Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Takse ima, i dodatno povecana je za priblizno 20% od 01.01.
Ove godine je skuplja registracija nego prosle.
Ove godine je skuplja registracija nego prosle.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije, bilo je pojeftinjenje koje su sada umanjili, al je opet jeftinije
Nije bilo povecanja takse ? Moja informacija je iz medija. Nisam proveravao,izvinjavam se.
- Grujic
- Moderator
Jeste, al je redosled ovakav: pojeftinjenje+poskupljenje=ipak jeftinije nego pre svega 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zna li neko koji sve tehnički pregledi u NS-u mogu da završe to produženje registracije na licu mesta? Može li to onaj od Dunav osiguranja kod kvantaša? Hteo bih da odmah osiguram i stakla, pa da sve napravim na jednom mestu...
Ja sam propustio informaciju tog pojeftinjenja takse na upotrebu vozila.Grujic napisao:Jeste, al je redosled ovakav: pojeftinjenje+poskupljenje=ipak jeftinije nego pre svega
I koliko je sada za kategoriju 2001-2499 kubika ako znas, ili neki link sa tacnom aktuelnom informacijom, ako moze pomoc kao u kvizu

A šta podrazumeva ovaj novi pravilnik oko atestiranja ugradnje auto gasa? Biće skuplje za nas ili komplikovanije za majstore?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čujem da su taj novi pravilnik za ugradnju TNG uređaja odložili do kraja godine.
Posetite www.garaza.rs !
Šta god da zakomplikuju teško da će biti jeftinije.
Na ponudjenom sajtu taksa za upotrebu 30210 din, to mi deluje da je skuplje nego prosle godine, gotovo sam siguran da sam placao ispod 30.000 tu taksu.
Kada gledam ukupan iznos ne vidim neko pojeftinjenje,mozda 2-3% nize. 46116 jmesto 48000 i nesto. Za moj ukus kozmeticka promena "pojeftinjenja".
Kada gledam ukupan iznos ne vidim neko pojeftinjenje,mozda 2-3% nize. 46116 jmesto 48000 i nesto. Za moj ukus kozmeticka promena "pojeftinjenja".
Strasno...
Pa Civic ima 2.2 motor, a kamoli da pogledaju nesto vece... Banana drzava... Dodje mi da registrujem auto na Nedodjiju i natrljam im na nos. Lopine.
Pa Civic ima 2.2 motor, a kamoli da pogledaju nesto vece... Banana drzava... Dodje mi da registrujem auto na Nedodjiju i natrljam im na nos. Lopine.
I ja sam na istom sajtu proveravao, pre nego što sam pitao ovde pa sam dobio registraciju jeftiniju za oko 7000, što je taman bila ta taksa za upotrebu vozila. Pa reko da je nisu ukinuli.ljubitelj napisao:Na ponudjenom sajtu taksa za upotrebu 30210 din, to mi deluje da je skuplje nego prosle godine, gotovo sam siguran da sam placao ispod 30.000 tu taksu.
Ako mi bude registracija 22-23 hiljade, to će biti odlično.

- Grujic
- Moderator
Evo ovde leži odgovor na dileme... Za kategoriju od 1300-1600ccm je poskupljenje neznatno, zato je meni i jeftinije, a za 2000-2500ccm su dosta poskupeli i maltene anulirali prethodno pojeftinjenje...Heinz napisao:http://www.nacionalnaklasa.com/forum/sh ... stcount=62