Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od McGruja »

Ja samo zaključujem da je Samsung sranje :)
Zbaguje i Iphone
Android češće, ali samo sa retkim aplikacijama

Sony Z2 se ne sećam da je zabo ikad
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Znam da je ranije to s bagovanjem bio cest slucaj kod androida, ali meni Huawei G6 od 150e uopste ne baguje. Nekad zabaguje instagram, ali generalno do sada nisam imao nikakvih frustracija po tom pitanju. I ne ostavljam nista od aplikacija u pozadini otvoreno, jednostavno mi navika da otvorim onaj task manager i pocistim sve pa je svaki put otvaranje sporije nego sto realno moze i treba. Moram tu naviku izbaciti :D Tako da ne znam koliko android od 300-400-500e iz 2015. godine moze praviti problem. Uopste ne vidim razlog da promenim telefon sem sto mi je dosadio, zbog vece rezolucije i izgleda, tj materijala. Ovako sto se tice upotrebe i brzine totalno mi je svejedno (za moje potrebe) da li je 6S iPhone ili nesto od 150e.

Sad i da imam para ne znam sta bi uzeo jer je sve (pre)veliko, cak i iPhone 6, a kamoli neki Huawei P8 i sl, bas los trend.
Poslednja izmena od Scuderia u 27 Dec 2015, 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

stefanan napisao:Pa znaci i on baguje :D
Hard reset kad uradiš to uopšte nije sitnica, ja bih vise voleo da mi se ugasi browser 50 puta nego da moram jednom da uradim hard reset

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sta je tu sitnica kad meni hard reset samo iskljuci i ukljuci telefon?
Sve app mi ostanu i dalje ukljucene, i sve u browseru isto kao i pre gasenja?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Day Walker napisao:Pricam o S6 kome aplikacije kresuju ponekad. Dakle nije do samog telefona vec androida.
Koje aplikacije?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

TT, minion rush..
Viber ume da proguta notifikacije da je stigla poruka npr.

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Koliko subjektivnih komentara...
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Milos_kg napisao:
Risto napisao:Da li neko mozda ima LG G Flex2? Kakva su iskustva? Meni se telefon svidja preko slika, jos ga nisam video uzivo, ali me brine hardware. Kod nas se nudi samo verzija od 2gb a nisam siguran kako ce to raditi kada izadje novi android.
Bolji od G3, losiji od G4.
Odlicna argonomija(lezanje u ruci i tokom razgovora), odlican ekran, kamera ista kao iz G3 - znaci dobra.
Odlican telefon po povoljnoj ceni (ispod 300e).

Sent from my Edž
Kamera u rangu G3? Citao sam na par mesta da je kamera losija nego na G3 pa zato pitam. Mislis li da je 2gb rama dovoljno? Retko menjam telefone pa mi je vazno da ne pocne praviti probleme cim se pojavi novi Android 6.0 (ako ne gresim).

Jesi li ti video telefon uzivo? Ja ga jos nigde nisam video uzivo, a voleo bi, pa mi je tesko da kupim nesto sto nisam drzao u ruci :D
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Markoni napisao:Jbm li ga. Ja za zadnje 3 god. pamtim mozda 2 neka baga na One M7, One M8, Note 4.

@nenad Nemam razlog da ti ne verujem ali kod mene jednostavno to nije slucaj. Isto SM N910C. I ovo mi je drugi Note 4. Ne verujem da cu ga ikada prodati, jer je za moje koriscenje i moje potrebe ovo idealan telefon.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
@Markoni, verujem ti, i sam sam imao ista ocekivanja ali su bila izneverena. Pokusavao sam sve, menjao romove (samo stock, unbranded preko odina uz obavezan wipe all data ) vracao na njegov inicijalni ( kies pa flash preko njega) gasio bloatware preko onog samsungovog sr... i nista nije pomoglo. Takođe, mnogo me je nerviralo onaj blur pri pokretanju kamere koji bi nestao tako sto bih protresao telefon. Iako je bio u garanciji smaralo me je da ga nosim u ovlasceni servis koji bi ga zadrzao barem 3-4 dana. Mozda bi andriloid M popravio situaciju ali jednostavno meni je dopi¥delo.

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Kada je reč o fluidnosti izmedju različitih sistema, danas je sve to jako blizu, nema ni govora o stvarima koje su se dešavale na matorom Samsungu S3 kome je često trebala večnost da uradi neke stvari koje ulaze u osnovne funkcije telefona. Ali je najbolje porediti konkretne modele, na primer S6 edge plus i iPhone 6S plus, pa ćete videti da nema govora o razlici nebo-zemlja u samom radu ta dva telefona.
Ono što se gore govorilo DW, na kakvo kresovanje aplikacija se misli, jer S6 ima problema sa zadržavanjem aplikacija u memoriji, pa kada se na primer izadje iz neke igrice, da bi se odradilo nešto drugo, nema sile da ne dodje do ponovnog pokretanja igrice kada hoćemo da nastavimo tamo gde smo stali.
A sto se tice baterije, Heroj, ako sam te dobro razumeo, misliš da je Note 4 bolji od Z3 po tom pitanju?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da, note 4 je bolji od z3, z3 moze sa stamina modom da bude bolji, a Iphone 6 je gori od oba.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

IP6 je sprdnja od autonomije. Uvek imam argument da ubijam od zajebancije drugare koji ih koriste, za to jedino ne mogu ništa da prigovore. Svi uz sebe nose punjač, kabl i eksternu bateriju. Nigde ne idu bez. Stalno im viri kabl iz džepa.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kada su kompleksasi, pa nece da izvade na sto :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

@Heroj
Jako su slični kada su novi, mada i tada Z3 izvlači malo bolje rezultate sudeći po iskustvima...dok kada je reč o starenju, tu je Sony puno bolji, njegova baterija puno bolje trpi vreme, tako da i posle godinu dana jake upotrebe, on može da izvuče puno bolji sot od N4, eto možeš ti da napišeš koliko možeš da izvučeš sada i koliko ti je star telefon, a imamo i na forumu čini mi se vlasnike N4 pa mogu i oni da napišu. Puno vlasnika N4 se sada vrti oko 5h sot, normalnom upotrebom, dok cifre koje je nekada mogao Z3 da izvuče, N4 gotovo nikada nije mogao, neke divljacke, tipa preko 9h sot, a Z3 je praktično redovno mogao da udara skoro 8h sot...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

nidza napisao:IP6 je sprdnja od autonomije. Uvek imam argument da ubijam od zajebancije drugare koji ih koriste, za to jedino ne mogu ništa da prigovore. Svi uz sebe nose punjač, kabl i eksternu bateriju. Nigde ne idu bez. Stalno im viri kabl iz džepa.
Bas bih voleo da me sprdas jer meni izdrzi ceo dan s akanjem :)

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

I meni jbg

Odgovori