Tapatalk Post
i da imam RS5 ne bih vozio 150kmh u bulevaruMarkoni napisao:Pa da imas RS5 znao bi...
Tapatalk Post
Priznajem da sam bio lozana sa celih 80ks.Ivan napisao:megani dci
nego 200ADrei napisao:i da imam RS5 ne bih vozio 150kmh u bulevaruMarkoni napisao:Pa da imas RS5 znao bi...
Tapatalk Post
Respect.ADrei napisao:i da imam RS5 ne bih vozio 150kmh u bulevaruMarkoni napisao:Pa da imas RS5 znao bi...
Tapatalk Post
Greska. Danasnji dizeli su spustili turbinu u siroke narodne mase. Prosecan vozac dizela nema pojma sa nekom dinamicnijom voznjom, ali se lozi na potapanje gasa. Potrosnja tu ne igra toliku ulogu, nego to sto i debil zna da zabode gas do poda. Da mora da salta i drzi auto u obrtajima, djoku bi se qrcio.Kuzmanovic napisao:Rakhil, imam ja teoriju za to (takodje iz iskustva). Dizel kad ga stiskas trosi max 2-3 litre vise, benzinac trosi sest puta vise. Ne isplati se.
methane.master napisao:Stilo 3v i Alfe 147 (i jedan i drugi naravno jtd) su od G2 preuzeli titulu idealnih kola za ultimativne paljevine.
Sent using Tapatalk
Imam stare informacijeDay Walker napisao:Neki kazu da taj Clio sad ima BG table
Tebi bi najbolje bilo da lepis stikere na vrata koga si sve odr'oIvan napisao:Najvece lozane 320d sve generacije, fiat stilo jtd, a6 c6 tdi, e60 530d, a4 b8 tdi, a3, reno lagune i megani dci i naravno golf tdi
Ovo iz glave