Zbaguje i Iphone
Android češće, ali samo sa retkim aplikacijama
Sony Z2 se ne sećam da je zabo ikad
Sta je tu sitnica kad meni hard reset samo iskljuci i ukljuci telefon?stefanan napisao:Pa znaci i on baguje
Hard reset kad uradiš to uopšte nije sitnica, ja bih vise voleo da mi se ugasi browser 50 puta nego da moram jednom da uradim hard reset
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Koje aplikacije?Day Walker napisao:Pricam o S6 kome aplikacije kresuju ponekad. Dakle nije do samog telefona vec androida.
Kamera u rangu G3? Citao sam na par mesta da je kamera losija nego na G3 pa zato pitam. Mislis li da je 2gb rama dovoljno? Retko menjam telefone pa mi je vazno da ne pocne praviti probleme cim se pojavi novi Android 6.0 (ako ne gresim).Milos_kg napisao:Bolji od G3, losiji od G4.Risto napisao:Da li neko mozda ima LG G Flex2? Kakva su iskustva? Meni se telefon svidja preko slika, jos ga nisam video uzivo, ali me brine hardware. Kod nas se nudi samo verzija od 2gb a nisam siguran kako ce to raditi kada izadje novi android.
Odlicna argonomija(lezanje u ruci i tokom razgovora), odlican ekran, kamera ista kao iz G3 - znaci dobra.
Odlican telefon po povoljnoj ceni (ispod 300e).
Sent from my Edž
@Markoni, verujem ti, i sam sam imao ista ocekivanja ali su bila izneverena. Pokusavao sam sve, menjao romove (samo stock, unbranded preko odina uz obavezan wipe all data ) vracao na njegov inicijalni ( kies pa flash preko njega) gasio bloatware preko onog samsungovog sr... i nista nije pomoglo. Takođe, mnogo me je nerviralo onaj blur pri pokretanju kamere koji bi nestao tako sto bih protresao telefon. Iako je bio u garanciji smaralo me je da ga nosim u ovlasceni servis koji bi ga zadrzao barem 3-4 dana. Mozda bi andriloid M popravio situaciju ali jednostavno meni je dopi¥delo.Markoni napisao:Jbm li ga. Ja za zadnje 3 god. pamtim mozda 2 neka baga na One M7, One M8, Note 4.
@nenad Nemam razlog da ti ne verujem ali kod mene jednostavno to nije slucaj. Isto SM N910C. I ovo mi je drugi Note 4. Ne verujem da cu ga ikada prodati, jer je za moje koriscenje i moje potrebe ovo idealan telefon.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Bas bih voleo da me sprdas jer meni izdrzi ceo dan s akanjemnidza napisao:IP6 je sprdnja od autonomije. Uvek imam argument da ubijam od zajebancije drugare koji ih koriste, za to jedino ne mogu ništa da prigovore. Svi uz sebe nose punjač, kabl i eksternu bateriju. Nigde ne idu bez. Stalno im viri kabl iz džepa.