Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Za surf je uvek bolji veći ekran... manji je definitivno kompromis. Kad uzmem nešto da pogledam na netu na Z3c (4.7) posle Note 4, popizdim posle 2 min surfovanja.Sloba napisao:Danas svaka susa koja pravi telefone ima ekrane od 5.5 inca i vise nije prestiz imati ga pa ce se stvari, nadam se, malo racionalizovati po pitanju velicine. 4.5-4.7" je lepa velicina i za surf i za dzep.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sležem se da je iPhone super za pozive i sms... i lepo izgledanenad.fil napisao:Grujo, dalekoid toga da je savrsen, ali je jako dobar. Fali mi swype i fali mi miracast ili wifi cast all share ili kako god da se to zove na samsungu, da mogu da direktno sharujem slike i video fajlove iz galerije na tv. Glupi apple za to trazi onaj apple tv ili apple play kako god da se zove. Sve ostalo sto mi treba, imam.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena od Floyd u 27 Dec 2015, 10:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Brate koga ti zajebavas? Note 4 star tri godine? Izasao je kad i iphone 6 i meni ispade bolji ip 16 puta. Hteo sam na naglasim da nisam nosio neke skrndelje od telefona svaki sam dobro platio a nisu mi davali ni mrvicu od ocekivanog za te pare.Xepoj87 napisao:Kao sto sam i mislio, poredis novi Iphone sa 3 godine starim androidom.
Sent from my Sony
Au bre. Note 4 ima bolju bateriju od svakog iPhone-a. E sad ako si instalirao ko zna sta na telefon i to ti vuce bateriju nemoj nju da krivis zbog toga. U mom realnom svakodnevnom koriscenju Note 4 na kraju dana ima oko 20% baterije, 5S oko 18h krene da place. Android je toliko puta vise "user frendly" da je to nemerljivo. Za iPhone mogu samo da kazem da je kvalitetan proizvod. To je to.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni android i iOS sluze za isti Q, a sa iOSom sam zadovoljniji jer daleko manje baguje.
Sta je kome lepse je stvar ukusa.
Brzine idu u H-a !!!

