Jaguar F-Pace
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Jaguar F-Pace
Dvolitraš turbo dizel je potpuno logična motorizacija u toj klasi. Konkurentan je i po snazi. Sve je to u redu i logično postavljeno. Još odlično pozicioniranje da se hvataju kupci iz dve klase.
Jeste ako uzimas neki socijalni klot, ako uzimas lepo full napakovan sa velikim tockovma, onda je to uzasan izbor.
On je po velicini najblizi Maserati Levante-u.
On je po velicini najblizi Maserati Levante-u.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Socijalni Jaguar. :-D
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Laki, kao da nikad nisi živeo u Srbiji. Ovde ljudi baš i ne vole državu kao u švici. Neko ne želi da daje 1000/2000e više za registraciju ne zato što nema već zato što neće da ga država tretira kao ovcu za šišanje. A još to povlači i drastičniji pad cene u postprodaji.
Sada pogledah, 70kg je laksi od GLC 220d, ima 10ks i 30Nm vise, a ide 0.5s sporije do 100...jel mu toliko sporiji menjac?
Ne znam, za te novce ne bih razmisljao o vozilu koje ide preko 8s do 100.
A kapiram izbor 2.0 dizela, posto je 3.0 10k eura skuplji. Da ima neki jaci 2.0, oko 230ks i 4k vise, mislim da bi bio bestseller.
Ne znam, za te novce ne bih razmisljao o vozilu koje ide preko 8s do 100.
A kapiram izbor 2.0 dizela, posto je 3.0 10k eura skuplji. Da ima neki jaci 2.0, oko 230ks i 4k vise, mislim da bi bio bestseller.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 07 Dec 2016, 17:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
0-100 je u toj klasi jedna od bitnijih disciplina. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Sto ne menja cinjenicu da taj motor skrnavi taj auto.grujicd napisao:Laki, kao da nikad nisi živeo u Srbiji. Ovde ljudi baš i ne vole državu kao u švici. Neko ne želi da daje 1000/2000e više za registraciju ne zato što nema već zato što neće da ga država tretira kao ovcu za šišanje. A još to povlači i drastičniji pad cene u postprodaji.
Pa zelis nekada malo da stisnes gas i da te ponese, ipak je ovo mini suv sa tezinom limuzina E segmenta, a ne tenkic od 2+ tone kao ovi veci.Markoni napisao:0-100 je u toj klasi jedna od bitnijih disciplina.
Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kojoj klasi?Markoni napisao:0-100 je u toj klasi jedna od bitnijih disciplina.
Pa nije to RAV4 ili CR-V

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
0-100 je uvek bitno.
Daleko da je nebitno, ali postoji po klasi nesto sto je primarno i sto je sekundarno, pa bih ja to uvek tako razvrstavao.
Svi izgleda gledamo drugacije na takva kola.
Klasa kola koja ne sluze primarno ni za putovanje, ni za jurcanje, ni za offroad, vec su neki kompromis. Pa mislim da je samim tim i ta motorizacija neki kompromis i najracionalnije resenje.
Vece je uvek bolje, slazem se i ja.
Vozikam ovih dana Volvo XC60 sa 163 KS. Iskreno, po meni, ono za sta ja smatram takav auto ne mora da ima ni toliko. Za put dovoljno, za planinu dovoljno, za neki voznju po gradu dovoljno. Cak mi izgleda smesno kada neko na takvim kolima nateze gas.
Pricamo o 2.0 dizelu koji se ugradjuje i u X5 ili?Delija napisao:Kojoj klasi?Markoni napisao:0-100 je u toj klasi jedna od bitnijih disciplina.
Pa nije to RAV4 ili CR-V
Klasa kola koja ne sluze primarno ni za putovanje, ni za jurcanje, ni za offroad, vec su neki kompromis. Pa mislim da je samim tim i ta motorizacija neki kompromis i najracionalnije resenje.
Vece je uvek bolje, slazem se i ja.
Vozikam ovih dana Volvo XC60 sa 163 KS. Iskreno, po meni, ono za sta ja smatram takav auto ne mora da ima ni toliko. Za put dovoljno, za planinu dovoljno, za neki voznju po gradu dovoljno. Cak mi izgleda smesno kada neko na takvim kolima nateze gas.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ko kaze da i to na X5 valja?
Ali to je ipak 231 ks, a ne smesnih 180.
Ali to je ipak 231 ks, a ne smesnih 180.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A natežu...i to često...da ne kažem uvek...
Inače baš dobro izgleda, svidja mi se ta boja.
Što se tiče motora, više sam na Lakijevoj strani...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Inače baš dobro izgleda, svidja mi se ta boja.
Što se tiče motora, više sam na Lakijevoj strani...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Niko ne kaze.
Ali rekao bih da je tako zahtevnih kupaca kao ti, ili Heroj, ili Laki, ili ja, ili Pera MIka Zika sa foruma u realnom zivotu 1%.
Realnost je drugacija, i zato ce im prodaja F-Pace-a 2.0d ciniti 70% prodaje.
Ali rekao bih da je tako zahtevnih kupaca kao ti, ili Heroj, ili Laki, ili ja, ili Pera MIka Zika sa foruma u realnom zivotu 1%.
Realnost je drugacija, i zato ce im prodaja F-Pace-a 2.0d ciniti 70% prodaje.