Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
a onda bi sledeci dan imala 1.500.000, jer se trosilo gorivo i na dan bojkota... Zato ja volim u drugim zemljama da platim gorivo... Sutra ce da sipa pun u Rumuniji, pa u petak opet...
Jbga, ne vredi tako gledati. Onda se opet vracamo na ono da cutimo i trpimo.NexT napisao:a onda bi sledeci dan imala 1.500.000, jer se trosilo gorivo i na dan bojkota...
Pa pazi, ja gledam po sebi, mogu da sipam svaki dan po 2000, a mogu da preskocim taj 15-i, pa da 16og sipam 5000... Ne verujem da ce ne sipanje goriva jedan dan znaciti da ce svi parkirati kola i otici autobusom na posao...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Evo neću ni ja sipati, makar išao busom na posao. Potrudiću se da niko ne uspe ni litar ni u službene automobile u mojoj firmi, odnosno pomerićemo neke stvari za naredne dane. Mali doprinos celoj akciji. 
Sent from my Samsung using Tapatalk

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
to bi u nasem slucaju konkretno bio presedan na neki nacin, kao dokaz da vecina ipak moze da se organizuje u znak protesta.
poruka bi bila poslata
poruka bi bila poslata
nuk napisao:to bi u nasem slucaju konkretno bio presedan na neki nacin, kao dokaz da vecina ipak moze da se organizuje u znak protesta.
poruka bi bila poslata
Bas tako. Mali doprinos od svakog i znacice.Saša napisao:Evo neću ni ja sipati, makar išao busom na posao. Potrudiću se da niko ne uspe ni litar ni u službene automobile u mojoj firmi, odnosno pomerićemo neke stvari za naredne dane. Mali doprinos celoj akciji.
Pa verujem da nije poenta da pumpe propadnu jer nismo jedan da sipali, nego cisto u nekoj idealnoj situaciji, da taj vrte prste i igraju tetris na radnom mestu, jer nemaju drugog posla. Da znaju da se nesto desava. Da kada odu sa svojim kolegama naftashima da piju kafu i grickaju kasikice, pricaju o tome kako je taj dan ipak malo ljudi sipalo gorivo 

Promet na pojedinim pumpama je i preko 1.000.000rsd dnevno, mislim da bi definitivno uvideli da se nesto desava kad bi stanovnistvo ispostovalo akciju.
Necu ni ja sipati iz prinicpa, ni u svoj ni u sluzbeni. Uvek sipam kad padne na cetvrtinu tako da cu imati rezerve za taj dan.
Ma treba naterati glavesine da se odreknu dela akcize "zarad gradjana Srbije" kako inace vole da kazu. Poskupljenje goriva izaziva lancana poskupljenja pa dolazimo do toga da nam zbog cunamija u Indoneziji poskupe jaja. Ali ne, u budzetu uvek fali novca za razne agencije,direkcije,zavode,biroe, politicke stranke.
Ma treba naterati glavesine da se odreknu dela akcize "zarad gradjana Srbije" kako inace vole da kazu. Poskupljenje goriva izaziva lancana poskupljenja pa dolazimo do toga da nam zbog cunamija u Indoneziji poskupe jaja. Ali ne, u budzetu uvek fali novca za razne agencije,direkcije,zavode,biroe, politicke stranke.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mislim da efekat akcije uopste nece biti to da ce cene pasti, ali ima druga jaaaako znacajna stvar. Kad god nam se neko sranje prezentuje, svi postavljaju gnevne komentare na fejsu i kukaju da NEKO treba nesto da uradi. Ljudi generalno i ne veruju u ovakve akcije, jer kapiraju da se niko nece odazvati i da to nema poente. Ako ovo 15-og dobije dovoljno pristalica i publiciteta da se malo prica o tome, svaka sledeca i ozbiljnija akcija ce biti uspesnija, jer ce se narod bar malo motivisati. U prevodu, kitu bi se desio peti oktobar da nije bilo manjih protesta pre njega.
Tacno tako! Inace mislim da se treba buniti uvek kada mislite da ste osteceni. Kada sam nezadovoljan radom neke sluzbe, nekim provajderom, sluzbenikom, radnikom... redovno se mailom zalim i napisem sta mi smeta. Cesto dobijem odgovor u stilu "zao nam je, ali bla bla bla" i "trudicemo se da ubuduce bla bla trucj", ponekad ne dobijem uopste odgovor, a ponekad moja zalba ima efekta. Sve zavisi od kompanije i njene ozbiljnosti. U svakom slucaju, ta poruka stigne negde i procita je neko ko treba da je procita. Vredi cak i pisanje po forumima, sto sam prosle godine shvatio, prvo nakon sto je moj post na VG forumu dosao do vlasnika apartmana u Grckoj (!) u kojem sam boravio, a posle sto je moj post o problemu sa N47 motorima kod BMW-a stigao u rekordnom roku do servisa u Delti.
Dakle, da ne davim, ucinicu sve sto mogu da podrzim akciju i ne mislim da je uzaludna (naprotiv), a drugi kako im volja.
Dakle, da ne davim, ucinicu sve sto mogu da podrzim akciju i ne mislim da je uzaludna (naprotiv), a drugi kako im volja.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Samo nemojte ovo što Next kaže, da 14. ili 16. sipate pun rezervoar. Iskulirajte ako možete ovih dana, sipajte što manje ili nemojte uopšte.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Garaža podržava akciju. Postavio sam baner, da nam malo "bode oči".Miki napisao:Evo banera, koji je napravio jedan dečko na drugom forumu i dao dozvolu da se širi po netu.

Posetite www.garaza.rs !
Problem resen- nisam sipao gorivo danas, necu ni sutra 90% (ovih 10% je neka situacija koja sama po sebi namece tu potrebu, ali nije jos sigurna da ce se desiti), necu 100% 15., a sto se predstojecih planova tice necu za tim imati potrebu ni narednih nekoliko dana. A kad nakon nekoliko dana dodje situacija da MORAM (zbog novcanika disciplinujem sebe vec neko vreme da zaobilazim kola kad god ne moram) negde kolima, tocicu za oniliko koliko mi je potrebno te zlatne tekucine u datom trenutku za relaciju od A do B.
Tako da eto, dajem svoj skromi doprinos akciji.
Tako da eto, dajem svoj skromi doprinos akciji.