Hot hatch
Re: Hot hatch

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Po čemu su Impreza i ovaj A1 slični? Ne znam kako si to povezao.
Ne zalazim u ovu temu, ne interesuje me previše, ali se uglavnom slažem sa podelom starca vujadina.
Ne zalazim u ovu temu, ne interesuje me previše, ali se uglavnom slažem sa podelom starca vujadina.
Posetite www.garaza.rs !
Ne toliko zbog sličnosti koliko zbog kriterijuma: cena.
Inače oba su 4WD, a A1 Quattro je čak i skuplji od Impreze.
Nebitno totalno, po meni (daleko od toga da sam merodavan, ali što kažu, mišljenje ja kao d..., svi ga imaju) čim je 4WD nije hot hatch (znači ni A1 ni Impreza to nisu), samo me interesuje što sad ovaj jeste.
Nebitno totalno, po meni (daleko od toga da sam merodavan, ali što kažu, mišljenje ja kao d..., svi ga imaju) čim je 4WD nije hot hatch (znači ni A1 ni Impreza to nisu), samo me interesuje što sad ovaj jeste.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Ovo je jos jedan audijev model koji uz rs3 prakticno danas nema konkurenciju. Nece oni pare zaraditi na ova dva modela jer su oba limitirane serije ali je svakako super eksperiment.
Stara Impreza je imala "dupe", dok je ova novija bila hatchback, pa je tu valjda razlika.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne verujem, starog A1 nije ni bilo. Po tome bi bio automatski izbačen. :smesko:
Opet cu da kazem da je za mene svaki hatchback sportski podesen zapravo HH 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
zanimljivo je kako ovaj a1 ima osetno slabiji motor od gti r i ekvivalenata a bolje performanse...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Po kriterijumu cene ne spada u hothatch, to je jasno k`o dan. Po ostalim stvarima moze da se smatra hothatchom.perfiko napisao:Ne toliko zbog sličnosti koliko zbog kriterijuma: cena.
Ne vidim neko veliku vezu sa Imprezom.
Sto cene? Ako je hatchback i ako ima recimo 200ks, to je za mene "hothatch", kostao 10 soma ili 40 soma... Upravo kako je i Floyd vec rekao.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- starac vujadin
Pa, vec smo pricali o tom kriterijumu ranije, pa da se ne ponavljamo. :mig:
Rekao bih da je najlaksi... Ali kada ga uporedimo recimo sa S2 koji se proizvodio pre vise od 20 godina, i koji je imao manje konja, onda mi ove cifre nisu ni malo impresivne...dragan napisao:zanimljivo je kako ovaj a1 ima osetno slabiji motor od gti r i ekvivalenata a bolje performanse...
@Starac Vujadin
My fault, ukljucio sam se u temu skoro... Iskreno, ocekivao sam da neko potegne Ferarri FF kao hatch.
No, ako je bilo price, verovatno je bilo i potezanja istog.
My fault, ukljucio sam se u temu skoro... Iskreno, ocekivao sam da neko potegne Ferarri FF kao hatch.

No, ako je bilo price, verovatno je bilo i potezanja istog.

- starac vujadin
Trebalo bi videti kako su proracunati prenosni odnosi, tu verovatno lezi odgovor za perfomanse.
ako se ne varam ima preko 1300kg sto zaista nije mnogo, ali pretpostavljam da mu odnos kg/ks nije mnogo manji ( ako uopste i jeste ) od svih u klasi, a ubrzanja jesu...
no, to je deklarisano, cekamo testove kakogod...
no, to je deklarisano, cekamo testove kakogod...