Koliko je original Duster lepši od ovog.
Zna li se nešto o motorizaciji?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
The Nissan Terrano will be offered with three engines, which are identical to the Duster. The company plans to export the Terrano in the future and hence the 1.6-litre petrol engine is being offered in the vehicle. It produces 101 PS of power and 145 Nm of torque. The 1.5-litre k9k diesel engine is offed in two states of tune, producing 85 PS, 200 Nm and 110 PS, 248 Nm respectively.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Deluje mi kao korak unazad ili barem kao tapkanje u mestu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
"Mečke" iz Zemuna: Autobusi "Ikarbusa" sa logom "Mercedesa"
Ugovor o strateškoj saradnji između svetskog giganta u auto-industriji „Mercedesa“ i domaćeg proizvođača autobusa „Ikarbusa“ trebalo bi da bude potpisan na jesen, nakon čega će u Zemunu i početi proizvodnja celokupnog proizvodnog programa „Mercedesovih“ autobusa, saznaje “Blic”.
- Kod nas će se praviti ceo proizvodni program autobusa koje ima „Mercedes“, od kombija, turističkih autobusa do onih za gradski prevoz - kaže Vićentić.