Letnje gume
Re: Letnje gume
Zapravo jesu.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
jel vozio neko ovu Falken gumu?
FALKEN FK-453 255/30R20 92Y XL
Zavisi koje, bile su nekad, danas su potpuno u rangu barem proseka ( naprimer radije imam kumho nego fuldu npr)nidza napisao:Zapravo jesu.
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa ono...ADrei napisao:jel vozio neko ovu Falken gumu?
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/FK453.htm
Brzine idu u H-a !!!

Ma za 200km po gradu je odlicna. Ionako felne posle idu na prodaju 

Kad bi pročitao neke testove video bi da se Fulda ugurala među dobre gume, gde Kumho nisam video odavno. Na primer.maniaxxx napisao:Zavisi koje, bile su nekad, danas su potpuno u rangu barem proseka ( naprimer radije imam kumho nego fuldu npr)nidza napisao:Zapravo jesu.
Tapatalk Pro
Ne treba kupovati na osnovu imena ili osećaja, nego potražiti što više raspoloživih informacija. Takođe ne slušati vulkanizere (ne mislim na ove nase). Većih se gluposti o gumama nisam naslušao nigde nego kod njih, a najviše obozavam kad mi bace točak da padne na lice felne, što su mi uradili u coning u. I dalje postoji trag na jednoj felni. Nove novcate felne on baca po betonu.
Tapatalk Pro
Za fuldu sam pisao iz vlastitih iskustva...a za kumho iz izkustva dosta ljudi koji jih voze...
A da ne treba baš svakog slušati, tu se slažemo
A da ne treba baš svakog slušati, tu se slažemo

Subjektivno moze da prevari. Mislio sam na testove, gde su ljudi egzaktno izmerili određene parametre.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Licno bih uvek pre uzeo EcoControl HP i SportControl nego Kumho. Iako mislim da je Kumho ok guma srednje klase.
Nego kolega maniaxx ima vrlo cudna iskustva sa gumama koliko se da zakljuciti iz postova.
Nego kolega maniaxx ima vrlo cudna iskustva sa gumama koliko se da zakljuciti iz postova.
Cale je uzeo Clia sa Falken gumama. Jes da pise made in Japan ali su ove (185-55/15) katastrofa. Doduse ima im i godina (dot je s kraja 2008) al imao sam prilike da vozim gume tog doba koje su se kudikamo bolje ponasale. Ove su se stvrdle,uplasticile i klize kao nenormalne po iole glatkom asfaltu,kao Syneris koji sam imao na Loganu. Malo jace stisnem kocnicu, javlja se ABS i tuce do besvesti,nikad da stane. Ne svidjaju mi se nikako i lete s Clia ubrzo. E sad mozda su u vecim dimenzijama kvalitetnije al ove suADrei napisao:jel vozio neko ovu Falken gumu?

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ako su fabricke felne turi mu 195/50 tu imas gume od 4-4500-5500-6500 za premium.
Fabricke su felne. Nisam gledao cene,185/55 su skuplje?
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Dosta. Kupuj 195/50R15, pasu ko dupe na nosu, narocito uz jaci motor
Potvrđujem
I mi smo na twingu 2 prešli na 195/50 R15

može biti, ili imam čudan način vožnjedag81 napisao:Licno bih uvek pre uzeo EcoControl HP i SportControl nego Kumho. Iako mislim da je Kumho ok guma srednje klase.