Iz toga se da zaključiti da nije baš toliko loše, ili da barem još nije dogorelo do nokata.Dusan napisao:Mislim na drustvo u celini. Svi kao uvidjamo, znamo i komentarisemo sta se desava, sta radi trenutna vlasti ali niko ne reaguje. Najjaci utisak mi je ostavio protest za prvi maj, prosle godine. U Becu 100k ljudi na ulicama protestuju, a u Beogradu se rostilja, 200, 300 sindikalaca protestuje...
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pa to je sustina, sto mi cekamo dok ostanemo bez osnovnih stvari potrebnih za zivot da bi reagovali. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jbt ti kao da si sa Marsa pao. A ko je postavio Vucica i sve ostale. Sve ih drzi ista ekipa. Toliko su se usemili da ce biti jako zajebamo da se ta bagra iskoreni.
Retko ko zbog toga i hoce u politiku. Ovo su poltroni i vezani su svi u crevca u poslednjih 30 godina, evo im pas mater.
Retko ko zbog toga i hoce u politiku. Ovo su poltroni i vezani su svi u crevca u poslednjih 30 godina, evo im pas mater.
viče vučiću pederu
glasa za vučića
glasa za vučića
sve je to zapad postavio na vlast bajo moj
glasa za vučića
glasa za vučića
sve je to zapad postavio na vlast bajo moj
It's funny coz it's true 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ajmo bez imena politicara, kome fali toga neka gleda dnevne info emisije i cita stampu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Realno, precednik pisao Rusima, Rusi uložili veto. Case closed.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A šta su dobili Rusi zauzvrat?
Geopolitika je malo zamrsenija pertla nego sto vecina misli.
Olako se daju analize i procene.
Olako se daju analize i procene.
Dobra sisa zlata vredi.
A on sam se licno gura sto bilze drzavi i kazanu, zajedno sa familijom. Prazna prica nekoga ko radi suprotno od onoga sto kao misli da treba.Rakhil napisao:Miodrag Zec je precizno definisao nase drustveno uredjenje kao borbu za kutlacu - svi se guraju da budu sto blize drzavi i da malo zahvate iz kazana.
Licno sam ga slusao da je za njega glavno da se napaja iz budzeta po svaku cenu, i od tada je za mene obican populista bez ikakve tezine u recima upravo zbog svojih postupaka u stvarnom zivotu. To je javno pricao vise puta a pokazao na primeru da se gura sto blize kazanu.
Mora da se salis, more kao nepresusiv izvor novca. Pa kako je presusio taj izvor?schonenk napisao:Oni bar imaju Egejsko i Jonsko more kao nepresusiv izvor novca. Mi imaaamoo?ljubitelj napisao: Sve rupe u bilansima moramo i trebamo sami da krpimo, to je upravo ono sto se Grcima zamera. Nece da zive u skladu sa onim sto sami stvore vec traze stalno iznova pare na lepe oci da trose kako im se cefne bez obaveza.
Nesto uvek odrzava klimav sistem, beda onih koji ga drze u zivotu i milostinja onih koji su napustili zemlju.ljubitelj napisao: Ta utopija ne postoji kao odrziv sistem.
Java pokazuje da se ne odrzava sistem zasnovan na utopijskim nacelima, sto uzivo gledamo a i sami smo prosli vise puta kroz ista utopisticka verovanja o takvim piramidalnim sistemima novcanih tokova.