Koliko troši?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Koliko troši?
sto mnogo,permanentni pogon,benzinac od 200 ks koji u sebi ima atmo poreklo sa nakalemljenom turbinom i eto potrosnje ocas posla.Yuri mu plin 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Verovatno si nešto drugo mislio ali efikasnost je itekako velika, kao i kod većine turbo motora.dragan napisao:nidzo kako mislis litar - dva vise nego dizel... ovo je relativno tezak auto sa motorom kojem efikasnost nije bas na prvom mestu i pogonom na sva 4 tocka, i sirokim gumama... ne kazem da je ovo malo, moglo bi i manje ( verujem da bi obican gti potrosio tih litru-dve manje ), ali sve ima svoje ...
Ovo je oko 2L više od gti-a što je više nego ok s obzirom da ima 4x4 i toliko konja više.
Da, ali nit' koristi pogon, nit' koristi snagu. Bice da je do Skoda felni...

Škoda felne definitivno utiču 
Al masa je povećana a i dizne su veće pa ja povećanje neminovno.

Al masa je povećana a i dizne su veće pa ja povećanje neminovno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije permanentni pogon, nema atmo poreklo, i nema 200 nego 270 konja.milosdoktorabs napisao:sto mnogo,permanentni pogon,benzinac od 200 ks koji u sebi ima atmo poreklo sa nakalemljenom turbinom i eto potrosnje ocas posla.Yuri mu plin
HUAWEI P6 via TT
Jbg,270ks cini svoje 
Sto kaze ftj,masa veca,skoda felne,2.0 motor,ne moze on na malim obrtajima da bude na tim brzinama,rekao bih...
Ali sto je mlogo,mlogo je
Bas je hummer zonfa

Sto kaze ftj,masa veca,skoda felne,2.0 motor,ne moze on na malim obrtajima da bude na tim brzinama,rekao bih...
Ali sto je mlogo,mlogo je

Bas je hummer zonfa

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovo ce ga dotuci, taman da zamenimo kljuceve... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nista ga ne kosta da ubaci 1.9TDI, ili jos bolje SDI
Onda sa tim gorivom sto mu je potrosio na 100km ode do Budimpeste i vrati se do pola puta 

Menjam R za 1.9 TDI,prednost crveno DI.
Iskreno mislim da mi je Beograd u povratku podigao potrosnju jer sam bas mileo kroz grad.
No nebitno,vredi
a dok mogu da zaradim da sipam u isti nije mi zao.

Iskreno mislim da mi je Beograd u povratku podigao potrosnju jer sam bas mileo kroz grad.
No nebitno,vredi

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Prebacicu ja motor iz Altee u Golfa, pa onda mozemo da se menjamo. A slova cemo obojiti, nije frka... 

Nemoj brate,dobar si mi prijatelj,ne bi da te zajebem,posle da mi se zalis da trosi vise od jednocifrene 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zaboravio sam na 4x4, mada mi je opet mnogo za tempomat. Troši skoro kao džip od 300 konja na otvorenom, što nema smisla. Koliko onda troši po gradu, 20?
Nebitno je što gorivo nije problem, a ako neko razume posedovanje takvog automobila, taj sam sto posto, nego prosto sam začuđen cifrom. Tipovao bih na ne više od 9 litara ovako odokativno.
Nebitno je što gorivo nije problem, a ako neko razume posedovanje takvog automobila, taj sam sto posto, nego prosto sam začuđen cifrom. Tipovao bih na ne više od 9 litara ovako odokativno.
ftj u pravu si, nisam mislio na motor kao motor sam za sebe, vec na komplet pogon automobila. mada i sam motor moze biti efikasniji, ali sam ovde mislio na komplet sklop sa transmisijom i podesenost celog sklopa...
@ Milos Ma kakva ljutnja, refundiraces mi sve preko 9.9 lit./100 km...
Nego koliko ti staje u rezervoar?
Sad malo gledah dokumentaciju za tvoj auto i kazu ovo za rezervoar i potrosnju...

Nego koliko ti staje u rezervoar?
Sad malo gledah dokumentaciju za tvoj auto i kazu ovo za rezervoar i potrosnju...

@dragan
270 ks iz 2.0 je prilično efikasno, eventualno se može reći da nije efektivan jer troši mnogo
@nidza
Koji to auto od 270 ks i 4x4 troši manje pri 160 a da nije dizel? Pritom mislim na putovanje gde ti je 160 na tempomatu, ne ono kad neko uslika trenutnu potrošnju i kao nešto hoće time da pokaže. Ako v6 benzinac džip troši manje od 15 u tim uslovima svaka čast.
270 ks iz 2.0 je prilično efikasno, eventualno se može reći da nije efektivan jer troši mnogo

@nidza
Koji to auto od 270 ks i 4x4 troši manje pri 160 a da nije dizel? Pritom mislim na putovanje gde ti je 160 na tempomatu, ne ono kad neko uslika trenutnu potrošnju i kao nešto hoće time da pokaže. Ako v6 benzinac džip troši manje od 15 u tim uslovima svaka čast.