Moja greska, ja sam skapirao S4, a ne note.
To onda tek nema ni trunku realnosti, jer Note 4 ima duze trajanje baterije i od Iphone 6+, a ne od obicnog...
Iphone 6 ima 50% krace trajanje baterije od Note 4, sto nije ni cudno, s obzirom da Iphone 6 ima malesnu bateriju.
Moj Z3 ima barem 30% duze trajanje baterije.
Kada se malo cacne power saver, i moj Z3ima 50% jacu bateriju.
Sent from my Sony
To onda tek nema ni trunku realnosti, jer Note 4 ima duze trajanje baterije i od Iphone 6+, a ne od obicnog...
Iphone 6 ima 50% krace trajanje baterije od Note 4, sto nije ni cudno, s obzirom da Iphone 6 ima malesnu bateriju.
Moj Z3 ima barem 30% duze trajanje baterije.
Kada se malo cacne power saver, i moj Z3ima 50% jacu bateriju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prošlo je to vreme kad je Android mnogo više bagovao pa nema potrebe da se i dalje spinuje.
Ni ja ne znam sta vama vise baguje na androidu?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Mobilne telekomunikacije
Markoni ali zapravo nisam instalirao bilo sta u tome i jeste fazon, samo stock romovi i vrlo malo aplikacija, telefon je cesto koriscen u poslovne svrhe jer mi ke komp na poslu krs, tacnije mnogo brze sam sve obavljao fonom. Nikada rutovan, sve stock, ako ga njakam pola radnog vremena na poslu, baterija ode ispod 50% kao od sale, dok sa iphone tilo ipak nije slucaj. Za neverne Tome, mogu da potrazim screenshotove na cloudu pa cu ih okaciti. Zato sam toliko i piz¥eo, jbt platis fon 550 eur a baterija drzi kao na onom od 100. Moja verzija je bila N910c znaci exynos a ne snapdragon, mozda on ima bolju bateriju, ne znam. Bilo kako bilo nemam razloga da izmisljam, jednostavno Note je bio nov, sa dve godine garancije VIP-a, simfree i nije ispunio ocekivanja za kolicinu novca kojom je placen.
Jbt Heroj stvarno me teras da trazim screenshotove. Ne znam sta je bilo sa mojim note 4 , mozda je bio felerican ali ti odgovorno tvrdim da sam ga punio skoro dva puta dnevno ujutro i na poslu koliko mu je brzo odlazila baterija. E sada, istini za volju, kod mene na poslu ima dosta interferencija koje ometaju signal koji je malo slabiji tako da hajde da kazemo da to ima dosta uticaja. Ipak, iphone 6 se koristi na istom mestu, isti uslovi i ne samo sto ima bolji signal, nego hvata i LTE sto je note radio samo u prestupnim godinama. Znaci da iphone ima jacu antenu, prijem sta li vec?
Sto se tice bagova za sada ih ios nema, ai nije ih imao ni note osim povremenih neprepoznavanja otiska pri otkljucavanju, i povremenih freez-ova ekrana isto pri otkljucavanju.
Jbt Heroj stvarno me teras da trazim screenshotove. Ne znam sta je bilo sa mojim note 4 , mozda je bio felerican ali ti odgovorno tvrdim da sam ga punio skoro dva puta dnevno ujutro i na poslu koliko mu je brzo odlazila baterija. E sada, istini za volju, kod mene na poslu ima dosta interferencija koje ometaju signal koji je malo slabiji tako da hajde da kazemo da to ima dosta uticaja. Ipak, iphone 6 se koristi na istom mestu, isti uslovi i ne samo sto ima bolji signal, nego hvata i LTE sto je note radio samo u prestupnim godinama. Znaci da iphone ima jacu antenu, prijem sta li vec?
Sto se tice bagova za sada ih ios nema, ai nije ih imao ni note osim povremenih neprepoznavanja otiska pri otkljucavanju, i povremenih freez-ova ekrana isto pri otkljucavanju.
Poslednja izmena od nenad.fil u 27 Dec 2015, 11:30, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Bolji od G3, losiji od G4.Risto napisao:Da li neko mozda ima LG G Flex2? Kakva su iskustva? Meni se telefon svidja preko slika, jos ga nisam video uzivo, ali me brine hardware. Kod nas se nudi samo verzija od 2gb a nisam siguran kako ce to raditi kada izadje novi android.
Odlicna argonomija(lezanje u ruci i tokom razgovora), odlican ekran, kamera ista kao iz G3 - znaci dobra.
Odlican telefon po povoljnoj ceni (ispod 300e).
Sent from my Edž
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I ti jbg porediš iPhone 6 sa smrdavim S3 kom baguje kalendar kad ga izvadiš novog iz kutije.Day Walker napisao:Meni android i iOS sluze za isti Q, a sa iOSom sam zadovoljniji jer daleko manje baguje.
Ja ne znam o kojim bagovima pričate, koristim godinama(od 2013) jeftine Androide (HTC ChaCha, ZTE Skate kratko, Huawei P6 pa P8 Lite) nikad mi ništa bitno nije zabagovalo, izbacilo, resetovalo se, ugasilo.(koji sam Ljubitelj, a

Vraćam se s posla u 6 P8 ima 65% baterije, od toga sam stuko 10% pri dolasku na posao i tokom doručka.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pricam o S6 kome aplikacije kresuju ponekad. Dakle nije do samog telefona vec androida.
Na iOSu mi nista ne kresuje. Za ovih godinu i mesec dana sam samo 2 puta odradio hard reset jer je zabo na home screen-u.
Na iOSu mi nista ne kresuje. Za ovih godinu i mesec dana sam samo 2 puta odradio hard reset jer je zabo na home screen-u.
Brzine idu u H-a !!!

Pa znaci i on baguje 
Hard reset kad uradiš to uopšte nije sitnica, ja bih vise voleo da mi se ugasi browser 50 puta nego da moram jednom da uradim hard reset
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Hard reset kad uradiš to uopšte nije sitnica, ja bih vise voleo da mi se ugasi browser 50 puta nego da moram jednom da uradim hard reset
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Mobilne telekomunikacije
Nije ni do androida nego do bloarware-a koji ide uz samsung i do samsungovog interfejsa touchwiz.
Nexusi rade perfektno na stock androidu ali ih zato zajebavaju druge stvari, kamere, baterije itd.
Nexusi rade perfektno na stock androidu ali ih zato zajebavaju druge stvari, kamere, baterije itd.
Jbm li ga. Ja za zadnje 3 god. pamtim mozda 2 neka baga na One M7, One M8, Note 4.
@nenad Nemam razlog da ti ne verujem ali kod mene jednostavno to nije slucaj. Isto SM N910C. I ovo mi je drugi Note 4. Ne verujem da cu ga ikada prodati, jer je za moje koriscenje i moje potrebe ovo idealan telefon.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
@nenad Nemam razlog da ti ne verujem ali kod mene jednostavno to nije slucaj. Isto SM N910C. I ovo mi je drugi Note 4. Ne verujem da cu ga ikada prodati, jer je za moje koriscenje i moje potrebe ovo idealan telefon.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk