponudi ona restayle varijanta sa novom maskom.

A to te zanima...pa ne znam ti sad tačan odgovor na to jer se nisam još precizno zanimao za polovnjaka, ali u 5 godina finansiranja preplatim novog cirka 3000 evra u njihovom finansiranju, a hondu ( za koju mogu da biram leasing kuču) cirka 1200evrica uz istu cenu (isti leasing mogu da uzmem i za polovnog peugeota). Za polovnog ne dobijam besplatan kasko, dobijam dva servisa gratis ( kod novog 4 ). Za polovnog sam mislio da dam oko 70% učešča ( isto i za novog ali nije moguče).
Znači odoka...( stvarno sad nemam baštačne ponude za točno taj model jer sam se razpitivao za malo drukčije varijante ali dobro nije tolika razlika)
nov..cena 19200 evra ( isti ko polovni iz linka), platim oko 22000 sa leasingom, -500 e kasko( gratis je samo prvu godinu) - 350 e produžena garancija i -1000e ( prosek 4 servisa) = 20150 evriča
Polovni 18000, sa leasingom platim 19200 -( 400 e 2 gratis servisa -100 e vinjeta) = 18700...razlika je 1500 evriča. Nije puno, ali nije ni malo posebno jer imam dosta manje rate ( veče učešče) šta mi je dosta značajno.
Kod honde je priča drukčija jer je ova polovna jeftinija od nove cca 4000 evra šta je več poštenije...
Znači odoka...( stvarno sad nemam baštačne ponude za točno taj model jer sam se razpitivao za malo drukčije varijante ali dobro nije tolika razlika)
nov..cena 19200 evra ( isti ko polovni iz linka), platim oko 22000 sa leasingom, -500 e kasko( gratis je samo prvu godinu) - 350 e produžena garancija i -1000e ( prosek 4 servisa) = 20150 evriča
Polovni 18000, sa leasingom platim 19200 -( 400 e 2 gratis servisa -100 e vinjeta) = 18700...razlika je 1500 evriča. Nije puno, ali nije ni malo posebno jer imam dosta manje rate ( veče učešče) šta mi je dosta značajno.
Kod honde je priča drukčija jer je ova polovna jeftinija od nove cca 4000 evra šta je več poštenije...
Lepio sam cene gulietta, sve je oko 23 k,
I dodas na to razliku pri prodaji...
Iskreno, ne mogu da verujem da ces godinu dana star demo auto koji je svaki Djura terao kako je hteo 20k km, na hladan motor pun gas i slicno, da platis vise od novog.
Zaista ne vidim kako ti razlika od 40e u ratama koju si spomenuo moze biti bitna, a da ne pricamo sto tu razliku od 20% manjeg ucesca za novog(oko 3600e), mozes ostaviti i otplatii tu razliku u ratama.
Sent from my Sony
Iskreno, ne mogu da verujem da ces godinu dana star demo auto koji je svaki Djura terao kako je hteo 20k km, na hladan motor pun gas i slicno, da platis vise od novog.
Zaista ne vidim kako ti razlika od 40e u ratama koju si spomenuo moze biti bitna, a da ne pricamo sto tu razliku od 20% manjeg ucesca za novog(oko 3600e), mozes ostaviti i otplatii tu razliku u ratama.
Sent from my Sony
Pa sad kad sam mal bolje razmislio i dao sve na papir i ja vidim da je bezveze da kupujem polovnog.
Kod honde je priča malo drukčija, po punom cenovniku ova je jeftinija više od 4000 od nove plus što novu treba čekati 100 godina plus što je ovu vozila žena od direktora ( to je proverena informacija ) i NIKAD je niko nije dobio da je sam vozi bez nadzora.

Kod honde je priča malo drukčija, po punom cenovniku ova je jeftinija više od 4000 od nove plus što novu treba čekati 100 godina plus što je ovu vozila žena od direktora ( to je proverena informacija ) i NIKAD je niko nije dobio da je sam vozi bez nadzora.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
maniaxxx napisao:A to te zanima...pa ne znam ti sad tačan odgovor na to jer se nisam još precizno zanimao za polovnjaka, ali u 5 godina finansiranja preplatim novog cirka 3000 evra u njihovom finansiranju, a hondu ( za koju mogu da biram leasing kuču) cirka 1200evrica uz istu cenu (isti leasing mogu da uzmem i za polovnog peugeota). Za polovnog ne dobijam besplatan kasko, dobijam dva servisa gratis ( kod novog 4 ). Za polovnog sam mislio da dam oko 70% učešča ( isto i za novog ali nije moguče).
Samo 1500 e razlika, pa ja se uopste ne bi dvoumio izmedju novog i polovnog

I novog ćes uvek za više prodati, prvi si vlastnik, manje kilometara, i bićes ti taj koji je prvi seo u auto...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa kakve to veze ima da li je sa ili bez nadzora, kad prva stvar koju ti prodavac kaze je "stisni gas do daske, oseti masinu" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Najbolje se cuje kada je hladan 
Eto Manijace, jos tog Pezoa vozili bez nadzora, nema vise dileme, cekamo da nam javis kada narucis 308
Sent from my Sony

Eto Manijace, jos tog Pezoa vozili bez nadzora, nema vise dileme, cekamo da nam javis kada narucis 308

Sent from my Sony
Civic bez dileme 
Samo se raspitaj za cene servisa i koliko su česti.
TT

Samo se raspitaj za cene servisa i koliko su česti.
TT
Civic je dosta skuplji, rece covek.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Nov je skuplji, ali kod polovnih je razlika dosta manja.
Inače su servisi na 20kkm, a jeftiniji su nego kod peugeota.
Inače su servisi na 20kkm, a jeftiniji su nego kod peugeota.
Kupi auto koji te radi tu matematike ne pomaze.
Ako gledas matematiku uzmi daciju ili skodu I to je to
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Ako gledas matematiku uzmi daciju ili skodu I to je to

Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Budi racionalan i uzmi Skodu RS 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zasto su automobili skuplji u sloveniji nego u srbiji. Neki veliki porezi?
Slovenci imaju bas fin vozni park, koliko sam primetio na auto putu i u gradovima.
Slovenci imaju bas fin vozni park, koliko sam primetio na auto putu i u gradovima.