Chip-tuning

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
HellBoy
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

Re: Chip-tuning

Post od HellBoy »

Uređaj je OK, nego je treba naštelovati u odnosu na automobil. Jer svaki motor se razlikuje i nijedan nije isti, jer nepostoje 2 ista motora bez obzira da su i isto deklarisani, pa je veoma moguće da će da rade drugačije...
Za svaki Box postoje razna dodatna fabrička podešavanja (softverski + manuelni), a najlakše je rešiti problem ili ti napraviti pravi odgovarajući set-up, ako je i sam auto prisutan sa vlasnikom pa da ukaže na postojeću problematiku.
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Voleo bih da navedes kada sam filozofirao vezano za Racechip, voleo bih to da vidim...

Znas i sam da sam vam slao uredjaj na dodatno podesavanje, stvarno nemam ni vremena, ni volje, da trckaram vise puta do NS kako bi mi podesili uredjaj i da mi opet glava ne bude mirna.

RaceChip sam kupio iz radoznalosti, ne zato sto mislim je vrhunski uredjaj... Cak su mi i predocavali ljudi koji se "malo" vise od svih nas razumeju u tuning, ali ih nisam poslusao... Sto bi rekli - "Trazili ste - gledajte..."

Nigde nisam rekao da je uredjaj sranje, iako sam imao osnova, vec sam samo izneo cinjenice koje meni smetaju...

Vama nisam trazio da mi vratite pare jer su dobici daleko od deklarisanih, i sami znate to, vec sam odlucio da uredjaj prodam pa koliko dobijem...

Nema razloga za ljutnju ni sa vase, ni sa moje strane. Mene niko nije tukao da uzmem uredjaj, a vi treba da budete spremni i da prihvatite kritiku za uredjaje koje prodajete...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
HellBoy
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

Post od HellBoy »

Markoni napisao:Voleo bih da navedes kada sam filozofirao vezano za Racechip, voleo bih to da vidim...

Znas i sam da sam vam slao uredjaj na dodatno podesavanje, stvarno nemam ni vremena, ni volje, da trckaram vise puta do NS kako bi mi podesili uredjaj i da mi opet glava ne bude mirna.
:kuku: :ccc: :ccc: ...onda ostani i dalje nezadovoljan :isplazijezik:
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa nisam vise nezadovoljan jer sam ga skinuo... ;)

Tapatalk Post
BANE0212
Reactions:
Pridružio se: 29 Jun 2012, 16:31

chiptuning za mercedes

Post od BANE0212 »

da li neko može pomoći oko chiptuninga za mercedes W211 e 200 cdi, gde može u beogradu da se uradi i šta dobijam. Hvala
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Revochip letnja akcija VW pumpa-dizna

U saradnji sa svojim italijanskim partnerima Revochip professional tuning servis pokreće specijalnu letnju akciju kojom su obuhvaćeni svi automobili VW grupacije koje pokreću dizel pumpa-dizna agregati. U toku trajanja akcije, tokom jula, avgusta i septembra, po specijalnim uslovima možete sebi priuštiti zadovoljstvo remapa i svom metalnom ljubimcu podariti novi, bolji život uz smanjenu potrošnju goriva.

Više informacija portažite na telefon 060/606-7000 ili na e-mail adrese office@revochip.com i marketing@revochip.com .

U pitanju su sledeći modeli:

Audi: A2, A3, A4, A6
Seat: Alhambra, Altea, Altea XL, Cordoba, Ibiza, Leon
Skoda: Fabia, Octavia, Roomster, SuperB
VW: Bora, Caddy, Eos, Fox, Golf, Jetta, Lupo, New Beetle, Passat, Polo, Sharan, Touareg, Touran, Transporter

Slika
ovo ne reklamiram iz koristi, vec da oni koji se mozda kane da odrade chiptuning, odrade kod kvalitetnih ljudi. ;)

proverio sam sa njima, i u cenu ulazi sledece:

1.dyno test, pre i posle chipovanja;
2.kontrolisanje, podataka motora i turbine tj. provera stanja istog(da li su u ok stanju za moguci chiptuning);
3. testiranje auta nakon chipovanja.

mape nisu klonirane, vec se rade na osvnovu podataka doticnog motora, dobijenih nakon prvog testa (radi ih kuca u italiji).

cena ct-a je ista za svaki auto. 250eura

termin se zakazuje na br ili email
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa kakve covek ima koristi od toga,kada mu em treba za Mercedes,em je trazio u Beogradu... Popust je 100e,posto je inace cena 350 za ove jace i skuplje modele,tako da nije lose...
Evo ovako,u Bg-u imas Smarttuning za 350e,300e ako dodjes sa 2 automobila,proveren kvalitet od strane mnogih mojih drugara...
Ja bih svakako otisao do Uzica to da odradim u RevoChip,posto imaju dynotest,a licno mislim da su najkvalitetniji na tom polju...
Imas jos jednu firmu koja je ovde pominjana u Beogradu,to jest predstavnistvo Bosanske firme,ali oni su preskupi i ja ti ih necu preporuciti,jer smatram da nisu nista bolji od ostalih,a skuplji su...
U Bg-u imas svega 2,3 firme gde bih ja cipovao automobil,a i van Bg-a ima svega mozda jos 2...
U svakom slucaju,ne budi lenj i prelistaj temu,sve o tim firmama smo vec ispricali. :naughty:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

ne, nisam ja pisao za kolegu koji je pitao za w211, nego generalno jer sam cuo za akciju ;)
Slika
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Одг: Chip-tuning

Post od noob »

Dobio sam sms:

TapaTalk post
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

poruka je... produzi dalje, produzi dalje... :D

diskutovali smo na njihovu temu, i bolje je da odradis kod proverenih(videces komentare heroja, jer je imao iskustva sa nekima), pa je bolje platiti na mostu, nego na cupriji. ;)
Slika
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Odakle im broj? To me muči.

TapaTalk post
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Šalju redom, poslali su i meni 3-4 puta.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

i meni barem 3 puta, kolko se secam. To imas usluge servisa, koji po nekoj dosta jeftinijoj ceni salju poruke, kada to ide na veeeeliko, pa ubace redom brojeve. Ali ipak moraju imati neku bazu podataka, koji su brojevi u funkciji i slicno...
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Moguce da su pokupili sa neke druge drustvene mreze... Facebook ili slicno gde si ukucavao broj prilikom registracije...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Ne ovaj broj, za gluposti imam broj za gluposti. Ako ovu sms dobije neko ko nema veze sa kolima tj. ne vozi i ne zanima se za iste onda šalju iz neke baze, ali ako dobijamo samo mi koji vozimo kola onda tu nešto smrdi.
Odgovori