Outlet Centar - Inđija
Re: Outlet Centar - Inđija
Treba li ja zaista da ponavljam da ono u Indjiji nije Nike outlet centar?
Vec u Beogradu postoji outlet trzni centar na nbgu, pa je tuga.
Vec u Beogradu postoji outlet trzni centar na nbgu, pa je tuga.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kod nas izgleda nista nije ono što se predstavlja da jeste 

Nema ih više. Delta je prestala da radi Nike i zatvorila obe. Ostao je samo Nike outlet u Inđiji jer ga je preuzeo novi uvoznik.Xepoj87 napisao:U Beogradu inace postoje 2 Nike outleta.
E pa eto, nema vise istih cena 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Treba imati u vidu da je ovo u Berlinu nešto ala naša Gracia shopping night, da nisu redovne outlet cene i da nije sve spušteno u bescenje. Većina je spustila cene sam par artikala. Neki (Nike, Hugo Boss...) za sada nisu uopšte izašli sa specijalnim cenama.
Lacoste izgleda da je najvelikodušnija u ovoj ponudi, ali ni oni nisu spustili cene jakni, pantalona i obuće.
Takođe treba imati u vidu da je skoro svuda u Evropi cena Lacoste polo majce oko 120€, a da je kod nas oko 90€ i da se na to dobija 15% popusta samo sa njihovom karticom.
23€ je najbolja cena koju sam video do sada, ali ostaje da se vidi šta će od boja i veličina biti u ponudi taj dan. Može da se desi da ne bude ničeg pametnog. U Madridu praktično nije bilo interesantne polo majce i to po normalnim outlt cenama.
Najjeftinije sam prošao u outletu u LJubljani gde je slim fit majca plaćena oko 35€.
Lacoste izgleda da je najvelikodušnija u ovoj ponudi, ali ni oni nisu spustili cene jakni, pantalona i obuće.
Takođe treba imati u vidu da je skoro svuda u Evropi cena Lacoste polo majce oko 120€, a da je kod nas oko 90€ i da se na to dobija 15% popusta samo sa njihovom karticom.
23€ je najbolja cena koju sam video do sada, ali ostaje da se vidi šta će od boja i veličina biti u ponudi taj dan. Može da se desi da ne bude ničeg pametnog. U Madridu praktično nije bilo interesantne polo majce i to po normalnim outlt cenama.
Najjeftinije sam prošao u outletu u LJubljani gde je slim fit majca plaćena oko 35€.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brate, 120 evra polo majica, pa stvarno trebas biti opusten za takvu transakciju, da ne kazem razradjen....
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Letos bila Lacoste sport klasična u centru Ljubljane za 40€, kud ne kupih...
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
To su cene koje sam viđao u Parizu, Barseloni, Madridu, Londonu... Kupaca očigledno ima.Rakhil napisao:Brate, 120 evra polo majica, pa stvarno trebas biti opusten za takvu transakciju, da ne kazem razradjen....
Jel se za kupovinu dobrog sakoa, najverovatnije naciste Hugo Bossa, isplati ići do Inđije? Ne bih štedeo tako da bi bio poveći iznos, kažem ovo jer ako je jeftinije isplati se više (trošak puta ostaje isti), ali ne znam da li je jeftinije?
Isplati se ako nađeš ono što ti odgovara.
Skoro da ti se do Beča isplati da ideš, i tamo je isti tržni centar kao u inđiij(mc arthur glen).
Ja sam najbolje dilove viđao u Veroni(noventa di piave) isto mcarthur glen. Tu sam platio burberry košulju 20e. Fora je da se tamo ode kad su popusti, ali ne i kad je totalna rasprodaja(nakon ng) jer se do tad većinom rasproda sve što valja.
Ja sam najbolje dilove viđao u Veroni(noventa di piave) isto mcarthur glen. Tu sam platio burberry košulju 20e. Fora je da se tamo ode kad su popusti, ali ne i kad je totalna rasprodaja(nakon ng) jer se do tad većinom rasproda sve što valja.
McArthurGlen drži Parndorf, Veronu, Berlin i još neke outlete po evropi, ali se različite veličine i akcije su u različitim terminima.
Ko ima volje, strpljenja i para može da se registruje na svim i da prima mailove sa informacijama ili da na redovnoj bazi proverava sajtove.
Apsolutno se isplati organizovati se i otići u npr u Parndorf kad su dodatni popusti i nakupovati garderobe. Na iole veću sumu sam povrat PDV-a može da isplati put.
Ko ima volje, strpljenja i para može da se registruje na svim i da prima mailove sa informacijama ili da na redovnoj bazi proverava sajtove.
Apsolutno se isplati organizovati se i otići u npr u Parndorf kad su dodatni popusti i nakupovati garderobe. Na iole veću sumu sam povrat PDV-a može da isplati put.
Bili smo prošle godine u Noventa di Piave (nije baš blizu Verone, možda si mislio Venecije).
Baš posle NG su najveći popusti, ali je već skoro sve probrano i teško je naći veličinu npr. Taj problem nije bio u Bossu, drugari izneše odande svašta, a cene smešne u odnosu na naše.
Šurak za shopping odela, košulja, kravata, cipela i sl. ide za Beč (centar), kaže da mu više odgovora od Italije (Novente i Palmanove).
Baš posle NG su najveći popusti, ali je već skoro sve probrano i teško je naći veličinu npr. Taj problem nije bio u Bossu, drugari izneše odande svašta, a cene smešne u odnosu na naše.
Šurak za shopping odela, košulja, kravata, cipela i sl. ide za Beč (centar), kaže da mu više odgovora od Italije (Novente i Palmanove).
Pa ok, na sat i po je Verona, al u sustini sam trebao reci Veneto.
Razradjeni MrkonjićPaja napisao:To su cene koje sam viđao u Parizu, Barseloni, Madridu, Londonu... Kupaca očigledno ima.Rakhil napisao:Brate, 120 evra polo majica, pa stvarno trebas biti opusten za takvu transakciju, da ne kazem razradjen....