Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
43mm max 

Stefane, jesu 43 oni deciji?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pretpostavljam 

Pa Iphone se obicno i uzima zato sto je lep.... Ha, ha.Uroš S. napisao:Uzeo bih iPhone jer je lep.
P8 Lite TT
Sent from my Samsung S6
Postujte saobracajne propise!!!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li neko mozda ima LG G Flex2? Kakva su iskustva? Meni se telefon svidja preko slika, jos ga nisam video uzivo, ali me brine hardware. Kod nas se nudi samo verzija od 2gb a nisam siguran kako ce to raditi kada izadje novi android.
Moj primer
Toliko glupava resenja da sam bio sokiran prvih 10 dana. I jos uvek nije kraj. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam iPhonom prezadovoljan. Baterija kao ni na jednom drugom a nosio sam skoro svaki high end tel. poslednjih 4-5 godina.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Asus Zenfone 2 ZE551ML, verzija sa Intel Silvermont Z3580, QuadCore 2.3 Ghz, 4 Gb Ram memorije, 64 Gb Rom memorije.
Sve pohvale za Bench Shop.
Na akciji, nisam uspeo da ga kupim online, 3 ili 4 pokušaja, svaki put bezuspešno. Okrenem ih i poručim preko telefona, kažu šaljemo sutra, stiže prekosutra. Ok, nema problema. Telefon stiže u 08:58h ujutru, upakovan, garancija, fiskalni, sve u kompletu, i potpuno neočekivani poklon, Asus PowerBank 10 500 mah.
Telefoni koji su među prvima otpali iz igre su sledeći:
Xiomi RedMi Note 3 - i dalje nemam poverenje u MTK, ma koliko god bili super, sjajni, ekstra, itd... Ovo je potpuno subjektivna stvar.
Meizu M2 Note - baterija, par stvarčica koje mi smetaju vezano za Flame...
Samsung S6 Edge Plus - ja ono ne umem da koristim kada je zakrivljeno na onakav način.
Note 5 - koliko god da je izuzetan uređaj kada ga držim u ruci, odsustvo Micro SD slota, i izmenjive baterije.
P8 Max - preveliko, jednostavno preveliko čak i za mene.
Sony Z Ultra - odsustvo blica
U drugom krugu su otpali sledeći modeli:
Note 4 - verovatno jedini model koji je otpao iz opticaja bez nekog kao logičnog razloga. Na kraju sam sebe ubedio da mi je neophodno da bude Dual Sim model (a realno nije). Realno, glup razlog, ali kao eto, moj razlog...
Huawei Ascend Mate 7 - nisam uspeo da pronađem, iskopam, izbunarim Dual Sim verziju sa 3 Gb Rama. Nema je nigde...
BlackBerry Priv - ovo je bila najteža odluka. Bio sam u radnji, otišao ciljano da ga kupim sa parama u džepu. Prosto nisam smeo.
Sve pohvale za Bench Shop.
Na akciji, nisam uspeo da ga kupim online, 3 ili 4 pokušaja, svaki put bezuspešno. Okrenem ih i poručim preko telefona, kažu šaljemo sutra, stiže prekosutra. Ok, nema problema. Telefon stiže u 08:58h ujutru, upakovan, garancija, fiskalni, sve u kompletu, i potpuno neočekivani poklon, Asus PowerBank 10 500 mah.
Telefoni koji su među prvima otpali iz igre su sledeći:
Xiomi RedMi Note 3 - i dalje nemam poverenje u MTK, ma koliko god bili super, sjajni, ekstra, itd... Ovo je potpuno subjektivna stvar.
Meizu M2 Note - baterija, par stvarčica koje mi smetaju vezano za Flame...
Samsung S6 Edge Plus - ja ono ne umem da koristim kada je zakrivljeno na onakav način.
Note 5 - koliko god da je izuzetan uređaj kada ga držim u ruci, odsustvo Micro SD slota, i izmenjive baterije.
P8 Max - preveliko, jednostavno preveliko čak i za mene.
Sony Z Ultra - odsustvo blica
U drugom krugu su otpali sledeći modeli:
Note 4 - verovatno jedini model koji je otpao iz opticaja bez nekog kao logičnog razloga. Na kraju sam sebe ubedio da mi je neophodno da bude Dual Sim model (a realno nije). Realno, glup razlog, ali kao eto, moj razlog...
Huawei Ascend Mate 7 - nisam uspeo da pronađem, iskopam, izbunarim Dual Sim verziju sa 3 Gb Rama. Nema je nigde...
BlackBerry Priv - ovo je bila najteža odluka. Bio sam u radnji, otišao ciljano da ga kupim sa parama u džepu. Prosto nisam smeo.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam prezadovoljan, a Sony Z2 ga šije na skoro svim poljima.nenad.fil napisao:Ja sam iPhonom prezadovoljan. Baterija kao ni na jednom drugom a nosio sam skoro svaki high end tel. poslednjih 4-5 godina.
Daleko od toga da nije dobar, odličan je, ali fali mu dosta toga što Android ima.
I to su već dosta napredovali
Kako ne bi imao dugotrajnu bateriju sa Malečnik ekranom od 4.7"?
Iphone ima dobru bateriju? U odnosu na sta, Android telefone od pre 3 godine?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Jedino što iphone fanbojevi iz moje okoline kritikuju je upravo baterija 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je dobra svaka baterija koja izdrzi ceo dan drndanja.
I 4.7" nije malecki ekran vec normalna velicina.
Ne znam zasto se forsira da je to malecki ekran.
Malecki je npr kod iP5
I 4.7" nije malecki ekran vec normalna velicina.
Ne znam zasto se forsira da je to malecki ekran.
Malecki je npr kod iP5
Brzine idu u H-a !!!

