Ne krade se ni Alfa pa drugaru ukrali 75icu koja vredi 500e i koja je imala i alarm i mehaničku zaštitu. Sve se kradeDelija napisao:Ma to je Mazda - to se ne krade.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ne krade se ni Alfa pa drugaru ukrali 75icu koja vredi 500e i koja je imala i alarm i mehaničku zaštitu. Sve se kradeDelija napisao:Ma to je Mazda - to se ne krade.
ADrei napisao:najbolja je kombinacija alarma i mehanicke ali da moram da biram ja bih svakako pre uradio dobar alarm i elektronsku zastitu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas vozio par kilometara do tehničkog i nazad, bez tablica, sreća da nisam naleteo na plave.Paja napisao:Aj otvaraj temu pa da čestitamo.
prosetaj se do beograda,da ti profesionalci ugrade zeder i pravi alarm.jocas napisao:Danas vozio par kilometara do tehničkog i nazad, bez tablica, sreća da nisam naleteo na plave.Paja napisao:Aj otvaraj temu pa da čestitamo.
Vozio kola bez tablica, bez registracije, bez aktiviranog kaska (važi od večeras), ispred mene išao drugar sa "mojim bivšim" i30.
Stari dobri Marfi - imaju svoju liniju tehničkog pregleda u okviru servisa, danas je blokirala, sutra ili u sredu dolaze da im poprave. Mogao da čekam dok poprave ili da se ovako vozikam, rešio da mi trebaju kola za praznik
Sutra nosim papire za registraciju, preuzimam sutra uveče ili verovatnije u sredu prepodne.
Stiže tema uskoro
Što se tiče zaštite - Kolega s' posla vozi Oktaviju 2011., stari model - nema alarm, nema sigurnosne, parkira na ulici... Neću da pišem ge stanuje![]()
Kažu da su samo na jednoj Mazdi 6 u Nišu stavljali Zeder, tip koji montira je bio u fazonu - nemojte više da mi šaljete, nešto se grdno mučio.