Imate li nekog ko radi zatamljivanje stakala i folije za auto u NS? Logicno, pozeljno je da bude sto jeftinije, ali na prvo mesto svakako stavljam kvaitet!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam pričao u nekom momentu letos s Glass Service-om na Novom Naselju u Vojvode Stepe. Oni su ranije bili kod stadiona Novi Sad, a sad su se preselili. Radili su folije ćaletu ranije, ali dok je to sve išlo jednostavnije - bez atesta. Tad su bili OK, verujem da su i sad. Cena bi, koliko sam skontao, najviše zavisila od toga koju bi foliju odabrao, a svakako bi dao oko 100 evra na atest.vvujasinovicc napisao: 02 Nov 2022, 16:38 Pozdrav, listam i pretrazujem temu, ai mi je komplikovano da nadjem odgovor(novajlija)..
Imate li nekog ko radi zatamljivanje stakala i folije za auto u NS? Logicno, pozeljno je da bude sto jeftinije, ali na prvo mesto svakako stavljam kvaitet!![]()
Za 100e malo teže, nisu omladinci sisali vesla, naprotiv.kojot napisao:Pa da. Dođe mi tačno sam da nalepim, ne mora da bude savršeno, samo da mi štiti limariju. Ili da nađem neke omladince koji prate to i koji su radili i da im dam po dnevnicu i neka lepe... Ne verujem da za ruke moze da ode vise od 100 evra tako nekome. A i folije su baš jeftine