Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Naravno da nije, nego reci ti nama kakvo je stanje u sušnici?Geza napisao:Naravno da nije lako raditi na vrućini.![]()
next gresis, poljoprivreda je u jako losem stanju i dobar deo ljudi nema viska par hiljada evra da ulozi u sistem navodnjavanja...NexT napisao:Nisam stigao da fotkam posto sam kasnio, al znas ti koliko to tuzno izgleda...
Za sport me zabole, tu Ogi preteruje, al to je cista ljubav, strast, sta vec.... Aj sto ovi poljoprivrednici nece imati leba da jedu, nego cemo mi sve placati 3x skuplje zato sto su oni neradnici...
Srbija nema razgranate kanale za navodnjavanje, i na to ne mogu da uticu, al jbm mu mater, valjda mogu da iskoriste ono sto im je priroda dala i da budu bolji u odnosu na ostale, prvo zbog sebe... Najlakse je sesti i kukati....
Gresis, toliko bi te kostalo da malo pojacas pritisak nekom pumpom u kuciZAXSPEED napisao:Za kvalitetnu pumpu i sistem kojim bi se navodnjavala njiva, ali zaparavo, a ne da se popiša po njoj, treba malo više od 2000 E. Neka me neko ko se bavi poljoprivredom ispravi ako grešim.![]()
Negde sam gledao neke statistike, da smo imali najvize koza u evropi jedno vremedragan napisao:jako je losa drzavna politika po tom pitanju...kako za poljoprivredu tako i za stocarstvo...pre neki dan sam procitao da nam je stocni fond na nivou pocetka 20tog veka.
ej bre...
da ne pricam o tome zasto i kako...
Srbija je imala i ima jos uvek (nesto) kanale za navodnjavanje. Austrougari su poceli da ih prave, komunisti priveli kraju (ili mozda cak i nisu stigli, ali dobar deo su uradili, ima podatak na wiki koliko km kanala ima u vojvodini).NexT napisao:Srbija nema razgranate kanale za navodnjavanje, i na to ne mogu da uticu,