Mobilne telekomunikacije
Heroj ne zajebavaj. Na poslednjem mom telefonu Note 4 wake clock koliko hoces, google play services non stop, nepoznati batrery drain-ovi tokom noci, a bogami i dana... Edit: moram da dodam da sam nosio samo Samsung i to u poslednjih par godina redom: S3, S4, Note 3, S5, Note 4 i svaki je imao slicne probleme mozda je do touchwiz-a.
Iphone ako ista te stvari nema, i radi sve sto treba da radi, kako treba. Ovo mi je prvi iphone iako sam bio zestok protivnik istog za sada sam vrlo vrlo zadovoljan. Evo baterija napunjena na 100% pre 32 sata, usage 7.45 min imam jos 25%.
Ne mozes porediti nijednu bateriju sa sony telefonima. Oni su tu ipak tate.
Grujo, dalekoid toga da je savrsen, ali je jako dobar. Fali mi swype i fali mi miracast ili wifi cast all share ili kako god da se to zove na samsungu, da mogu da direktno sharujem slike i video fajlove iz galerije na tv. Glupi apple za to trazi onaj apple tv ili apple play kako god da se zove. Sve ostalo sto mi treba, imam.
Iphone ako ista te stvari nema, i radi sve sto treba da radi, kako treba. Ovo mi je prvi iphone iako sam bio zestok protivnik istog za sada sam vrlo vrlo zadovoljan. Evo baterija napunjena na 100% pre 32 sata, usage 7.45 min imam jos 25%.
Ne mozes porediti nijednu bateriju sa sony telefonima. Oni su tu ipak tate.
Grujo, dalekoid toga da je savrsen, ali je jako dobar. Fali mi swype i fali mi miracast ili wifi cast all share ili kako god da se to zove na samsungu, da mogu da direktno sharujem slike i video fajlove iz galerije na tv. Glupi apple za to trazi onaj apple tv ili apple play kako god da se zove. Sve ostalo sto mi treba, imam.
Kao sto sam i mislio, poredis novi Iphone sa 3 godine starim androidom.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Danas svaka susa koja pravi telefone ima ekrane od 5.5 inca i vise nije prestiz imati ga pa ce se stvari, nadam se, malo racionalizovati po pitanju velicine. 4.5-4.7" je lepa velicina i za surf i za dzep.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua