Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ma daj, koliko sam se nagledao ludaka u Renault 4 i u Golfu 2 , u budzenim Yugicima sa kvazi-zatamnjenim staklima, u Astrama G 1.4 uzetih od caleta... Ludak ne bira auto, niti auto bira ludaka!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ma to stoji...budala bez kinte bira bilo sta ali budala sa lovom po pravilu bira nekog izvozanog svabu.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Texonja napisao:Ma daj, koliko sam se nagledao ludaka u Renault 4 i u Golfu 2 , u budzenim Yugicima sa kvazi-zatamnjenim staklima, u Astrama G 1.4 uzetih od caleta... Ludak ne bira auto, niti auto bira ludaka!

Never Say Never Again
Slazem se ... I sto je najgore od svega,takvi su najbahatiji.Koliko mi se samo puta desilo da me takvi iseku,preteknu na punoj liniji i ko zna sta sve ne.Texonja napisao:Ma daj, koliko sam se nagledao ludaka u Renault 4 i u Golfu 2 , u budzenim Yugicima sa kvazi-zatamnjenim staklima, u Astrama G 1.4 uzetih od caleta... Ludak ne bira auto, niti auto bira ludaka!

Au pa gde u Borskoj da se trkaju nije mi jasno sta im je u glavi... Zna li neko u kom delu se to desilo? Skoro je lik u hondi u Borskoj poginuo.
Pa to je problem kad svaki majmun moze da dobije vozacku dozvolu.
Lik mora da ima opasnih seksualnih devijacija kad mu je potrebno da vozi 120km/h u centru grada.
Lik mora da ima opasnih seksualnih devijacija kad mu je potrebno da vozi 120km/h u centru grada.
Prošao sam nekih 20ak minuta posle nesreće tuda, prizor je bio stravičan! Dogodilo se kod tehnogasa, kad od Slodesa kreneš gore uzbrdo ka Banjici, pa posle nekih par stotina metara.
Neka počivaju u miru nastradali, a ubici želim doživotnu robiju!
Neka počivaju u miru nastradali, a ubici želim doživotnu robiju!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koja je ovo Skoda? Model?
Ja bi reko da je oktavija. Vidi se samo da ima neke aftermarket petokrake felne.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Octavia, pitanje koji li je motor, ne mogu ovako da vidim da li je RS..